up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Ting at tage til campingCamping er en aktivitet udefra, herunder overnatningsbesøg fjernt fra hjem i en beklædning, såsom et telt eller en rekreativ transportør.
Det udstyr, der bruges under camping eller anden udendørs aktivitet, kaldes campingudstyr.

Nogle berømte mærker af campingudstyr er Trangoworld , Sea to Summit , Regatta , Trespass , Led Lenser

Campingudstyr


Dette er tjeklisten over campingudstyr

Camping lys
Campingpladser har ikke lys, så du skal tage dine campinglygter eller campinglygter med. En lommelygte er egnet til camping, men en forlygte frigiver dine hænder til andre opgaver under camping.
En campinglygte er også en perfekt mulighed som en campinggadget.
En ledet campinglygte er mere egnet end nogen almindelig lanterne, fordi Led campinglygte er genopladelig og bevægelig.

Campingvarmere
Det primære formål med en campingvarmer er at sikre, at der stadig genereres varme i et telt for at overvinde det kolde vejr, især når man camperer gennem vintersæsonen. Med den varme, den producerer, kan du opleve udendørsbegivenheder på trods af frostvejrssituationer udenfor.

Camping hængekøje
Hængekøjer Telt er også kendt som camping hængekøje . Camping hængekøjtesystemer er alt i et lyskældre, der dækker en hængekøje, myggenet til camping , en presenning til regnværn og et udsættelsessystem til at ordne det hele inden for to træer. Camping tilbehør
Camping tilbehør inkluderer et camping telt, sovepose, komfur, køler, knive og værktøj. Kikkert, forlængerledninger og stole borde er også inkluderet i camping tilbehør.

clouse menu Luk