`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Columbia

Columbia Gyroslope

Columbia Gyroslope

Columbia Gyroslope

  • Columbia Gyroslope
  • Columbia Gyroslope
  • Columbia Gyroslope
  • Columbia Gyroslope

Columbia Gyroslope

Produktbeskrivelse Columbia Gyroslope

Gyroslope er en snejakke til børn . Vintergarderoben til dine børn er specielt designet til at holde dem varme. Medtagelsen af et vandtæt stof kombineret med forseglede sømme forhindrer sved i at komme i kontakt med din hud.

Designet med kold jakke har en justerbar kold hætte med et taftfor, der hjælper med at bevare kropsvarmen. Beklædningskonstruktionen indeholder syntetisk dun, der bevarer varmen.

Windbreakeren har sidelommer til hænderne samt til ski-pas, briller og multimedieenheder. Det har 360 reflekterende elementer, der hjælper med at identificere til tider og steder med dårlig belysning. Brug af tøjet anbefales til udøvelse af vintersport . Fås i forskellige farver.

Denne jakke er lavet af holdbar nylon Hydra klud og er pakket med snevenlige funktioner. En vandtæt skal med faux dunisolering holder ham varm og tør, mens han er fastgjort, justerbar stormhætte, snap puder nederdel med silikone gribere, lommer til ski pass, medier og googles og 360 ° reflekterende detaljer gør ham klar til noget.

Funktioner:

Faux ned isolering

Vandtæt stof (ikke vandtætte sømme)

Fastgjort, justerbar stormhætte

Taftforet hætte

Hage beskytter

Justerbar, snap back pulver nederdel

Silikone gribere på pulver nederdel

Ski pass lomme

Medie- og beskyttelseslomme

360 ° reflekterende

Aftagelig faux pels

Midterste ryglængde: 21

Specifikationer:

Stof:

Skal: 100% polyester

For: 100% nylon 210T taft

Isolering: 150 g syntetisk dun, 100% polyester


Er du på udkig efter Columbia Gyroslope? Det er trekkinn mest solgte vare, din online udendørs butik. Prisen er 68.99 $, i en begrænset periode! Hos trekkinn, får du flest fordele og finde mange flere Columbia, til de bedste priser. Alle vores udendørs vare, er kvalitet hele vejen.

Funktioner Columbia Gyroslope

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Anmeldelse

-

Fik dette til min datter og passer perfekt til hende.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk