`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Black diamond

Black diamond Zion Haulbag

Black diamond Zion Haulbag

Black diamond Zion Haulbag

  • Black diamond Zion Haulbag
  • Black diamond Zion Haulbag
  • Black diamond Zion Haulbag
  • Black diamond Zion Haulbag

Black Diamond Zion Haulbag

Produktbeskrivelse Black diamond Zion Haulbag

Black Diamond Zion Haulbag er et vigtigt sportsudstyr til alle bjergklatringentusiaster og er en ideel, slank, let bytrafik designet til din vandring, vandring og lang pendling. Dette er den mest holdbare, store taske, der kan trække en uendelig mængde vigtige genstande.

Lavet med robust, sej Vinyl-lamineret nylonstof, der er holdbart, let og giver maksimal beskyttelse mod det varierede udvendige vejr. EVA polstrede skulderstropper og polstrede rygpaneler gør det nemt at gribe fat og giver yderst komfort. Også det justerbare hoftebælte sikrer maksimal mobilitet og komfort, mens du hopper de højeste sten og klatrer bjerge.

Så lad ekspeditionen begynde med denne Black Diamond Zion haulbag, der er en meget høj kvalitet og holdbar trækbag til alle globetrotters. trækposer er den eneste sande ledsager på din vandre- eller vandreture. Så vælg klogt!

Den store gris, du elsker at hade, Zion er den største af de BD distancer poser til Grade V og store brug væg ekspedition.Features:


- Tough vinyl-lamineret nylonstof


- Tuck-væk EVA skum polstrede remme og hoftebælte


- Indbygget sikringsanordning sæde og dobbeltvægget skørtSpecifikationer:


- Dimensioner: 40 x 45 x 100 cm, 15,8 x 17,7 x 39,4 i


- Vægt: 4.29 kg, 9 £ 8 ounce


- Volumen: 145 L, 8848 cu i


Vent ikke med at købe Black diamond Zion Haulbag. Du kan finde al information på Black diamond Zion Haulbag, du kan kontakte trekkinn via vores kontakt side. trekkinn tilbyder exclusive tilbud på Klatring udstyr for udendørs og andre fritidsaktiviteter. Vores Klatring udstyr vil gøre dine daglige sports aktiviteter smertefri. Kig i vore store udvalg af Reb tasker og udstyr varer.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Spørgsmål taske dimensioner

-

Hej, en lille teknisk problem på posen: i dimensioner er markeret 1m høj 1m høj ... De stopper eller præcist? I 1m høje, er det betragtes som sort stof kan lukkes eller ej? oprigtigt

vore eksperters svar

hej! forlængelsen, er det ikke en del af højden på 1 m. Tak!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk