up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Must Have Elementer til madlavning af campingudstyr

Et velassorteret campingkøkken er en primær del af enhver campingtur. Under camping, der holder den enkelte lejerkøkken og madlavningsudstyr, kan du blive afslappet udendørs. For at købe camping køkkenudstyr kan du skifte til mærker som Campingaz , Primus , Outwell , Robens , Robens .

Tjeklisten over camping køkkenudstyr er angivet nedenfor:

Camping gas komfur

En campinggaskomfur er også kendt som en campingkomfur og er kun påkrævet, hvis du ikke tænker på at hente brænde. En campinggaskomfur er velegnet til madlavning af lækre måltider under camping og er også nyttig, hvis du vandrer et sted langt uden et vandfiltreringssystem, så skal du koge vand til at drikke.

Camping Grill

Campinggrill bruges til campinggrill . Det giver dig den smag, du elsker, med komforten af en grill, som du kan tage med i bilen, når du er på camping. Den mest egnede campinggrill er nøjagtig kompakt. Denne grill er velegnet til at tage med overalt, og du kan nemt nyde din campinggrill .

Campinggas

De fleste campinggaskomfurer kører af propan, butan eller en blanding af de to gasser. Den vigtige skelnen mellem de to er den temperatur, hvor de når deres kogepunkter. Butan er et mindre giftigt brændstof end propan og er dygtig til at producere omkring 12% ekstra energi.

clouse menu Luk