`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Columbia

Columbia Alpine Action Omni Heat

Columbia Alpine Action Omni Heat

Columbia Alpine Action Omni Heat

  • Columbia Alpine Action Omni Heat
  • Columbia Alpine Action Omni Heat
  • Columbia Alpine Action Omni Heat
  • Columbia Alpine Action Omni Heat
  • Columbia Alpine Action Omni Heat

Columbia Alpine Action Omni Heat

Produktbeskrivelse Columbia Alpine Action Omni Heat

Alpine Action Omni Heat er en kvinders vinterjakke . Sportstilbehør inkluderer Omni Tech-teknologi, der inkluderer et vandtæt lag for at forhindre fugt i at komme i kontakt med din hud. Den termiske refleks er med til at reflektere varmen og holder dig varm.

Inde i den kolde jakke indeholder en sikkerhedslomme til beskyttelse af små personlige genstande. På siderne har den håndlommer. Det har en aftagelig hætte til hovedbeskyttelse. Hans fald er justerbar ved hjælp af løbebånd.

På ydersiden er strukturen behagelig for huden. Fleece tilbyder en aktiv pasform, der fremmer bevægelsesfrihed. Fås i forskellige farver.

En varm vinterfrakke med et sofistikeret air-vandtæt Alpine Action Jacket er udformet med vores patenterede termisk reflekterende teknologi og 100 g syntetisk isolering for hele dagen varme.


Jakken præmie cross farvestof stof har en dejlig konsistens og fuld vandtæt åndbarhed, mens en suite af ski og snowboard klar funktioner forudse din anden på bjerget behov.


KONSTRUKTION:


Omni Heat ™ termisk reflekterende


Omni Tech ™ vandtæt / åndbar kritisk søm forseglet


Aktiv Fit


Vindtæt


Isoleret


Aftagelig, justerbar storm hætte


PU Zip på brystet


Vindfold justerbar forneden


Justerbar, snap tilbage pulver nederdel


Indvendig sikkerhed lomme


Lynlås brystlomme


Lynlås hånd lommer


Medier og goggle lomme


Ski pass lomme


Længde på ryggens midte: 26 "Stof:


Shell: 72% nylon / 28% polyester Legacy Dobby


For: 100% polyester Omni Heat ™ Reflekterende Microtex Light


Isolering: 100% polyester microtemp XF II, 100g


Omni Tech ™

Vandtæt. Åndbar. Garanteret.


Omni Heat ™ Reflekterende

Termisk Reflekterende Warmth


Er du på udkig efter Columbia Alpine Action Omni Heat? Det findes på lager hos trekkinn, din online udendørs butik. Hos trekkinn kan du altid finde udendørs, masser af udstyr fra Columbia. Skynd dig at købe Columbia Alpine Action Omni Heat, kun nogle få klik og det er dit. Udforsk trekkinn´s store sortiment af udendørs.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (29)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Perfekt til kulde

-

Produktkvalitet er fremragende! Den har for mange lommer. Jeg er meget glad for at tjene det. Normalt er min størrelse M til Colombia jakker, men dette produkt har slim fit model. På grund af denne grund skal du ikke bære tykt tøj med brug af denne jakke.

Stor jakke

-

God jakke til en god pris og som altid leveret inden for den aftalte frist.

Perfekt

-

jakken er ideel til vinter, varm og ikke meget besværlig

Jakke

-

Perfekt til vinteren!

Columbia alpin handling omni varme

-

Fremragende køb. Columbia leverer altid den bedste værdi for dine penge. Det gør, hvad det lover for de penge, du betaler. En varm vinterjakke op til -15 C. Anbefalet. Leveres til tiden som lovet.

Perfekt jakke!

-

Alt om denne jakke er fantastisk! Jeg bliver let kold, og det er bare svært at leve i et land, der bliver virkelig koldt i efterår-vinter sæsonen. Jeg har prøvet en variation af vinterjakker endnu dyrere end denne, og de er bare ikke nok for mig. De er så tykke, at jeg næppe kan bevæge mig og ikke opvarmer mig godt. Men med denne Columbia-jakke er det bare perfekt. Det er i øjeblikket efterår og det koldeste, det var 4 °, og jeg gik ud med det kun iført en t-shirt indeni, og jeg var allerede så varm. Jeg kan endda holde ud om natten på vores balkon i timevis og ikke blive kold. Det er en virkelig rigtig god jakke med tonsvis at tilbyde. Jeg elsker også lommerne! Den har i alt 6 lommer, og jeg behøver ikke engang at medbringe en taske, hvis jeg går ud. Min tegnebog, telefon og nøgler har hver en lomme. Jakken er bare PERFEKT. Intet dårligt at sige. Virkelig tilfreds med mit køb, og prisen er også en bonus! En sådan pris for en rigtig god jakke er fantastisk! Leveringen var også superhurtig, og du kan også spore din ordre.

Fantastisk jakke

-

Føles let og behageligt. Meget tilfreds med dette køb!

God handel

-

Hurtig levering, fik det inden for en uge i Østasien. Jakken er let og passer til min størrelse. Ikke som nogle sagde jakken tæt. Ser frem til at bruge det om vinteren.

perfect

-

Perfect jacket!

Omnitech jakke til trækkere

-

Høj kvalitet og produkt som forventet. Leveringen var længere end forventet på grund af årsskiftet. Glad for at det var på tide før min tur.

Meget lys

-

Jaqueta er meget lys og behagelig

Kvalitet

-

Meget godt

Meget godt

-

Stor kvalitetspris, meget succesfuld.

Super produkt

-

Columbia nikkeljakke så ingen overraskelse at bestille uden at frygte pålidelig hjemmeside og godt produkt

Super

-

Det er perfekt.Tank jer. Du er den bedste

Lignende

-

behagelig, perfekt som forventet Jeg anbefaler dette produkt.

Stor værdi for pengene

-

Meget hyggeligt, lys, gør hvad det lover på sit eget niveau af pris og jeg fortæller, at fordi mine hobbyer omfatter skiløb og trekking, så jeg tester alt det, jeg køber på marken. ..certenly værdi for pengene !!!

Sara

-

Meget god jakke. Som det er beskrevet. Meget glad!

Columbia jakke kvinde alpineaction

-

Jeg er meget tilfreds med produktet - jakken er behageligt, perfekt egnet til lave temperaturer og fugtige kulde, og størrelse er stram - som ordrestyring. Forsendelsen ankom til tiden og til enhver tid kan spore. Sikker på jeg vil gøre flere køb på din hjemmeside.

Columbia alpine handling oh

-

Meget god og lys for sin størrelse og wormth det giver. Fremragende pris, holde meget godt salg taktik ...!

Komfortabel og varm nok

-

Jakke meget komfortabel og varm nok, jeg anbefale!

Perfekt

-

Meget god jakke med stor finish og pænt trimmet. Hun er meget varm uden at være pladskrævende. Perfekt værdi for pengene (især med prisen på snowinn!).

Perfekt ski jakke!

-

Meget comfi, normal pasform, stilfuld og varm!

Perfekt

-

Jakke passer perfekt beskrivelsen, levering til tiden, vil alt være godt! Jakken selv er super hot med Omnitech, store lommer og store praksis, og jeg er på toppen af ​​et bjerg eller i byen, jeg altid virkelig top klasse :) jeg anbefale

Ski jakke

-

Jakken er som angivet i egenskaber.

Jakke

-

Komfortabel og meget varm.

En succes

-

Jacket komfortabelt og moderne varmeapparater. Min kone havde set meget. Snowinn af stor opmærksomhed. Købet har været en succes.

Super tilfreds

-

Jakke var af den rigtige kvalitet og prisen god. Levering efter 5 dage (lovet mellem 2 og 5) nemt, billigt og Super tilfreds

Elsker det

-

Denne jakke var perfekt, prisen var stor. Meget glad!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk