up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvad skal man bære til vandreture

Elsker du vandreture og tilbringe tid sammen med din familie i det fri? Hvis ja, er det vigtigt at sikre dig, at du er udstyret med det rigtige tøj og udstyr. Det er sjovt at vandre med børn, og du skal fokusere mere på deres vandretøj mere end dig selv. Valget af det rigtige hovedbeklædning til dine børn er en af de mest vigtige beslutninger, du tager.
Uanset om du søger efter klassisk sommerhovedbeklædning, en bred hat eller en stilfuld hat, skal du overveje alle de tekniske funktioner og stilarter, der gør det til det allerbedste valg. Læs denne guide, og vælg en perfekt vandrestier til dig og dine udendørs eventyr.

Vandring Caps

Når du går på backcountry stier, er en vandrestier, der tilbyder smart beskyttelse og masser af stilarter, et must have. I solrige dage er disse hætter designet med ydeevne stof og ventilation for at holde dig behageligt i gang uden at kæmpe med sved.

Vandreture hatte

Disse brede hatte er designet til at sikre, at alle dine udendørs aktiviteter er skyggefulde og seje. Du kan få det mest stilfulde, funktionelle og innovative design af børnehovedbeklædning fra vores førende mærker Salewa , Columbia , CMP , Trangoworld og Vaude .

Neck Gaiter

Hals gamacher er nyttige både solrige og kolde dage. Om sommeren beskytter de din hud mod solskoldning. Mens det er om vinteren, fungerer halsbeklædning som et beskyttende lag omkring din hals / ansigt for at holde dine børn varme.


clouse menu Luk