`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Cmp

Cmp Boy Sweat

  • Cmp Boy Sweat
  • Cmp Boy Sweat

Cmp Boy Sweat

Produktbeskrivelse Cmp Boy Sweat

En teknisk halv lynlås-jakke, der er velegnet til brug som andet lag under din skijakke.

halv fleece i stretch Grid Tech vil overraske for sin blødhed, glathed og varme, hvilket stopper dig med at føle kulden og samtidig sikre et højt åndbarhedsniveau.

Det er lavet helt i vores egne produktionsfaciliteter, hvor man er meget opmærksom på brugen af materialer og farvestoffer, der er miljøvenlige og ikke skadelige for mennesker.


Cmp Boy Sweat har officiel fabriksgaranti fra Cmp. Som en official Cmp forhandler, alle udendørs produkter, har to års fabriksgaranti. Hos trekkinn, vælger vi kun kvalitets Børnetøj produkter, der vil give dig den bedste oplevelse. Vi har mange forskellige varer indenfor Hættetrøjer der giver dig lyst til at dyrke endnu mere sport.

Funktioner Cmp Boy Sweat

Lynlås længde
Hætte
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk