`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Columbia

Columbia Mossy Path

Columbia Mossy Path

Columbia Mossy Path

  • Columbia Mossy Path
  • Columbia Mossy Path
  • Columbia Mossy Path
  • Columbia Mossy Path
  • Columbia Mossy Path

Columbia Mossy Path

Produktbeskrivelse Columbia Mossy Path

Giv ikke op den lykke, der træner dig i regnen. Mossy Path er et sports tilbehør, som holder dig varm og samtidig fjerner sved, der holder dig tør. Gennem sit vandtætte stof, vil du beskytte dig mod regnen. Inkluderingen af Omni Tech teknologi er repræsenteret af flere lag og forseglede sømme, der forhindrer indtrængen af vand og fremmer åndbarhed.

Manchetområdet er indstilleligt. Tilstedeværelsen af velcro på håndleddet bidrager til dets justerbarhed . Den har en intern sikkerhedslomme til beskyttelse af dine personlige ejendele. I taljenområdet har den en flot hæm, der bidrager til dens tilpasning til din krop. Dette element har en fast justerbar hætte.

Stykket er lavet med 100% nylonforing og 100% polyesterisoleringsmateriale til at beskytte dig mod det koldeste vejr . Fås fra størrelse XS til XXL. Det har logoet på mærket på brystet i hvide bogstaver.

FUNKTIONER:

Vedhæftet, justerbar hætte

Indvendig sikkerhedslomme

Lynlås håndlommer

Justerbare ærmer

Tegnsæt justerbar hylde

Specifikationer:

STOF:

Shell: Omni Tech TM Generation

Dobby 100% nylon.

Foring: 100% polyester.

Isolering: 100g Microtemp XF II

100% polyester.


Columbia Mossy Path vil fuldende dit udendørs udstyr. I vores online butik trekkinn, får du flest fordele. Så bestil nu, hos trekkinn og modtag dine varer inden for få dage, direkte hjemme hos dig. Find selv mere i online udendørs butik, Du kan blandt andet finde udendørs udstyr, som passer til Columbia Mossy Path.

Funktioner Columbia Mossy Path

Tecnologias Columbia Mossy Path

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk