up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Vælg strømpebukser til udendørs brug

For at vælge den rigtige slags udendørs strømpebukser til dine børn skal du overveje nedenstående faktorer i tankerne. Tag et kig;

Åndbar

Du skal sørge for, at dine børn ikke bliver irriterede af deres egen sved på stien. For at holde dem tørre og behagelige under vandreture skal du købe bukser eller strømpebukser, der er åndbare.

Hurtigtørrende

Det er måske en af de mest betydningsfulde funktioner, som du har brug for at huske på, når du køber børnetights til udendørs. Forholdene ændrer sig ofte på stien. Da vi ikke er sikre på, hvilke forhold vejret bringer, er det vigtigt at have hurtigtørrende strømpebukser til dine børn.

God dækning

Strømpebukser giver god dækning, da de er elastiske og lavet af blødt materiale. På stier, hvor du har brug for at gå på klipper, mudrede terræn og buske, vil en vandretæt af god kvalitet beskytte dine børn mod planter, klipper og børster. Columbia , Haglöfs , title = " Salewa "> Salewa , CMP , Icebreaker og Ternua er brønden kendte producenter, der designer og tilbyder en bred vifte af pigetights, der fås i forskellige farver og materialer. Unisex strømpebukser til udendørs brug er også meget populære, da de er designet til både piger og drenge.

Holdbar

Vandretights bør være holdbare nok til at modstå alvorlige vejrforhold og naturlige elementer uden at gå på kompromis med dine børns komfort.


clouse menu Luk