up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvordan vælger jeg kikkert?


Kikkert er to teleskoper placeret side om side og justeret for at pege på et identisk sted, så observatøren kan bruge begge øjne, når han observerer fjerne objekter.

Night Vision Kikkert


Hvis du kan lide at opdage vilde dyr om natten, skyde coyoter og vilde svin, holde øje med dine kalve eller bare holde øje med angribere, så er nattesyn kikkert meget effektiv. Du kan se 1300 meter væk om natten og også om dagen. Tag den vilde verden meget tæt på dine seværdigheder med Night Vision Binocular.

Jagtkikkert


Jagtkikkert giver jægere tilstrækkelig afstand mellem dem og det vilde dyr, de sporer, hvilket gør det lettere for jægere at følge dyrelivet uden at skræmme dem. Når man plukker jagtkikkerter, er det vigtigt at finde optik, der passer til passende forstørrelse, så jægere kan undersøge byttet på afstand.

Fuglekigger kikkert


Et uigenkendeligt kikkert med fugleobservationer med en forstørrelse på 8 kan rumme et bredere synsfelt og er meget velegnet til at se fugle. De fleste fuglefugle vælger en kikkert med en forstørrelse på 7, 8 eller 10.

Trin til valg af kikkert


1. Vælg en kikkert i dit prisklasse.
2. Vælg en forstørrelse på 8x eller 10X.
3. Test mange modeller for at vælge den bedste.
4. Gennemgå kikkertens øjenlindring.
5. Undersøg yderligere egenskaber og garantier.

Berømte mærker at købe kikkert


Dette er nogle berømte mærker, hvorfra du kan købe en ideel kikkert: Bushnell , Silva , Pentax , Nikon , Bresser

clouse menu Luk