up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Black diamond

Black diamond Trail Pro Poles

Black diamond Trail Pro Poles

Black diamond Trail Pro Poles

Black diamond Trail Pro Poles

Black diamond Trail Pro Poles

Black diamond Trail Pro Poles

plus
  • Play videoBlack diamond Trail Pro Poles
  • Black diamond Trail Pro Poles
  • Black diamond Trail Pro Poles
  • Black diamond Trail Pro Poles
  • Black diamond Trail Pro Poles
  • Black diamond Trail Pro Poles
  • Black diamond Trail Pro Poles

Black Diamond Trail Pro Poles

Produktbeskrivelse Black diamond Trail Pro Poles

Et fremtrædende bjergbestigning eller vandreudstyr Black Diamond Trail Pro er en alsidig, let, behagelig og holdbar vandrestang. Denne alsidige, robuste vandrestang tilbyder teknisk funktionalitet og komfort i bjergmiljøet.

Takket være Dual FlickLock Pro justeringsevnen, der giver sikkert greb, hurtig adgang og hurtig længde, når du har brug for nogle justeringer. Tilføjelsen af udskiftelige tekniske tip giver dig mulighed for at skifte mellem hårdmetal- og gummispidser, når du vandrer gennem barske terræn eller bjergbestigning gennem høje klipper.

Tilsætningen af ikke-glidende EVA- skumgrebsforlængelse giver sikkert greb og hurtige choke-ups på stejle terræn. Endvidere giver top med dobbelt densitet og 360 graders polstret håndledsrem et fremragende greb og maksimal ergonomisk bevægelse.

Uden tvivl er Black Diamond Trail Pro en ideel alpinstang til hurtige bevægelige ture og besværlige stier. Så køb det uden at tænke! Med et stort udvalg af justering med et velafbalanceret og slidstærk design, er Trail Pro en pålidelig, høj ydeevne stang til alt fra dagsture i Adirondacks til multi day treks i Nepal. Polens redesignede FlickLock Pro justerbarhed er nu lettere, stærkere og lettere at bruge, mens den har en smedet aluminiumkonstruktion, hvilket giver hurtige, sikre og nemme justeringer, der passer til terrænet. Denne justerbarhed kombineres med vores nye SmashLock quick release-teknologi, som er en hurtig frigøringsmekanisme, der gør det muligt hurtigt at installere teleskopstangen og låse den på plads med et let at høre klik (hold FlickLock Pro lukket under implementering). Derefter, med FlickLock Pro åbent, tryk og stram presset på polens spids ind i sporet for at frigive SmashLock for en hurtig sammenbrud. Trail Pros opdaterede greb er nu blødere og mere ergonomiske, mens remmen trækker inspiration fra vores teknologi for at sikre bedre sikkerhed rundt om håndleddet og bedre håndtering, når du tager fat på stejlt terræn. Tekniske tip til udskiftelig hårdmetal håndterer forskellige sporoverflader, fra ørken slickrock til klæbrig snavs.

Funktioner:

SmashLock hurtig frigivelsesteknologi til hurtig implementering og sammenklappelighed

Ny FlickLock Pro justering - nu med aluminium konstruktion, der er lettere og lettere at bruge

Opdateret blødt skumgreb med løsningsrem til ekstra sikkerhed og bedre håndtering

Udskiftelige karbid Tech Tips, 38mm Trekking Basket

Ski kompatibel ferrule vil acceptere 100 mm pulver kurve til dyb sne

Specifikationer:

Serie: Mountain

Vægt pr. Par: 530 g (1 lb 2,6 oz)

Brugbar længde: 105 140 cm (41 55 in)

Collapsed Længde: 65 cm (25 in)


I udendørs butikken, trekkinn, kan du finde forskellige størrelser i Black diamond Trail Pro Poles og mange forskelige farver, du har også mulighed for at købe Black diamond Trail Pro Poles eller måske Vandreture fra vores online udendørs butik. Du kan også læse de råd og tips vores expert panel giver i blandt andet udendørs udstyr og Black diamond Trail Pro Poles anmeldelser.

Funktioner Black diamond Trail Pro Poles

Farve
Køn
Anbefalet brug
Form for stof

Kundeanmeldelser og spørgsmål (8)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Tegneseriestifter

-

Produkt af meget god kvalitet. Meget hurtig forsendelse Let at håndtere og funktionel, jeg anbefaler det

Tilfredshed

-

Produkt af meget god kvalitet. Meget hurtig forsendelse og meget godt beskyttet. Fuldstændig tilrådeligt

Kvalitet og finish

-

Testet på en 15 km cirkel med 900 m ujævnheder i meget teknisk og vådt terræn, og de har fungeret vidunderligt. Begge lukninger er meget præcise og robuste. Snoren er meget behagelig med en meget hurtig og nem justering, selvom jeg gerne ville have åbnet lidt mere, er det ikke, at det er kort, det er min måde at bruge det på nedkørsler.

Meget gode pinde !!!

-

Disse pinde er, hvad jeg forventede. Jeg vil bestemt anbefale det til alle!

Black diamond trail pro

-

Jeg brugte stængerne på flere gåture og forskellige terræn, noten er positiv på alle, i tjære er det en god ide at købe gummipunkterne, da originalerne giver en lille lyd, men grebet forbliver effektivt. Pindene er lette og meget kompakte, nemme at bruge selv med handsker.

Gode pinde

-

Pindene er seje, alt er fint, men der er et par spørgsmål. Let at adskille og samle, godt håndtag og sløjfe materiale. Glatte samlinger tillader ikke, at højt græs og grene klæber fast. Elskede det. Imidlertid giver låsen på bunden af SmashLock dig mulighed for at forlænge yderligere 10 mm, for eksempel hvis pinden er låst i sten eller snavs. Hvor pålidelig, uforståelig.

Sort diamant trail pro

-

Let at håndtere og funktionel, let og hurtig at åbne og lukke ... anbefales!

Sort diamant trail pro

-

Let at åbne og lukke og absolut funktionelle pinde, fremragende i håndtering og funktionalitet, anbefales!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up