up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Black diamond

Black diamond Trail Pro Shock Poles

Black diamond Trail Pro Shock Poles

Black diamond Trail Pro Shock Poles

Black diamond Trail Pro Shock Poles

Black diamond Trail Pro Shock Poles

Black diamond Trail Pro Shock Poles

plus
  • Play videoBlack diamond Trail Pro Shock Poles
  • Black diamond Trail Pro Shock Poles
  • Black diamond Trail Pro Shock Poles
  • Black diamond Trail Pro Shock Poles
  • Black diamond Trail Pro Shock Poles
  • Black diamond Trail Pro Shock Poles
  • Black diamond Trail Pro Shock Poles

Black Diamond Trail Pro Shock Poles

Produktbeskrivelse Black diamond Trail Pro Shock Poles

Et fremtrædende bjergbestigning eller vandreudstyr Black Diamond Trail Pro Shock er en alsidig, let, behagelig og holdbar vandrestang. Denne alsidige, robuste vandrestang tilbyder teknisk funktionalitet og komfort i bjergmiljøet.

Denne alsidige trekstang har også Control Shock Technology, der er placeret inden for grebet og tilbyder firetrinss stødabsorption på de stive, uregelmæssige terræn. Takket være Dual FlickLock Pro-justerbarheden, der giver sikkert greb, hurtig adgang og hurtig længde, når du har brug for nogle justeringer. Tilføjelsen af udskiftelige tekniske tip giver dig mulighed for at skifte mellem hårdmetal- og gummispidser, når du vandrer gennem barske terræn eller bjergbestigning gennem høje klipper.

Tilsætningen af ikke-glidende EVA- skumgrebsforlængelse giver sikkert greb og hurtige choke-ups på stejle terræn. Endvidere giver top med dobbelt densitet og 360 graders polstret håndledsrem et fremragende greb og maksimal ergonomisk bevægelse.

Uden tvivl er Black Diamond Trail Pro Shock en ideel alpinstang til hurtige bevægelige ture og besværlige stier. Så køb det uden at tænke! Vores trail-serie trekkingstang designet til fire sæsoner på trailens alsidighed, kvindernes specifikke Black Diamond Trail Shock Pro har terrænabsorberende fordele ved vores Control Shock Technology kombineret med hurtig implementering og sammenklappelighed af vores nye SmashLock quick release-teknologi. SmashLock quick release mekanismen giver dig mulighed for hurtigt at installere teleskopspolen og låse den på plads med et let at høre klik (hold FlickLock Pro lukket under implementering). Derefter, med FlickLock Pro åbent, skal du hurtigt og fast trykke pindenes spids ind i stien for at frigive SmashLock for et hurtigt sammenbrud. Polens Control Shock er placeret i grebet og giver progressiv fire-trins stødabsorption med glat rebound-kontrol på selv de mest robuste stier. Grænsefladen med dobbelt densitet er opdateret med et blødt skum og glattere og mere komfortabelt design, mens den nye løsningsremme trækker inspiration fra vores seleteknologi til bedre håndtering, når du tackler stejle terræn. Den nydesignede FlickLock Pro justerbarhed er nu lettere, stærkere og lettere at bruge, mens den har en smedet aluminiumkonstruktion. Udskiftelige carbide tech tips tilbyder sikker bid på alt fra granitplader til fyrduv.

Funktioner:

Skumgreb med løsningsrem til ekstra sikkerhed og bedre håndtering

SmashLock hurtig frigivelsesteknologi til hurtig implementering og sammenklappelighed

Ny FlickLock Pro justering - nu med aluminium konstruktion, der er lettere og lettere at bruge

Udskiftelige karbid Tech Tips, 38mm Trekking Basket

Ski kompatibel ferrule vil acceptere 100 mm pulver kurve til dyb sne

Specifikationer:

Serie: Mountain

Vægt pr. Par: 565g (1 lb 3.93 oz)

Brugbar længde: 95 125cm (37 49 in)

Collapsed Længde: 62 cm (25 in)


I udendørs butikken, trekkinn, kan du finde forskellige størrelser i Black diamond Trail Pro Shock Poles og mange forskelige farver, du har også mulighed for at købe Black diamond Trail Pro Shock Poles eller måske Vandreture fra vores online udendørs butik. Du kan også læse de råd og tips vores expert panel giver i blandt andet udendørs udstyr og Black diamond Trail Pro Shock Poles anmeldelser.

Funktioner Black diamond Trail Pro Shock Poles

Farve
Køn
Anbefalet brug
Form for stof

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Helt sød

-

Jeg elsker dem, prøvet med andre polakker før, men nu føler jeg forskellen. Stødsystemet kan mærkes endda indendørs, når du prøver dem. Meget let at justere, farven er fantastisk. Modtaget meget hurtigt, ingen problemer. Testet i højt bjerg på en solskinsdag. Andre mærker af vintertilbehør passer.

De perfekte vandrestier

-

Jeg elsker disse poler, er fremragende og stærke. Giv stor støtte, når du går op og ned i bjergene!

Sort diamantkvalitet

-

Produktkvalitet er uden tvivl. Justeringssystemet er hurtigt og pålideligt. "Stødet" virker fjollet, men det viser. Vær forsigtig, fordi beskrivelsen er forkert, de er ikke 105-140 cm, men 95-125. Hvad angår forvaltningen af Tradeinn ville en "0" være for meget. Bestilling afgivet 12/1/19, forventet leveringsdato 3/4 af 12/19. Dag 4 leveres til agenturet (Mondial Relay), dag 10 krav, svar "tålmodighed", dag 11 vi gentager, "tålmodighed", dag 13 "tålmodighed", og jeg lægger på telefonen. Dag 16 igen tålmodighed, og en fantastisk løsning, køb dem igen, og når de modtages af dem, der er "intetsteds", først da vil de fortsætte til abonnementet, fordi jeg ikke kan returnere noget, som jeg ikke har, som jeg ikke har, fordi de har leveret, men det har jeg trods alt ikke. Endelig vises de 17 i Pack Point. Som de siger, begivenhederne følger en protokol, og jeg må respektere (og vente) tidene.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up