`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Columbia

Columbia Mountain Masochist IV

Columbia Mountain Masochist IV

Columbia Mountain Masochist IV

Columbia Mountain Masochist IV

Columbia Mountain Masochist IV

Columbia Mountain Masochist IV

  • Columbia Mountain Masochist IV
  • Columbia Mountain Masochist IV
  • Columbia Mountain Masochist IV
  • Columbia Mountain Masochist IV
  • Columbia Mountain Masochist IV
  • Columbia Mountain Masochist IV
  • Columbia Mountain Masochist IV
  • Columbia Mountain Masochist IV

Columbia Mountain Masochist IV

Produktbeskrivelse Columbia Mountain Masochist IV

En sko, der skiller sig ud for sin holdbarhed, er Mountain Masochist IV . Columbia har oprettet denne model designet specielt til dine trailruter. For disse udgange, hvor terrænet er stenet, er profilen af dette fodtøj designet til at tilbyde modstand.

Hvis du er en neutral pronator, vil du fra start til slut nyde sand åndbarhed . Medtagelsen af lag af mesh holder dine fødder altid friske. Hvis du bærer denne version, får du mere greb, fordi multidirektionsboltene tilbyder trækkraft på forskellige terræn og eliminerer chancerne for at glide. Din fod har en perfekt pasform.

Dæmpningssystemet er sammensat af FluidFoam-indersålen, en mellemsål, der giver enestående stabilitet og fleksibilitet . For at give dig fluiditet i slidbanen har du FluidGuide, multidirektional supportteknologi. I denne version er tungen forbundet til vristen. Forfoden har TrailShield-beskyttelse Den omtrentlige vægt på skoen er ca. 290 gram. Dråbet er 8 millimeter.

Vores ikoniske mountain running sko er tilbage med nye state-of-the-art funktioner; Det har dog ikke mistet nogen af dens meget elskede trækkraft, støtte eller fleksibilitet. Slidbestandigt net giver beskyttelse mod uventede forhindringer, og nye 3D-trykte overlays giver øget pasform og støtte. High-tech skum mellemsås kombinerer også med ydersål, der giver den bedst mulige trækkraft og beskyttelse på selv de hårdeste stier.

Funktioner:

Denne meget forventede opdatering til vores klassiske mountain running sko giver den perfekte blanding af trækkraft, støtte og fleksibilitet.

Nyt slidbestandigt maske med 3D-trykte overlays til forbedret pasform og understøttelse komplimenteres af et opdateret tunge- og hastighedsslitsystem.

FluidFoam ™ mellemsål til ekstraordinær dæmpning, fleksibilitet og støtte. Patenteret FluidGuide ™ teknologi til forbedret midterstabilitet og en jævn kørsel på stien. Ridehøjder: 16mm hæl / 8mm forfod.

Fuld længde Gryptonite ™ ydersål kombineret med fuld længde TrailShield ™ for ultimativ træning og beskyttelse.

Teknologi:

TRAILSHIELD:

Torsionsstivhed og hård forfod beskyttelse.

FLUIDFOAM:

Alsidige mellemsål med glat rygpude støtte til vej eller spor.

FLUIDGUIDE:

Lykkeligere stier med multi-retningsstøtte og støtabsorberende dæmpning.

GRYPTONITE:

Multi-directional lugs leverer aggressiv trækkraft over alle overflader.


I udendørs butikken, trekkinn, kan du finde forskellige størrelser i Columbia Mountain Masochist IV og mange forskelige farver, du har også mulighed for at købe Columbia Mountain Masochist IV eller måske Herresko fra vores online udendørs butik. Du kan også læse de råd og tips vores expert panel giver i blandt andet udendørs udstyr og Columbia Mountain Masochist IV anmeldelser.

Funktioner Columbia Mountain Masochist IV

Anbefalet brug
Materialer
Uigennemtrængeligt
Fodtøjsvægt
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Anmeldelse af columbia mountain masochist iv

-

Sneakers er meget behagelige. Klam fast på overfladen. Foden er meget behagelig takket være den profilerede indersål. Det eneste på billedet var følelsen af, at stoffet er øverst i hullet ... og det er solidt, og denne effekt giver simpelthen sin farve. Det er endnu ikke klart, hvor meget det bliver varmt i dem. Levering, som lovet, blev udført upåklageligt.

God service

-

Hurtigere n cepat.

Godt

-

godt

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk