`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Columbia

Columbia Pearl Plush II

Columbia Pearl Plush II

Columbia Pearl Plush II

Columbia Pearl Plush II

  • Columbia Pearl Plush II
  • Columbia Pearl Plush II
  • Columbia Pearl Plush II
  • Columbia Pearl Plush II
  • Columbia Pearl Plush II

Columbia Pearl Plush II

Produktbeskrivelse Columbia Pearl Plush II

Pearl Plush II Fleece er en løbejakke, der passer ordentligt på din krop og giver dig den varme, du så hårdt har brug for på kolde dage.

Aktiv justering garanteres af elastiske paneler placeret under hver arm. Beklædningsgenstanden er ideel til komfortabel udførelse af udendørs aktiviteter. Denne model oprettet af Columbia er specielt skabt til at bekæmpe lave temperaturer, da den fungerer som et mellemlag af tøj.

I taljen har vinterjakken et snørebånd, der justerer dimensionerne til din krops størrelse. Et andet element relateret til dets tilpasningsevne er, at manchetområdet tilpasser sig korrekt. Fås fra størrelse XS til XL.Blød fleece i kroppen og ærmerne giver ekstra hyggelig kerne varme mens stretch sidepaneler skaber en smuk pasform på kroppen; Pearl Plush er det perfekte lag for at blive varm under udendørs aktiviteter på kølige dage.Features:


- Hybrid for stretch og åndbarhed


- Snørre justerbar hem


- Komfort manchetter


- Længde på ryggens midte: 25 "


- ImporteretSpecifikationer:


- 100% polyester 255g Lushious bunke


Køb dine egne Columbia Pearl Plush II til kun 73.49 $. Lavet af Columbia, Columbia Pearl Plush II er på lager i mange størrelser og farver. Hos trekkinn, tilbyder vi de bedste priser på udendørs. Se et stort udvalg af Fleece i vores Dametøj afdeling.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (10)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Perfekt trekkinn

-

Meget god columbia perfekt

☆☆☆☆☆

-

Hej; Først og fremmest ønsker jeg at komme forbi covid-19 til hele den menneskelige verden. Få, mens jeg oplever glæden ved at handle fra trekkinn igen, den samme kvalitet i den bedste form af deres arbejde fortsætter med at tilbyde min taknemmelighed til de ansatte i trekkinn jeg ønsker alle helbred Li dage. . . Du kan shoppe med ro i sindet. . . .

☆☆☆☆☆

-

Hej; Først og fremmest ønsker jeg at komme forbi covid-19 til hele den menneskelige verden. Få, mens jeg oplever glæden ved at handle fra trekkinn igen, den samme kvalitet i den bedste form af deres arbejde fortsætter med at tilbyde min taknemmelighed til de ansatte i trekkinn jeg ønsker alle helbred Li dage. . . Du kan shoppe med ro i sindet. . .

Meget godt

-

Perfekt dejlig columbia

Polær perle plus ii

-

god kvalitet, varm, men det har meget mere lysstyrke, end det ser ud på dine billeder

Pearl plys ii

-

Meget stilfuld og varm. Min kone elskede det.

Fremragende produkt

-

Fremragende produkt, god kvalitet. Helt kompatibel

Tak skal du have

-

Det er både sport og stilfuldt. Min datter elskede det. Hurtig levering og glat transaktion. Tak Trekkinn ❤️❤️❤️

Fundet det igen

-

Hej købte dette til min kone for 5-6 år siden. Hun har nu slidt det op, og jeg har købt en lignende efter lidt søgning. Hun er meget tilfreds. Blød og behagelig.

Polar jakke

-

Meget cool, ekstra varm, lys, behagelig og meget smuk. Helt tilfreds.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk