`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Black diamond

Black diamond Vector

Black diamond Vector

Black diamond Vector

  • Black diamond Vector
  • Black diamond Vector
  • Black diamond Vector
  • Black diamond Vector
  • Black diamond Vector

Black Diamond Vector

Produktbeskrivelse Black diamond Vector

Når sikkerhed og komfort er af afgørende betydning kommer Black Diamond Vector til enhver atletes sind. Det være sig højintensiv bjergbestigning eller cykling gennem barske terræn BD-damp er en let, kompakt, behagelig og åndbar hjelm. Denne alsidige hjelm giver teknisk funktionalitet og beskyttelse i det vilde bjergmiljø.

Takket være de innovative store ventilationsporte tillader luftstrømmen at forbedre ventilation og holder dig komfort under udendørs aktiviteter. Tilsætningen af Co-formet EPS-skum og polycarbonatskal, der holder dig beskyttet til enhver tid og reducerer den ekstra vægt. Skraldejusteringen med trykknapper gør det lettere at bære og bære, mens forlygtsklemmerne sikrer dit lys og holder dig sikker i løbet af tiden efter daggry.

Uden tvivl er et typisk gear Black Diamond Vector en fremragende, pålidelig hjelm til dine lange rejser og sikkerhed. Så køb det uden at tænke!

En revolutionerende hjelm thats ideel til lange ruter, alpine stigninger og andre vægt-følsomme missioner, Den Sorte Diamant Vector Hjelm kombinerer letvægts beskyttelse, fremragende ventilation og "knap der" comfort som aldrig før.


Den geometriske, co-støbt EPS skum og polycarbonat skal giver fuld dækning beskyttelse, mens de resterende utrolig let og komfortabel, og de generøse ventilationsåbninger holde luft strømmer på varme dage.


Skraldeelementet suspension putter væk for nem opbevaring i din pakke, og når solen får ned før du gør, vektorerne i-skimmel forlygte klip giver en ultra-sikker fastgørelse.Features:


- Co-støbt EPS skum med polykarbonat


- Store ventilationsåbninger giver maks. luftmængde


- Ratchet justering med støbte trykknapper


- In-skimmel forlygte clips til ultra-sikker fastgørelse


- Tuck-væk affjedring gør for kompakt opbevaringSpecifikationer:


- Vægt: 231 g, 240 g


Hvis du er på udkig efter Black diamond Vector, er heldet med dig. I vores udendørs butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal trekkinn butik. Skynd dig, bestil dine Beskyttelser med det samme. trekkinn tilbyder et kæmpe udvalg i Hjelme, til alt slags sport. Vores Hjelme er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Funktioner Black diamond Vector

Kundeanmeldelser og spørgsmål (49)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Produkt

-

Fremragende produkt!

Fremragende produkt

-

Meget let og modstandsdygtigt. Fremragende produkt.

Sort diamantvektor

-

Let, behagelig, ergonomisk, moderne og sikker på mit hoved!

Stor hjelm

-

Fremragende hjelm meget let og behageligt. nøjagtig levering i forventede tider

God hjelm

-

Let og behageligt, godt design

Komfortabel, smuk og letvægt

-

Meget lys, behagelig, smuk og godt justerbar hjelm på hovedet. Stærkt anbefales!

Ros

-

Smukt produkt og god pris!

Lys og god pasform.

-

Meget lys og passer godt ... forhåbentlig er den ydre skal robust nok til langsigtet brug .... tiden vil fortælle.

Lys og smuk

-

En smuk hjelm kombineret med lethed og komfort.

Ikke 63cm

-

Jeg købte denne hjelm, da jeg har en utrolig stor svensker - 63cm og kæmper altid med at finde hjelme, der passer. Mens jeg kan få det på, er det stadig tæt på sin største omkreds, og langvarig brug kan efterlade røde mærker og er ikke særlig behagelig; så hvis du også har en stor noggin og køber dette som et stort hoved valg, prøv det først! Jeg ville sige

Perfekt

-

Fremragende hjelm, ganske komfortabel

Stor hjelm

-

Denne hjelm ser godt ud og er meget lys. Jeg kan godt lide denne slags model, fordi de dækker siderne af hovedet mere. I modsætning til Half Dome, for eksempel. Det eneste, jeg ikke kan lide meget, er stramningssystemet på bagsiden af hovedet. Jeg kan godt lide dem, som du spinder et hjul. Men det er virkelig ikke så slemt, især hvis du ikke vil skifte brugere meget ofte.

Sort diamant vektor

-

God kvalitet og levering.

Lys og smuk

-

Det ser godt ud, jeg ved ikke, hvordan vægten føles lidt svært at justere i begyndelsen

Great !!!

-

Hulk utrolig behagelig og lys, jeg har slidt det i dage med klatring, og du glemmer at du har det! Med et hoved på 58cm. Størrelsen s / m (53-59) er perfekt til mig, selv med en lysdæksel i disse kolde dage

Excelete hjelm

-

Fremragende hjelm, ganske komfortabel

Komfortabelt og smukt

-

Hjelmen meget behagelig og æstetisk ser stor ud, meget bedre end jeg troede, justeringsknapperne er nemme at håndtere, meget godt ventileret og tilbehør forstyrrer ikke hvor som helst.

