`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Columbia

Columbia Back Bowl

Columbia Back Bowl

Columbia Back Bowl

  • Columbia Back Bowl
  • Columbia Back Bowl
  • Columbia Back Bowl
  • Columbia Back Bowl

Columbia Back Bowl

Produktbeskrivelse Columbia Back Bowl

Back Bowl er en jakke til vandrere, som du kan klatre op eller klæde afslappet i byen. Columbia har skabt dette tøj, så du føler dig helt komfortabel med dens uformelle stil. Designet af denne sportsgarderobe er inspireret af 90'erne til dets farvede blokke.

Fleece-designet indeholder flere farver i sin struktur. På fronten har den en fuld lynlås, der letter åbning og lukning. På brystet har brandets reflekterende logo. Versionen har ingen hætte. Dens konstruktion er 1005 polyester, materiale, der giver det større holdbarhed.

Denne kolde jakke er vigtig for effektivt at bekæmpe lave udetemperaturer. Hvad angår konstruktionen af sportsvindjakke er det 100% polyester. Fås i forskellige farver og størrelser.

TILBAKEFLEKKE

Denne fleece-lynlås med en 90-talsinspireret farveblokering holder dig varm fra sti til gade.

FUNKTIONER:

Håndlommer med lynlås

importeret

Anvendelser: Trail


Hvis du vil købe de bedste Herretøj fra Columbia, har du fundet det bedste sted, trekkinn. Hos trekkinn, har vi kun de bedste mærker, som Columbia, så du kun får de bedste udendørs, til de bedste priser. Kig selv efter i udendørs og Back Bowl. Bestil nu og modtag dine Columbia Back Bowl, inden for et par dage.

Funktioner Columbia Back Bowl

Køn
Lynlås længde
Hætte
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk