up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Tips til at vælge en backpacking komfur

Camping komfur

En campingkomfur er en komfur, der bruges til madlavning af måltider under camping eller touring. En campingkomfur kan bruges i alle miljømæssige situationer. En campingkomfur er hurtig og nem at montere med foldemønstre, der giver behagelig rejse. De bedste komfurer findes på sider som Jetboil , Campingaz , Primus , Robens , Tatonka osv.

Vandre komfur

En vandrekomfur bruges til at lave mad under vandreture. Vandrekomfuren er nem at bruge og er vedligeholdelseskomfurer. Denne komfur vindes typisk ind på gevindspidserne på selvforseglende brændstofbeholdere, der indeholder to fortryksgasser isobutan og propan.

Gaskomfur

En camping gaskomfur kan bruges overalt du har brug for at tilberede et måltid selv under enhver udendørs turné. Moderne versioner af camping gaskomfurer giver en ubesværet indstilling og er kompakte og yndefuld.

Bærbar campinggrill

En bærbar campinggrill er en fantastisk udendørs facilitet, som folk bruger til at lave mad, der indtages udendørs. Det er et af de mest pålidelige udendørs madlavningsudstyr til rådighed nu. Det er hurtigt, også ild kan produceres sikkert for brugeren. Den bærbare campinggrill fungerer hurtigt og mere præcist end andre brændstofreferencer.

Tips til valg af Campingovn

Dette er nogle tip, du skal huske på, når du vælger en campingkomfur:
Vælg en campingkomfur i henhold til det sikre brændstof.
Komfurets størrelse svarer til antallet af medlemmer.
Et kompakt integreret system kan være det bedste valg.
Vælg en campingkomfur, der passer til stedet for din tur og miljøforholdene.
Vælg en campingovn med lav vedligeholdelse.


clouse menu Luk