Komfortabelt og smukt

-

En meget behagelig hjelm, passer nemt og forstyrrer ikke nogen del, godt ventileret og æstetisk er meget bedre end jeg forestillede mig, det ser godt ud i hovedet, bare fantastisk.

Bedste værdi for pengene

-

Black Diamond hjelm har sikkert det bedste design i æstetik, og vektoren er det bedste cost / benefit-forhold. Lysere end halvkuppel, billigere end damp. Det er lidt ubehageligt, når det bruges i mange timer, jeg løst dette ved at bære et hovedbånd.

Fremragende

-

Lys som en fjer! Anatomisk som en calsa! Den bedste hjelm, du giver!

Fantastiske

-

God kvalitet og form! Passer meget godt, bedste hjelm!

Fremragende

-

Super hård hat. Lys, stilfuld. Lenins top gik uden klage.

Lys

-

Jeg elsker design, det er også lys, jeg prøver stadig ikke at klatre, men jeg stoler på, at det er sikkert!

Vektor hjelm

-

Denne hjelm passer godt og ventilerer godt. Jeg var i stand til at justere stropper og cinch ned på ryggen, så det forbliver sat, mens jeg klatrer.

Nice klatring hjelm

-

Meget lys, behagelig og alsidig.

Vektor

-

Super lys hjelm med meget cool styling og pasform. Fordi det er så let og behageligt, ser det godt ud. Jeg kan især lide de små stealth clips holde hovedlampen.

Super mario champignon hoved

-

God skrog, komfortabel montering, lysveje & etc. Alt det positive krav til hjelmen har du det! Det eneste, jeg ikke kan lide om hjelmen, er designproportionen i modsætning til anden hjelm. Det får dig til at se udkølet, som super marions svamphoved. Som dit hoved voksede en tumor.

God klatring hjelm

-

Passer godt og tæt, justeringsstropper fungerer godt og er nemme at betjene. De store ventilationsåbninger giver luftstrøm og skraldejusteringen med støbte trykknapper er stor. Vil helt klart anbefale dette produkt!

Komfortabel hjelm

-

Meget behagelig bjergbestigning hjelm til en overkommelig pris. Skraldejusteringen med støbte trykknapper er meget nem at bruge. Ventilhullerne er store for at give lidt luftstrøm. Hagebåndet er let at justere og hviler ikke på dine ører og vil ikke forårsage skader. Samlet set meget tilfreds med produktet.

Hjelm sort diamant vektor

-

Byen er meget rart og opfylder alle forventninger. Vægten er minimal og ikke mærkbar eller at du tager. Det er ganske lille. Køb på tilbud og udnyttede den særlige rabat på 15% blackfriday bringe shipping pris beløb sig til 60 €, uovertruffen pris med andre web og 30 € af forskellen mellem fysisk butik. Forsendelsen var 24 timer senere end hvad der var på nettet og aldrig haft sporing nummer. God vompra til den bedste pris.

God leder

-

Var godt ventileret og let justerbare med hjulet justering. Light. God leder.

Great

-

Denne hjelm er fantastisk, især for folk med enorme hoveder.

Vektor sort

-

God by, god transport

Fremragende

-

Super lette vægt og åndbar, og en af ​​de mest komfortable hjelme jeg har slidt, men jeg føler super sikker, og det ser ud til at have en stor indvirkning zone på kronen område i tilfælde af faldende sten.

Godt køb

-

let, komfortabel og med fremragende finish hjelm. Det har intet at misundelse af sin storebror (Vapor)

Godt

-

Meget behagelig, let, er glemt ganske nemt.

Comfy

-

Hjelmen er yderst komfortabel, havde den halve kuppel og jeg brugte desacomodar, hvordan justering af hoved bordet er designet, giver dig mulighed for at holde mere statisk, også takket være sin lethed, er en eller redegøres der for det er iført

Komfortabel

-

Alt i alt en god hjelm, der har alle de pro-vis af en EPS-hjelm.

Store

-

Bedste hjelm jeg nogensinde har brugt

Bd vektor

-

Hjelmen er meget behageligt, godt sidde på folk med et stort hoved. Farve lyse smukke

Hjelm sort diamant

-

Hjelmen ankom i Rusland i 17 dage i den originale emballage, det nye, helt i overensstemmelse med den beskrivelse af elementet kortet. Tak for det operationelle arbejde, alle vil anbefale din butik!

Let og holdbart

-

Stor hjelm til alle bjergaktiviteter!

Black diamond vektor

-

Det er meget let og beskytter din Noggin. Er ridse let, men hvis du rent faktisk bruger det, vil det ridse uanset. Stor pris.

Hjelm bd vektor

-

I Ufa kom hjelm 14 dage. I sin oprindelige emballage, uden skader. Hjelm selv er meget behagelig og nem.

Blackdiamond vektor

-

stor og hurtig levering.

Meget god

-

Meget godt, jeg kunne lide det

Meget god

-

Meget godt, jeg kunne lide det

Smukke

-

Love Is Helmet

God

-

meget god

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk