up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Typer af trekkingbukser

Isolerede bukser

For længere udendørs eventyr skal du sikre dit barns beskyttelse ved at få nogle vandrebukser, der skal isoleres for varme, yde beskyttelse mod regn / sol og sne, vandtæt og behagelig at have på. Salewa , Columbia , Haglöfs , The North Face og CMP tilbyder alle størrelser og stilarter af isolerede bukser til børn.

SoftShell bukser

Du kan overveje at købe nogle softshell bukser, som er lavet af elastisk blødt materiale. Softshell bukser er de bedste udendørs tøj, der passer perfekt uden at indsnævre og tillader fugt at trænge indefra, mens det forhindrer indtrængning udefra. Til alle former for vandreture i backcountry, skiløb, klatring, langrendsture og alle udendørs aktiviteter, hvor beskyttelse mod udvendige elementer såsom regn, sol, sne og snavs er vigtig, er softshellbukser til børn ideelle. Softshellbukserne fungerer som et af de mest effektive fugtighedsstyringssystemer. På den anden side, for efteråret, vinteren og foråret vandreture aktiviteter, fleece bukser eller puffy bukser er de bedste valg. Da børn er mere tilbøjelige til at blive kolde, er det vigtigt at holde dem varme hele rejsen, så de kan nyde turen uden at være syge. Fleece bukser er varmere og lette. For børn kan bukser lavet af polyester også være et godt valg.

clouse menu Luk