up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvordan man vælger handsker

For at have det sjove, behagelige snesport og udendørs aktiviteter uden at bekymre dig om at fryse fingrene, er det rigtige par handsker eller vanter det bedste valg. Når vi taler om handsker, er der mange forskellige typer og stilarter til rådighed, som du kan vælge alt efter dine behov og præferencer.
For eksempel er de fleste snowboard og alpint skiløbshandsker lavet med syntetisk eksteriør som nylon, en vandtæt og åndbar barriere og isoleringsegenskaber, der holder din hånd varm under barske vinterforhold. Disse handsker har også slidbestandige pletter på knoer, palmer og fingerområder for at forbedre holdbarheden til vintersport som snowboarding, isklatring, bjergbestigning og skiløb.
På den anden side, hvis du planlægger langrend, vil behovet for handsker til denne form for aktivitet være helt anderledes. Langrendshandsker er designet til at være fleksible, åndbare og holde din hånd tørre lettere. Her er nogle grundlæggende funktioner, som du skal huske på, når du vælger drengehandsker eller pigerhandsker;

Faktorer, der skal overvejes for valg af handsker

Nogle af de faktorer, der skal overvejes at vælge handsker, er: Isolering, vandtæthed, kompatibilitet med berøringsskærm, fingerfærdighed, håndledscinches, læderpalme, tommelfingervisker og snore / håndledssnore. Salewa , Columbia , CMP , Black Diamond og Ternua tilbyder den bedste samling af handsker til børn, der fås i forskellige materialer, størrelser, farver, mønstre, og stilarter.

clouse menu Luk