`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Columbia

Columbia Delta Ridge Down

Columbia Delta Ridge Down

Columbia Delta Ridge Down

Columbia Delta Ridge Down

Columbia Delta Ridge Down

  • Columbia Delta Ridge Down
  • Columbia Delta Ridge Down
  • Columbia Delta Ridge Down
  • Columbia Delta Ridge Down
  • Columbia Delta Ridge Down
  • Columbia Delta Ridge Down
  • Columbia Delta Ridge Down

Columbia Delta Ridge Down

Produktbeskrivelse Columbia Delta Ridge Down

Delta Ridge Down er en kold jakke, der hjælper med at bekæmpe lave temperaturer. Denne model af Columbia har et ydre lag med vandtæt termisk tætning. Inkluderingen af denne membran forhindrer vand og kolde vindstød i at komme i kontakt med din hud, hvilket holder dig tør og frisk.

Andre funktioner i denne model er dens termoreflekterende konstruktion, der favoriserer din hudvarme på trods af de lave temperaturer udenfor. Versionen er lavet af 100% polyester, materiale der giver den større holdbarhed.

Nogle af de detaljer, vinterjakken har, er bindingen på forneden, nakken og manchetten for holdbarhed. På siderne har den lynlåslommer, der er nyttige til beskyttelse af personlige genstande. Tøjet tilbyder en aktiv pasform, så du komfortabelt kan udføre dine bevægelser. Fås i mange farver og størrelser.Kraftig puffy:

En let hættejakke, der er bygget til at pakke en punch mod kølige forhold.

Alvorlig varme:

En vandafvisende skal, termisk reflekterende foring, 650 fyld isolering og syning fri baffling holder vådt ud og varme ind.

Udendørs væsentlige forhold:

Håndlommer med lynlås og binding ved hætten, manchetterne og faldet giver brugervenlighed og en sikker pasform.

Funktioner:

Omni Heat ™ termisk refleks

Konstruktion af varmeforsegling

Vandbestandigt stof

650 udfyldningsisolering

Dykkehætte

Binding ved hætte, manchet og fald

Hage beskytter

Håndlommer med lynlås

Specifikationer:

Stoffer:

Skal: 100% polyester

For: 100% polyester

Isolering: 650 Fill Power Down Isolering, RDS-certificeret

Teknologi:

Omni Heat ™ Reflective:

Åndbart materiale med små sølvprikker, der reflekterer kropsvarmen.


Columbia Delta Ridge Down er en vare der hører til Jakker kategorien indenfor Herretøj, i din udendørs butik, trekkinn. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online trekkinn fællesskab. Hvilke fordele er der ved Columbia Delta Ridge Down? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til udendørs, lavet med den største passion.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (6)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

% 100 orjinal

-

gerçekten orjianal ürün bu yorumu türk vatandaşlar için yazıyorum. Mağazada beden deneyip buradan alın. 2 hafta gibi bi sürede geliyor. memnuniyetle kullanııyorum.

Perfekt forsendelse og god kvalitet,

-

Fantastisk produkt og hurtig forsendelse .. 182cm og 78kg M størrelse perfekt pasform .. thx ..

Xx

-

2 kasımda sipariş verdim, 15 inde tr e girdi ancak ptt de bi süre pandemi dolayısıyla olabilir. Orjinal ürün geldi. Gerçekten ucuza ve güzel fiyata aldım. % 18 kdv veriliyor ekstra başka da bişey yok. Gönül rahatlığıyla alınabilir.

Fantastisk ja

-

Jeg har haft denne frakke i 1 uge nu, og den fungerer godt. Fantastisk pasform, let og alligevel varm. Jeg glæder mig allerede til vinteren!

% 100 orjinale trekkinn% 100 orjinale columbia

-

Hej, jeg kender dem, der læste mine kommentarer før dette websted fra trekkinn. Jeg sagde, at jeg vil shoppe meget og lave min nye ordre i Columbia tolt track interchange sort produkt på en gennemsigtig måde igen. Foto og Bill-publikation i denne proces er vidunderlige kunderepræsentanter interesserer her igen. Jeg skriver her, fordi jeg tager flere columbia

Orjinale meget god

-

Hej Trekkinn; dit websted meget også fra sociale netværkssider (facebook, twitter) Jeg læste dine kommentarer, jeg søgte dit websted op, og jeg er virkelig virkelig beroligende, da jeg har læst, at de bedste mærker, den bedste pris og kort tid til mange lande i verdensansatte fokuseret på indsendelser fra kundetilfredshed. . .

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk