`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

CMP

CMP Jacket Zip Hood

  • CMP Jacket Zip Hood
  • CMP Jacket Zip Hood
  • CMP Jacket Zip Hood

CMP Jacket Zip Hood

Produktbeskrivelse CMP Jacket Zip Hood

Denne softshell-beklædningsgenstand tilfredsstiller behovene hos dem, der gerne vil nyde det udendørs, takket være stoffets trelagede struktur, som er vindtæt og vandtæt (WP 7.000) og samtidig sikrer en vis åndbarhed (MVP 1.000) takket være den specielle termiske, mikro porøse lagring af Clima Protect.

Derudover er der fleeceindvendig, der holder dig varm og gør stoffet blødt og behageligt på huden.Du kan også finde CMP Jacket Zip Hood i vores Dametøj kategori, fra din online udendørs butik, eller hvad med Jakker. Vi har også mange andre ting fra CMP, hos trekkinn, har vi et kæmpe udvalg af udendørs varer, som måske er noget for dig. CMP er fokuseret på at tænke i nye baner og forbedre udendørs, både for begyndere og øvede, til en lav pris.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (30)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fremragende jakke

-

Jeg købte fra Argentina, og det ankom næsten 2 måneder efter købet blev foretaget, men det er forståeligt. Vi købte 2 jakker, denne og samme model til mænd. Produktet er af høj kvalitet, let, vandafvisende, vindskærmende og ret varmt på grund af dets mikrofleece-interiør. Den samme herremodel har ikke for, så det bør præciseres i beskrivelsen. Størrelsen var perfekt for mig efter mærkeets størrelsestabel.

Vandtæt og åndbar jakke

-

Stor vandrejakke. Let og blød at røre ved. Det er vandtæt og åndbart. Måske bedre end en størrelse op til at bruge det selv om efteråret-vinteren. Anbefalede

Fantastisk køb!

-

Produkt, der er i overensstemmelse med egenskaberne og beskrivelsen, let, men stadig varmt takket være den indvendige coating. Pakken ankom til tiden, og supporten var meget hurtig til at besvare mine spørgsmål. 5 stjerner velfortjent

Tyk.

-

Det er en blød skal, men med en fleecefor er den tykkere og varmere end forventet og kan bruges om vinteren. Størrelse M var lille.

Bare lige.

-

Let at gribe og med rimelig størrelse og let at bruge. Jeg troede 500 ml ikke var nok, så det var helt rigtigt.

Patronhylster

-

Det har været en bestemt at lade mig rådgive om størrelserne, jeg har ikke prøvet det endnu med regn, men ellers virker det perfekt

Perfekt jakke

-

Perfekt jakke som et andet lag ... meget behagelig at have på og perfekt til at gå til bjergets krydsning eller til bjergbestigning af anden beklædningsgenstand eller hvilejakke.

Cmp jakke lynlås

-

Det var en gave til min mor, men hendes kommentarer er de mest positive. Hold vind og kulde (ikke ekstrem) godt, og det er meget let

Fantastisk hættetrøje

-

Min er lige ankommet, og jeg har en fornemmelse af, at det bliver min yndlings rejsejakke. Det er behagelig og rimelig pris. Høj kvalitet og anbefaler det stærkt! Elsker det.

Pæn

-

går stærkt efter to sæsoner

Komfort

-

Meget behagelig. Ideel til vandreture. Anbefales stærkt !!!

Fantastisk jakke

-

Vidunderlig softshell jakke, ideel til vandring og cykling i det sene efterår. Det bliver ikke vådt, men regnen vil ikke stå. Standard størrelse, er i overensstemmelse med standard europæisk

Godt køb

-

Fremragende jakke i kvalitetspris, korrekt størrelse, varm.

Jeg anbefaler

-

Jakken er super til sommer-efteråret, i bjergene, på vandreture. På den russiske størrelse 42 satte D36 sig ideelt. Indvendigt er det åndedrætsmateriale behageligt for kroppen. I regn og vind havde hun endnu ikke kontrolleret, men hun blev erklæret for at bekæmpe dem.

Kommentar

-

fremragende

Perfekt

-

Perfekt jakke med fremragende værdi for pengene. Det er behageligt at have på, varmt og let vaskes. Jeg vil købe det igen

Cmp jakke

-

Smuk jakke, åndbart og vindbestandigt vandafvisende materiale. Inde er der et let termisk lag. Aftagelig hætte, fantastisk farve. Jeg foreslår, at der måske er en størrelse til for at være behagelig, men det er stadig elastisk.

Lag af jakken

-

Hej, er de tre lag (Termisk, vindtæt, vandtæt) aftagelig? Som i kan bæres separat som kun det termiske eller vindtæt lag kun. Og hvordan ved vi, om der er tre lag i stedet for en lag jakke med den termiske, vindtæt og vandtætte funktion? Tak.

Fremragende

-

Meget varm og lys

Motorhjelm

-

Kan hætten fjernes?

vore eksperters svar

Hej, produktet Cmp Jacket Zip Hood, er hætten ikke aftagelig.

Hilsen.

Funktionel jakke

-

Produkt af fremragende kvalitet, men jakke fra midten af sæsonen, ikke vinter. Fremragende forsendelse.

Første køb

-

Godt køb, god pris. Meget tilfreds med jakken.

Meget godt

-

God kvalitet af materialer og funktionalitet. Hurtig levering Sikker køb

En

-

God kvalitet og meget komfortabel

Meget godt køb

-

Alt okay

Anbefales denne jakke til skiløb på skråninger?

-

vore eksperters svar

Hej,

Cmp Jacket Zip Hood anbefales til bjergbestigning som et andet lag. Du kan bruge den til alpine ski igen, som et andet lag.

Hilsen

Meget godt produkt

-

Meget flot og god kvalitet jakke, der holder dig varm, trods sin slankhed.

Softshell jakke lynlås hætte

-

Fremragende pris / kvalitet.

Store alle

-

Den Patronhylster Campagnolo allerede vidste, billige mærke og god kvalitet. Tredinn stor, hurtig og effektiv, vil jeg bruge sikkert i fremtiden nettet.

Great cost-benefit-forholdet.

-

Perfekt størrelse. Smukke og komfortable.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk