`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Columbia

Columbia Powder Lite Youth

Columbia Powder Lite Youth

Columbia Powder Lite Youth

  • Columbia Powder Lite Youth
  • Columbia Powder Lite Youth
  • Columbia Powder Lite Youth
  • Columbia Powder Lite Youth

Columbia Powder Lite Youth

Produktbeskrivelse Columbia Powder Lite Youth

Hold en varm temperatur iført Pulver Lite Hooded jakken . Inde, denne model fra Columbia har en termisk reflekterende og isolerende foring, der favoriserer kropstemperaturen selv i de koldeste øjeblikke. Inkluderingen af Omni varmeteknologi anses for at være det bedste system til styring og opbevaring af varme.

Sportstilbehøret er lavet på ydersiden med et lag af 100% polyester Omni Shield Storm Lite DP II og beklædningen er 100% polyester med Omni Heat . Stoffet har vand- og pletafstødighed og tilbyder også vindmotstand. Denne model er angivet til aktiviteter som trail eller vandreture.

Dens struktur har justerbar hætte til beskyttelse af dit hoved mod regn eller storm. Området af manchetterne har elastik til fordel for dets tilpasning til håndledene . For at forbedre pasformen har en snorring på hæftet. På siderne har lommer med glidelås til placering af hænderne eller for at beskytte personlige genstande med små dimensioner. I sit indre område har den en lynlås sikkerhedslomme. Længden af ryggen er 28 inches og dens vægt 7,5 ounce ca. Den er tilgængelig fra størrelse XS til XXL.

Funktioner:

Omni HEAT TM termisk reflekterende

Omni TECH TM vandtæt / åndbar kritisk søm forseglet

OUTGROWN TM vokse system

Vindafvisende

Taljejusterbare faner

Forstærkede knæ

Led knæ

Lynlås håndlommer

Lastlomme

Silikone grippere ved benåbning

Reflekterende detaljer

Gusset detaljer

Specifikationer:

STOF:

Shell: Omni Tech TM Generation, Dobby 100% nylon.

Shell: Hammerhead 3K, 100% polyester oxford.

Foring: Omni Heat TM Reflekterende Microtex Light, 100% polyester.

Isolering: 100g Microtemp XF II, 100% polyester.

Isoleret, 100gsm

Teknologi:

Omni Heat ™ Reflekterende: Termisk Reflekterende Varme


Ved du hvilke egenskaber der gør Columbia Powder Lite Youth til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Columbia Powder Lite Youth, har vi det på lager i vores online trekkinn butik. På grund af vores store udvalg i Jakker afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de udendørs, du er på udkig efter. Køb hos trekkinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (11)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Godt produkt

-

Kører som forventet, god kvalitet, hurtig levering. tak skal du have

Meget godt

-

kvalitetsprodukt, meget ønsket. tak skal du have

Dejlig jakke

-

Den ankom i forventet leveringstid. Jeg købte xl til min 17-årige bror. Det er lidt lille. Kunne være bedre for yngre børn. Kvaliteten er stor.

Columbia

-

Great Columbia jakke

Columbia jakke

-

Fremragende jakke

Merrel sko

-

Gode trekkingsko til en 11-årig dreng, de er behagelige og intet vand kommer ind, de er ikke meget stive, så børn ikke har problemer med at flytte dem.

Columbia jakke

-

Fantastisk jakke

Perfekt køb

-

Meget god jakke til en god pris, let og varm på samme tid. Perfekt størrelse

Perfekt

-

Smuk Columbia-jakke. Meget godt klaret. Letveste jakke opretholder samtidig kropstemperaturen. Du kunne have købt et større antal. Jeg var baseret på bordet, og ifølge dette ville det have en slap, men det var den nøjagtige størrelse. Du kan altid købe et større antal, jeg tror, du vil bruge det i en længere periode.

Kvalitet og god pris

-

Columbia produkter opfylder altid. God pris og høj kvalitet til bjerget eller dagligdagen. Perfekt. Og denne jakke ville ikke være mindre. Varm og lys. Og godt færdig.

Fremragende køb

-

Meget god jakke til piger til den bedst mulige pris.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk