`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Columbia

Columbia Mount Defiance

Columbia Mount Defiance

Columbia Mount Defiance

  • Columbia Mount Defiance
  • Columbia Mount Defiance
  • Columbia Mount Defiance
  • Columbia Mount Defiance

Columbia Mount Defiance

Produktbeskrivelse Columbia Mount Defiance

Mount Defiance er en træningsjakke oprettet af Columbia, så du får det godt, mens du træner. Denne model skiller sig ud for sin evne til at bruge under forskellige forhold.

Træningsvindmaskinens design skiller sig ud, fordi dens udvendige belægning er vandafvisende og derfor forbliver du tør og frisk i længere tid. Indenfor vil du opdage, at din krop effektivt bevarer kropsvarmen. Versionen inkluderer Omni Wind-teknologi, der hjælper med at skære med kold luftstrømme, der kommer udenfor.

Trail-løpejakke har sidelommer for at holde varmen i dine hænder. Hvad angår konstruktionen, inkluderer det elastisk stof, der hjælper dig med at udføre bevægelser med total sindssyn.

Funktioner:

Omni Shade TM Upf 50 sol

beskyttelse

Omni Wick TM

Håndlommer med lynlås

Specifikationer:

Stoffer:

94% polyester, 6% elastan.

95% polyester, 5% elastan.


Find masser af udendørs varer fra Columbia, altid på lager og til den bedste pris. Hos trekkinn, din online udendørs butik, tilbyder dig at købe de bedste produkter fra Columbia Mount Defiance, alt kan gøres hjemmefra og bliver sendt inden for et til to døgn.

Funktioner Columbia Mount Defiance

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Columbia

-

Hej alle sammen, jeg har læst anmeldelser af Trekkinn. Jeg har set kundetilfredshedsarbejdet imponerede mig meget, hvad den mest overkommelige prisgaranti var beundret for alle de bestræbelser, som verdens mærker har gjort i mange lande i verden, vi har kunder til den mest overkommelige pris med det relevante personale tak trekkinn

Perfekt

-

Hej, jeg prøver at få denne meddelelse til så mange mennesker som muligt. Trekkinn er et af verdens førende websteder, der tilbyder disse produkter til salg med den bedste prisgaranti og levering til mange lande i verden. Det venlige og opmærksomme personale før salg og efter kundetilfredshedsorienterede øvelser fantastisk interesse fantastisk produkt tracking indsats til offentliggørelse af billedet af paletten vil være gennemsigtig på en måde, der virkelig værdsat tak meget for alt, Trekking e are a god ting . . .

Meget god kolumbia

-

Hej Trekkinn; dit websted meget også fra sociale netværkssider (facebook, twitter) Jeg læste dine kommentarer, jeg søgte dit websted op, og jeg er virkelig virkelig beroligende, da jeg har læst, at de bedste mærker, den bedste pris og kort tid til mange lande i verdensansatte fokuseret på indsendelser fra kundetilfredshed. . . .

Fremragende andet lag

-

Det er forbløffende, hvor fint det er, og hvad det beskytter. Columbia kvalitet!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk