up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

black-friday

banner campana

Black Friday Kategorier

Black Friday 2019

Godt humør og glæde spredes, når der tales om Black Friday, da denne dag er blevet til et synonym for de bedste deals på dine favoritprodukter og brands. Derfor er traditionen for at fejre verdens største og vigtigste event i den vestlige verden, Black Friday 2019, kommet til Trekkinn, som byder dig på fantastiske tilbud på bjerg tøj og udstyr.

loading

Hvad er Black Friday?

Black Friday er kendt som den dag hvor tusindvis af centre og butikker i mange lande over hele verden (oprindeligt i USA) sænker deres priser, så flere millioner kunder kan købe lige det de drømmer op til utrolige priser og blive klar til jul med fantastiske gaver. Ved du hvad du vil købe denne Black Friday? Gør dig klar!  

Hvad er Black Friday?

I år vil Black Friday 2019 blive fejret den 29. november eller det vil sige lige efter Thanksgiving, som er den dato, der officielt åbner tiden for julesalg i USA. På denne side at kontinentet autoriserede regeringen Black Friday i Spanien for kun fem år siden, og det blev til den nye markering for julesæsonen.

Vores Black Friday tilbud

Hos Trekkinn har vi samlet et udvalg af gode tilbud og rabatter på bjerg produkter, med hjælp fra top bjerg brands i verden, så du kan tage ud og klatre, vandre eller tage på trekking, med al den beskyttelse og sikkerhed som du har brug for og du får det til den bedste pris.

Black Week hos Trekkinn

Vi ved at en enkelt dag ikke er nok for at du kan gennemgå alle de tilbud, som vi har til dig og at du ikke vil gå glip af noget. Derfor har vi besluttet at bruge hele ugen, hvilket betyder at vores Black Friday tilbud vil starte mandag den 25. november og de vil gælde indtil den efterfølgende mandag (Cyber Monday). Dermed får du en komplet Black Week hos Trekkinn.
De førende brands inden for bjergklatring, som fx The North Face, Salomon, Arcteryx, Columbia, La Sportiva, Salewa, Osprey, Garmin, Black Diamond og Petzl vil være med os til en hel uge med udsalg i forbindelse med Black Friday 2019. Du kan roligt vælge blandt de bedste tilbud på jakker, støvler, rygsække og alt det sportsudstyr, som du har brug for til dine bjergaktiviteter.

Black Friday historien

Der er flere forskellige teorier, som fastlægger Black Fridays oprindelse. En af dem fortæller at begrebet “Black Friday” blev brugt for første gang den 24. september 1869, da der var et finansielt kollaps forårsaget af Jay Gould og Jim Fisk, som svindlede sig frem til at flere hundrede virksomheder på Wall Street gik konkurs.
Et århundrede senere blokerede borgerne i Philadelphia trafikken i forbindelse med juleshopping efter Thanksgiving og her blev begrebet Black Friday brugt til at beskrive kaos i byen. Dette er historien, som måske minder mest om det nuværende Black Friday fænomen. Avisen The New York Times skabte begrebet i 1975 for at beskrive det samme scenarie, der opstod i forbindelse med juleindkøb i New York efter Thanksgiving.
Det vil sige at der ikke er en bestemt dato for hvornår Black Friday først startede, men traditionen er fortsat i løbet af mere end 50 år i USA og i mange andre lande over hele verden er det blev ”adopteret” til at tiltrække nye kunder og øge antallet af salg. I Spanien var det Apple der først begyndte med Black Friday salg tilbage i 2010, men siden 2012 har hundredvis af fysiske og virtuelle butikker også tilsluttet sig fejringerne.

Cyber Monday 2019

Ifølge legenden kan der ikke være en god Black Friday uden en Cyber Monday, og hvis du ikke troede at en hel Black Week var nok, kommer der også Cyber Monday, som går tilbage til 2005 i USA da de virtuelle butikker eller e-handel forretninger ønskede at give internet salg et boost med chokerende tilbud.
Cyber Monday 2019 vil blive fejret den 2. december, så du har god tid til at gå igennem vores bjerg butik og få fat i al det klatre gear, som vi har på tilbud indtil den dag.  

clouse menu Luk