`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Columbia

Columbia Altitude Aspect

Columbia Altitude Aspect

  • Columbia Altitude Aspect
  • Columbia Altitude Aspect
  • Columbia Altitude Aspect

Columbia Altitude Aspect

Produktbeskrivelse Columbia Altitude Aspect

Altitude Aspect er en træningsjakke oprettet af Columbia for at holde dig tør og beskyttet, mens du udfører dine aktiviteter. Tøjet, der er lavet af 100% polyester, har på det udvendige deperlantiske stof, der forhindrer indtrængning af vand og forhindrer, at tøjet farves.

For at beskytte små personlige ting har den en sikkerhedslomme med lynlås. Derudover har siderne også lommer, der favoriserer kropstemperatur. På fronten har den en fuld lynlås, der gør det muligt at åbne eller lukke hurtigt.

Sweatshirt beskytter din hals mod lave temperaturer. Det har ingen hætte. Om vinteren eller til aktiviteter såsom vandreture, løbsløjper, bjergbestigning blandt andre vil være en passende ledsager. Vindjusteringen er regelmæssig, så den giver dig bevægelsesfrihed. Rengøring af jakker anbefales af maskinen.

Denne vandafvisende sweater face fleece er også hurtig fugtspredende at holde dig tør og komfortabel under alle forhold: fra hverdagens slid til aktive udendørs eventyr.Funktioner:


Omni Shield avanceret frastødning

Zip lukket brystlomme

Zip lukkede håndlommerSpecifikationer:


Center back længde: 28,5 "

Stof: 100% polyester 340 g sweater face fleeceTeknologi:


Omni Shield: Vand og smudsafvisende


Vent ikke med at købe din Columbia Altitude Aspect! Hos trekkinn alle vores Herretøj produktor, er med fabriksgaranti fra Columbia. Køber du i vores online udendørs butik, modtager du masser af fordele, du får adgang til vores udendørs fællesskab. Bestil dine Columbia Altitude Aspect nu og modtag dem hurtigst muligt.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Trekkinn

-

Pæn

Perfekt trekkinn

-

god shopping til alle på trekkinn sunde dage igen vi er sammen i den nye trekkinn igen

Perfekt

-

Hej, jeg prøver at få denne meddelelse til så mange mennesker som muligt. Trekkinn er et af verdens førende websteder, der tilbyder disse produkter til salg med den bedste prisgaranti og levering til mange lande i verden. Det venlige og opmærksomme personale før salg og efter kundetilfredshedsorienterede øvelser fantastisk interesse fantastisk produkt tracking indsats til offentliggørelse af billedet af paletten vil være gennemsigtig på en måde, der virkelig værdsat tak meget for alt, Trekking e are a god ting . . .

% 100 orjinale trekkinn orjinale columbia

-

Hej Trekkinn; dit websted meget også fra sociale netværkssider (facebook, twitter) Jeg læste dine kommentarer, jeg søgte dit websted op, og jeg er virkelig virkelig beroligende, da jeg har læst, at de bedste mærker, den bedste pris og kort tid til mange lande i verdensansatte fokuseret på indsendelser fra kundetilfredshed. . .

Fantastisk sted, nøjagtige leveringstider og service tak

-

Meget god tak, ankom hurtigt og i henhold til forsendelsesbetingelserne.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk