up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Typer af jakkebeskyttelse

Når vi taler om børnejakker, findes der forskellige typer jakkebeskyttelse, der passer til forskellige vejrforhold og sport. Se nedenfor;

Fleecejakke

Fleecejakker er lavet af polyester syntetisk uld som polar fleece og generelt let. Fleecejakker er tykke og varme og ideelle til fritidstøj.

Hardshell jakke

Hardshell jakker er specielt designet til alpine, da de er ekstremt vandtætte, vindtætte, åndbare og holdbare. Mens backcountry skiløb, bjergbestigning, alpin klatring og trekking er hardshell jakker det fremragende valg, der kan modstå de værste vinterforhold. Hardshell jakker er ikke isolerede, og derfor skal du holde din krop varm ved at bære underlaget og mellemlaget.

Softshell jakke

Den klassiske softshell jakke har en vandafvisende skal og et isolerende lag. Formålet med softshell jakker er at tjene som både ude lag og mellemlag, samtidig med at det giver åndbarhed endnu mindre beskyttelse mod vind og kulde. Softshell er ideel til sommeraktiviteter og udendørs anstrengelser, hvor sved er det vigtigste.

Isoleret jakke

De fleste isolerede jakker er åndbare, vandtætte og oppustede. En isoleret jakke er lavet af syntetiske materialer af høj kvalitet, der giver dig den bedste beskyttelse og komfort. Salewa , Columbia , Haglöfs , The North Face og CMP er de bedste mærker, der tilbyder et stort udvalg, stil og størrelser af børn jakker.


clouse menu Luk