`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Columbia

Columbia Caldorado Running

Columbia Caldorado Running

  • Columbia Caldorado Running
  • Columbia Caldorado Running
  • Columbia Caldorado Running
  • Columbia Caldorado Running

Columbia Caldorado Running

Produktbeskrivelse Columbia Caldorado Running

Caldorado Running er en sti, der kører rygsæk til voksne. Denne kuffertmodel hører til Columbia´s Titanium line og skiller sig ud for sit vandtætte lag, der afviser fugt og holder dine ejendele sikkert.

Posens kapacitet inkluderer et rum til placering af en 3 liters vandflaske. Det inkluderer også reflekterende detaljer, der forbedrer identifikationen i tider med svagt lys.

Andre elementer inkluderet i sportsryggen er brystbæltet med redningsfløjte til nødsituationer. Indvendigt har den en sikkerhedslomme til beskyttelse af personlige genstande med små dimensioner. Strukturen har en tovejs lynlås foran. Fås i forskellige farver.

Funktioner:

3L hydratisering kompatibel

Reflekterende sikkerheds accenter

Justerbart hoftebælte

Sternumrem med redningsfløjte

Front stretch vævet lomme

Stretch vævet side vandflaske lommer

Trekking pole vedhæftede filer

Intern sikkerhedslomme

Specifikationer:

Stof:

70D Diamond Rip PU Coated 100% nylon. 4-vejs stretchvævet 88% polyester / 12% elastan.


Vent ikke med at købe din Columbia Caldorado Running! Hos trekkinn alle vores Hydrering produktor, er med fabriksgaranti fra Columbia. Køber du i vores online udendørs butik, modtager du masser af fordele, du får adgang til vores udendørs fællesskab. Bestil dine Columbia Caldorado Running nu og modtag dem hurtigst muligt.

Funktioner Columbia Caldorado Running

Køn
Kapacitet
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Columbia caldorado, der kører hydrationsvest

-

Selvom det er et praktisk og kvalitetsprodukt, er prisen også meget rimelig. Materiale kvalitet; Det er blødt, fleksibelt, let og robust. Tak så meget til Tredinn.

Enkelt til minimalistisk

-

Dens lette og enkle til by- / trailekørsel. Overkommelig pris. Elsker det virkelig

Enkel og pak

-

Passer til asiatisk størrelse

Lille rygsæk med stor karakter

-

Meget behagelig rygsæk og frem for alt meget fast på bysten. Det forbliver højt og glider ikke tilbage mod bunden. Meget rummelig og let tilgængelig. Meget behagelig også takket være de to sidejusteringer, der gør det tættere på bysten. Jeg prøvede det både med vandposen og vandflaskerne, og jeg var tilfreds med det. Jeg indlæste alt materialet i en ultra 100 km.

Lys og behagelig

-

Det er meget behageligt, har mange lommer (jeg kan især lide den ene på forsiden til min telefon), og nok plads til alle de ting, jeg har brug for i kort tid / løber til gymnastiksalen, herunder en stor vandflaske.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk