`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Columbia

Columbia Bugaboo II Interchange

Columbia Bugaboo II Interchange

Columbia Bugaboo II Interchange

Columbia Bugaboo II Interchange

Columbia Bugaboo II Interchange

  • Columbia Bugaboo II Interchange
  • Columbia Bugaboo II Interchange
  • Columbia Bugaboo II Interchange
  • Columbia Bugaboo II Interchange
  • Columbia Bugaboo II Interchange
  • Columbia Bugaboo II Interchange
  • Columbia Bugaboo II Interchange

Columbia Bugaboo II Interchange

Produktbeskrivelse Columbia Bugaboo II Interchange

Bugaboo II Interchange er en vinterjakke til mænd . Beklædningsgenstanden skabt af Columbia er kendetegnet ved et aftageligt 3 og 1 system til at tilpasse sig forskellige klimatiske ændringer. Windbreak er sammensat af en aftagelig ydre skal og en intern fleece, der kan bruges sammen eller separat.

Denne vintergarderobe er nyttig til flere anvendelser såvel som til at supplere din urbane stil. Det vandtætte Omni Tech-system forhindrer fugt i at komme ind, holder dig tør og favoriserer også sved. Et andet element i den kolde jakke er inkluderingen af Omni Heat-systemet, der bevarer kropsvarmen på trods af kuldeudbruddet udefra.

Windbreaker-konstruktionen har en justerbar aftagelig hætte. På siderne har den håndlommer. Dens design har justerbar bas med løbegang for at forbedre justerbarheden. Den har en hætte til hovedbeskyttelse.Funktioner:

Justerbare ærmer

Omni Tech ™ vandtæt / åndbar, kritisk søm forseglet

Tegnsæt justerbar hylde

Omni Heat ™ termisk reflekterende

Aftagelig, justerbar stormhætte

Zip i udvekslingssystem

Lynlås håndlommer

Teknologi:

Omni Heat ™ Reflekterende:

Termisk reflekterende varme

Omni Tech ™:

Vandtæt. Åndbar. Garanteret.


Er du helt vild med udendørs? Få din Columbia Bugaboo II Interchange og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med Columbia. Glem ikke vores store udvalg i Herretøj, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive udendørs er de fleste af vores Jakker varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Funktioner Columbia Bugaboo II Interchange

Jakketype
Funktioner
Teknologier
Hætte
Anbefalet brug
Farve

Tecnologias Columbia Bugaboo II Interchange

Kundeanmeldelser og spørgsmål (29)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Super jakke

-

Til at begynde med kan jakken virke klodset, men når den først er slidt med intern fleece (også aftagelig med lynlås), kan du bevæge dig virkelig behageligt, mens du altid holder dig varm. Med mange lommer (indvendige og udvendige) har du mulighed for at organisere dig selv på den bedste måde for mange genstande at tage med dig under en gåtur eller i din fritid / arbejde

Præcis størrelse i kalkun

-

Kom til indkøbscentret og prøvede den nøjagtige jakke og bestilte herfra. Passer som en handske. Meget varmt til koldt vejr. Køb uden tøven.

Teşekkürler trekkinn

-

Ürünü sipariş verdiğimde tedirgin ve endişeliydim. Fakat ürün mağazada denediğimin aynısı gelidiğinde ve hiçbir problem yaşamadığımda endişelerim yerini güvene bıraktı.Ürün elime 15 günlük bir süreçte ulaştı. Bütün masraflar dahil edildiğinde galde Türkiye fiyatının 3 de 1'ine ürünü almış olduk. Tereddüt etmeden alışveriş yapabilirsiniz.

Charmed !!

-

Fremragende produkt bedste valg tak for god service

% 100 orjinale trekkinn

-

Trekkinn kundevurderinger Jeg læser og efterlader kommentarer om kundens tilfredshed så positiv, at jeg beundrede trekkinn E kundetilfredshedsorienteret arbejde, der giver tillid til et sted trekkinn originale produkter over hele verden til den mest overkommelige pris for at nå det eneste sted trekkinn sunde dage til alle, jeg ønsker god shopping

Meget godt

-

Hej; Først og fremmest ønsker jeg at komme forbi covid-19 til hele den menneskelige verden. Få, mens jeg oplever glæden ved at handle fra trekkinn igen, den samme kvalitet i den bedste form af deres arbejde fortsætter med at tilbyde min taknemmelighed til de ansatte i trekkinn jeg ønsker alle helbred Li dage. . . Du kan shoppe med ro i sindet. . .

Güzel ürün

-

ürün çok güzel. Türkiye´deki fiyatlarla karşılaştırıldığında tüm masraflar dahil edildiğinde galle ucuz kalmaya devam ediyor. bedeninizi biliyorsanız rahatlıkla alabilirsiniz. 10 gün gibi bir sürede elinize ulaşır. 120-130 tl arası bir gümrük vergisi çıkıyor teslimat zamanında ödemeniz gereken

Awesome

-

awesome.very god jakke

Goeie jas,

-

De jas ziet godt fra men ved det, der kommer til at komme hver gang de indenlandske mænd til at komme udenfor, skal du returnere duwen af den indre rejse igen. En de manchetten kan ikke vinde.

Eview

-

5-stjerners skørejakke varmer virkelig. Og virkelig behagelig, ikke for stor. Bare stærkt anbefale til alle

Tak

-

Fiyat performansı oldukça iyi sadece teslimatı 1 ay kadar sürdü. Onun haricinde herhangi bir sıkıntı yok.

Mükemmel

-

Oğlum için almış olduğum Columbia bot mükemmeldi. em fiyat hem de kalite açısından Tradeinn´i tavsiye ederim.

Çok güzel hizmet ve en İyi fiyat

-

Montun kullanımı rahat ama kalıpları biraz geniş geldi. Türkiye´ye yaklaşık 5 günde geldi ve elime 10. gün ulaştı. 123 TL gümrük vergisi çıktı.

% 100 güvenilir trekkinn orjinal

-

3. Siparişimi de verdim in uygun fiyat garantisisin yanın da yaptığınız% 15 lik indirim için ayrıca teşekürler trekkinn orjinal ürün kaliteli hizmet müşteri memnuniyeti odaklı çalışanlar 4. Sipariımimim simri. Türkiye ye sadece 10 günde teslimat.

Hurtig forsendelse

-

International forsendelse har været meget hurtig.

Güzel mont

-

Kusursuz ve hızlı geldi

Lige hvad jeg ville have

-

Det er 100% original columbia-embedsmand. Topkvalitet garanteret.

Pæn

-

Endelig ankom til Tyrkiet omkring 25 dage på grund af vores skikke. 1/3 pris her. God handel :)

Fantastisk service og fantastisk produkt meget ageadecido

-

Jakken er af en meget god pris og servicen i den fantastiske butik tak til Trekkinn.

Store

-

Det er en fantastisk jakke og god pris for Tyrkiet. Forsendelsen var hurtig, og pakken var god, men vores lokale forsendelsesservice holdt min pakke i en uge i min by, før de gav mig. Dette var ikke min første ordre, og jeg har til hensigt at give flere ordrer på tradeinn. Tak skal du have.

Mellembeskyttelse, indvendig foring stikker ud

-

1-Den indre beklædning stikker også ud fra den ydre kappehylster. Du skal skubbe den tilbage hver gang du bærer den. Jeg hader det. 2- Jeg har forskellige ski jakker. Jeg ved ikke, hvor du bærer det, men prøvede det om vinteren i Istanbul-bosporus passage på en yacht, på en kølig dag var beskyttelsesniveauet medium. Jeg skælvede.

Stor og funktionel jakke

-

Dette er min 3. ordre til samme jakke. Efter at jeg har købt det, ønsker alle mine venner at købe dette produkt. L er lidt større for normal.

Great item- bugaboo ii fleece udveksling

-

Jeg har Columbia Bugaboo II Fleece Interchange. godt produkt. Relæ god kvalitet af materialer og produktion. se og føl det varmt. prisen er anstændig. Generelt har jeg intet andet end gode ord og kompliment. tak skal du have

Bugaboo

-

Du er den bedste

Det er værd at købe

-

Produktkvalitet er meget god og original. Polar fleece er blød og behagelig.

Vandtæt

-

Hej, jeg er ved at købe denne jakke, og jeg vil gerne vide, om det virkelig er 100% vandtæt eller ej? hilsen

vore eksperters svar

Hej,

Columbia Bugaboo II Fleece Interchange bruger Omni-Tech teknologi, det er vandtæt, vindtæt og åndbart.

Hilsen

Meget godt

-

Jakken er af høj kvalitet, som beskrevet på hjemmesiden. Overlegen kvalitet til en lavere pris end resten af markedet. Jeg er meget tilfreds med købet! Jeg anbefaler og vil vende tilbage til dette websted.

Mange tak

-

Hurtig afhentning som altid. Stor pålidelighed.

Tak

-

Tak for hurtig levering og perfekt produkt.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk