`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Columbia

Columbia Convey 25L Rolltop

Columbia Convey 25L Rolltop

Columbia Convey 25L Rolltop

  • Columbia Convey 25L Rolltop
  • Columbia Convey 25L Rolltop
  • Columbia Convey 25L Rolltop
  • Columbia Convey 25L Rolltop
  • Columbia Convey 25L Rolltop

Columbia Convey 25L Rolltop

Produktbeskrivelse Columbia Convey 25L Rolltop

Transport 25L hører til Columbia sportslinjen . Denne vandretaske er designet til regelmæssig brug, fordi den er lavet med de bedste materialer. Blandt de vigtigste beskyttelsesfunktioner fremgår det, at det forhindrer, at vand trænger ind i det indre på grund af dets uigennemtrængelige stof.

Sportsposen er lavet af 100% polyester med TPE-belægning på ydersiden. I det øverste område har den en øverste rulleskodder. Som en del af dets rum finder du to lommer til placering af vandflasker, og i den ydre zone har den en sikkerhedslomme til opbevaring af personlige genstande. Dimensionerne på dette sportstilskud er 61 cm høje, 25 cm, 4 cm brede og 17, 8 cm dybe.

Indvendigt giver dens kapacitet dig mulighed for at flytte en bærbar computer op til 15 ”. Dens polstret ryg giver større støtte og komfort og undgår ubehag og kvæstelser. Som tilbehør har denne model en redningsfløjte. Vægten af redskabet er ca. 800 gram.

Daglig pendler:
Den transporterende 25l rulletop dagpakke er en ideel pakke til daglige pendler eller fjerne rejser.
Ideelle detaljer: Med en let adgangsrulle top, skum polstret ryg, brystbånd stropp og en eksternt tilgængelig polstret bærbar ærme, der passer op til en 15'´ bærbar computer.


Funktioner:

Lukning af top top, eksternt tilgængeligt polstret laptop ærme
Passer op til 15 ”bærbar computer
Skum polstret ryg for komfort og støtte
Brystbånd med redningsfløjte
To lommer til vandflasker, ekstern sikkerhedslomme


Specifikationer:

Stof: 600D belagt 100% polyester, 100% polyester med TPE-coating med ansigtet udEr du helt vild med udendørs? Få din Columbia Convey 25L Rolltop og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med Columbia. Glem ikke vores store udvalg i Rygsække og kufferter, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive udendørs er de fleste af vores Rygsække varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (6)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Kvalitet

-

Tasken er vidunderlig. Den er rummelig og passer komfortabelt til de ting, du skal tage i 1 til 2 dage på camping. Designet er meget godt og behageligt. Den har frontlommer, hvor du kan støtte dit telt og sovepose med kroge. Indvendigt har den små lommer med lynlåse til små genstande. Meget godt valg. Jeg er meget tilfreds.

God rygsæk

-

Det er godt mærke, høj kvalitet og perfekt design.

God rygsæk

-

Det er godt mærke, høj kvalitet og perfekt design.

Vidunderligt produkt

-

Fremragende rygsæk !!! Ideel dag for dag. Fremragende kvalitetsmateriale. Jeg anbefaler det!

Stor rygsæk!

-

Denne rygsæk er bygget godt for at sige mildt. Skumpolstret ryg gør det til min vandflaske ærmer lavet af blødt materiale.

Meget godt produkt!

-

Produktet er i overensstemmelse med beskrivelsen, solid og robust, den ledsager mig allerede i Paris metroer, den sælger eller regner, ladet eller ej. Hans kuld er ret konsistent (25 liter) det er lidt for meget til daglig brug, men hej, vi finder ikke en taske til at pakke, når vi stopper ved Mono'p for at handle i det mindste. Tasken er modstandsdygtig overfor regn og ikke uimodståelig! Den højre side lynlås giver hurtig og nem adgang til din computer eller resten af ​​posen, når du ender med posen på dit skød. 3D-mesh skum på skulderremmen og i ryggen gør produktet meget behageligt at bære, du føler dig ikke bagens indhold, og den stive dorsal beskytter dig mod en mulig indvirkning, når posen finder den lastet med vinkelobjekter. ! Kort sagt, jeg anbefaler.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk