`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Columbia

Columbia Powder Lite

Columbia Powder Lite

Columbia Powder Lite

  • Columbia Powder Lite
  • Columbia Powder Lite
  • Columbia Powder Lite
  • Columbia Powder Lite
  • Columbia Powder Lite

Columbia Powder Lite

Produktbeskrivelse Columbia Powder Lite

Powder Lite Hooded er en jakke, som du vil overvinde alle forhindringer med . Denne model giver beskyttelse mod lave temperaturer ved at inkludere en termisk foring. Omni Heat fungerer som en effektiv løsning, når du er i længerevarende eksponering i kolde omgivelser.

Det ydre lag og de forseglede sømme forhindrer vand eller væsker i at komme ind i torsoen . Dette vandreværktøj er lavet af 100% polyester. På siderne har den to lommer til at holde din kropstemperatur i dine hænder samt en sikkerhedslomme med lynlås for at beskytte dine personlige genstande.

Hvad angår beskyttelse af hovedet, har en hætte, der kan tilpasses din fysiognomi . Et andet element, der favoriserer justerbarhed, er inkluderingen af en kant, der kan justeres med ledningen. I manchetterne har sportsudstyret elastikker, der passer til dine dimensioner. I det forreste område har den en fuld lynlås. Fås fra størrelse XS til XL.Ultra lys faux ned opfylder en blanding af tykke og tynde fortryllende linjer og et slankt, slidstærkt skalstof til suveræn toasty varme med stil. Pulver Lite Puffer Jacket behandles også med vandafvisende Omni Shield® teknologi for at holde dig tør og beskyttet under vådt vejr.

Funktioner:

Omni Shield avanceret modstandsdygtighed skyller vand og afværger pletter for at holde dig tør og beskyttet

Faux down isolering til letvægtsvarme

Vedhæftet, justerbar stormhætte

Specifikationer:

STOF:

Shell: Omni Shield 100% polyester Luster DP taffeta

Foring: 100% nylon 210T taft

Isolering: 100% polyester Faux ned 150g

Teknologi:

Omni Shield ?: Vand og farveafvisende


Er du vild med Columbia Powder Lite? Kig i vores udendørs afdeling og opdag et kæmpe udvalg af Herretøj, og masser af tilbehør, der kan hjælpe dig i gang med dine hobbies. Vi sælger kun nye udendørs produkter, altid i perfekt stand. Kig ikke mere, vores udvalg af Herretøj, findes i mange farver og modeller.

Funktioner Columbia Powder Lite

Kundeanmeldelser og spørgsmål (210)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Perfekt

-

Høj kvalitet og godt produkt.

Meget god kvalitet og attraktiv pris

-

Meget god kvalitet og attraktiv pris. Tænker at købe en mere (lille størrelse) men ikke mere på lager

Varm og let

-

Meget let, men meget varm jakke takket være den teknologi, den er fremstillet med. Hurtig levering.

God artikel

-

Fremragende Jeg er tilfreds med min nye jakke

Fantastisk produkt.

-

Stor jakke, stor værdi for pengene og varm.

Fantastisk jakke

-

fremragende produkt ... anbefale

Columbia pulver lite

-

Meget let og varm jakke.

Fantastisk jakke

-

Jeg ville have en syntetisk dunjakke, og denne har holdt mig usædvanlig varm i det nylige kolde vejr! Leveret inden for den anslåede tidsramme, og prisen, der annonceres på webstedet, er den pris, jeg har betalt - ingen problemer med yderligere importafgifter / skatter, der sendes til Storbritannien.

Jakke

-

Jakke er top Jeg købte 2 LG Andre

Fremragende jakke

-

Meget let og flot jakke. Tak Trekkinn

Kvalitet og pris

-

Jeg havde allerede denne frakke, og jeg har givet den til en slægtning. Han elskede det, det vejer lidt, og jeg kan bruge det til hvad du har brug for

Fantastisk produktkvalitet

-

Columbia skuffer aldrig, og denne jakke er et bevis på det. Det opfylder sit formål og er æstetisk smukt. Fuldt anbefalet produkt.

Fantastisk produkt

-

Fremragende produkt !!!

Fantastisk jakke

-

Jeg kunne godt lide det meget, meget let, behageligt og varmt, produktet var fænomenalt, levering blev forsinket lidt, men tilladt, prisen var meget god og oplysningerne var korrekte. Jeg fortsætter med at shoppe på Trekkinn

Fremragende og praktisk jakke

-

Jeg købte dette til en gave for at kunne bruge det på en praktisk måde, og at det var bærbart både med sportsbeklædning og ikke, og jeg kunne ikke have valgt bedre! Bortset fra den lethed, den har, isolerer den dig fra kulden og vejer intet !! Anbefalet 100%

Columbia pulver lite

-

fremragende jakke, det holder dig varm, selvom du er syntetisk

Tak

-

Tak for hurtig levering. Det er meget sjovt.

Kvalitet

-

Temmelig godt tøj, meget varmt til disse kolde dage. Med hensyn til størrelsen måler jeg 1,84, og jeg vejer 74, og M har været perfekt, selvom jeg først var i tvivl.

Godt produkt

-

Denne jakke er et godt kompromis mellem kvalitet og pris. Det holder meget varmt, selvom det udelukkende består af syntetisk materiale. Den røde farve er meget smuk for øjet.

Anmeldelse

-

Levering gik meget hurtigt, en meget flot jakke. købt i størrelse M, jeg er 1,79 m høj, 83 kg. Jakken passer perfekt.

Kvalitet

-

Alt perfekt

Kvalitet

-

Godt tøj, jeg vidste det siden sidste vinter, jeg havde købt dig det samme i en anden farve. Du rammer kun en, springet mellem størrelser (hvad i golf kaldes slag mellem køller) er meget stort. pa M er lille for mig og L u lidt stor. Uanset hvad et godt tøj

Varm og behagelig god kvalitet

-

Selve jakken er godt lavet - meget god kvalitet, justerbar hætte og taljebånd. som du havde forventet fra Columbia. Lidt på den store side for et "medium", men ikke for stort. Det er varmt nok for mig - det har pæne fleeceforede lommer og har onmi-tech reflekterende teknologi til at reflektere varmen tilbage. du vil sandsynligvis lide dette.

Mükemmel kalite ve hızlı teslimat

-

Jeg anbefaler, at du køber en mindre størrelse af din krop. Produktkvalitet er ubestridelig, meget smuk. Jeg udtrykker min uendelige tak til Trekkinn-gruppen. Min shopping fortsætter.

Virkelig godt

-

Jeg ledte efter en jakke til klatring og til bjerget, der var noget teknisk og ikke stort, og som ville holde mig varm, i disse dage ved -1 ° C har jeg brugt den, og jeg har slet ikke været kold. værdi for pengene er meget meget god. Det eneste dårlige for mig er, at det ikke er tæt på kroppen, det er mere som streetfrakker, selvom jeg anbefaler det 100%.

Columbia

-

Fremragende og hurtig service og fremragende kvalitet

Meget godt

-

hej fra Tyrkiet. det er en vidunderlig jakke. min højde er 1,75 cm og vægten er 82 kg. M er perfekt for mig. Og jeg gav 106 TL til told. forventet leveringstid er 3 uger.

Varm og behagelig

-

Fremragende frakke, bærer godt, er behagelig og varm på de koldeste dage. Jeg er helt tilfreds, jeg anbefaler Columbia for kvaliteten af materialer og design.

Fantastisk jakke

-

Hurtig levering af god kvalitet. Tak skal du have.

Culombia jakke

-

Frakken ankom inden for to uger uden at beskadige produktet, meget varm, jeg bestilte en størrelse m, jeg har en højde på 176 cm og en vægt på 70 kg, passer meget. Jeg kan varmt anbefale, at produktet er ægte

Meget godt

-

Min højde er 1,85 cm. Min vægt er 75 kg. Jeg købte størrelse M. Alt er meget smukt. Tak skal du have.

Meget tilfreds.

-

Meget tilfreds. Levering til tiden. Produkt i tråd med forventningerne. Du skal vide, at COLOMBIA-mærket er stort. Da jeg vidste dette, tog jeg M, mens jeg laver L for andre mærker (1,72 m for 78 kg).

Produktkvalitet

-

Kvaliteten er upåklagelig lig med Columbia-mærket

Columbia jakkebestilling

-

Meget tilfreds. Sendt 48 timer efter min bestilling med foto af pakken i perfekt jakkesporing. Jeg anbefaler.

Perfekt

-

Perfekt

Virkelig godt

-

Endnu ikke testet i ekstrem kulde, men æstetisk niveau er det smukkere og giver en mere kvalitativ effekt, end billederne antyder. På den anden side har jeg allerede testet en anden model, og "omni-varme" -teknologien fungerer ganske godt. Det ser ud til, at hun er lidt stor, især i længden. Fremragende værdi for pengene i betragtning af den anvendte teknologi og byggekvaliteten.

Dejlig kvalitet

-

Ærmerne på jakken er større, end du måske ønsker, men samlet er en dejlig jakke. Jeg har M og M passer godt til mig.

Indtil videre er jeg glad

-

Kom hurtigt i en god pris, ser godt ud og fungerer godt. ivrig efter at teste det udenfor

Tilfredshed

-

Excelente, muito quente e repelente à agua.

Mening

-

Jeg ledte efter en let, vandtæt og varm frakke, jeg havde aldrig brugt dette mærke, og efter at have set mange kommentarer, der sagde det meget godt, tog jeg en chance og købte denne frakke. Det var en god investering!

Meget godt produkt

-

Meget behagelig, varm og let jakke. A 10. Stærkt anbefalet.

Super

-

Daha öncede almıştım çok memnun kaldım tekrar aldım

Anmeldelse

-

Perfekt jakke til kolde dage, let og behagelig. størrelse XS passer perfekt, stærkt anbefalet og god pris

Fantastisk forhold mellem pris og ydelse

-

Vi har allerede købt denne jakke for fjerde gang. Fantastisk kvalitet og holder dig også super varm. Der er ikke noget bedre for denne pris. Selv betydeligt dyrere jakker kan undertiden ikke følge med i kvalitet.

Yorum

-

Çok iyi, hızlı teslimat

Meget godt

-

Fremragende produkt. Jeg køber to plus en til min søn og en til min kone. Således er vi veludstyrede.

Power lite jakke

-

Perfekt jakke til kolde dage, let og behagelig, fordi du ikke engang bemærker det, størrelse M passer perfekt, anbefales.

Xl er xl

-

Elsker denne jakke - let, men varm og godt lavet. Ville sige, at XL er en rigtig XL i modsætning til, siger Superdry, hvor du har brug for XXL til en XL.

Dejlig jakke

-

Jakken er smuk og af høj kvalitet. Vær forsigtig med størrelsen. Størrelse L passer mig, når jeg normalt bruger XL. Godt køb.

Kaliteli ve şık ürün

-

Hiç tereddüt etmeden sipariş verebilirsiniz. Boyum 190 kilo 90 L beden tam geldi. Ürün aşırı sıcak tutuyor ve bi o kadarda ince, hafif.

Som altid godt

-

Jakken er fantastisk, den er varm, men størrelse L er stor, jeg er 1,82 og jeg vejer 83 kg, og den er bred, men meget meget god, godt produkt. Som altid meget godt, siden jeg opdagede dette fortryllede websted, gode produkter til en god pris.

Elskede det!

-

Vi var lidt skeptiske i starten, men anmeldelserne opmuntrede os. Jeg bor i Tyrkiet, og hele forsendelsesprocessen tog mindre end en måned, hvilket ikke er så slemt. Men det bedste er, det var mindre end det var halv pris her i Tyrkiet. Jeg vil sandsynligvis fortsætte med at købe ting fra dette websted. Eğer Türkiye'de yaşıyorsanız% 20 gibi bir gümrük parası ödemeniz gerekiyor bunu ikke edin!

Perfekt

-

Det perfekte websted og perfekte originale varer. Tak trekkinn

Columbia pulver lite jakke

-

Jeg har allerede en af disse i hajgrå, så jeg sagde, at jeg ville få den røde jaspis denne gang. En god jakke, der holder dig varm på alle undtagen de mest frysende dage, omni-varmeteknologien er strålende !!! Højt anbefalet .

Fantastisk kvalitet, god service

-

Jeg har modtaget produktet inden for den forventede leveringstid. Det passer perfekt og super til prisen. Jeg anbefaler dette websted. Tak

Columbia pulver lite jakke

-

Købte dette en ekstra jakke, da jeg allerede har en i grå. Disse er strålende jakker til en fremragende pris.

Godt produkt

-

Smuk jakke. Præcis hvad jeg havde brug for. Slank og varm med meget god byggekvalitet. Dens størrelse er meget god. Om tre dage havde jeg det i mine hænder.

Fremragende produkt

-

Jeg kunne godt lide produktet, lige hvad jeg havde forventet

Columbia pulver lite

-

Fremragende køb! Det lever op til forventningerne. Trekkinns tjeneste var spektakulær. To dage efter købet havde jeg jakken i mine hænder. Tillykke!

Størrelses skema

-

Godt produkt. Jeg var bekymret for størrelsen, men passede perfekt. Jeg anbefaler at bruge størrelsestabel med målinger (ikke den anden app til størrelsessammenligning med andre mærker). Regelmæssig pasform, god kvalitet. Tak trekking

Fantastisk produkt

-

Det faktum, at dette er den tredje jakke, som jeg købte (forskellige farver) siger mere end noget andet. Fantastisk jakke!

God jakke, bedre pris

-

Det er en behagelig og let jakke, varm nok til efteråret og perfekt til høje mennesker, da den har ret lange ærmer. Min højde er 1,93, og jeg købte en L, (jeg er ret tynd)

Fantastisk jakke

-

Stor jakke god pris

Anmeldelse

-

Stor frakke

Fremragende

-

Fremragende produkt, det var, hvad jeg forventede, lidt forsinket levering, men det var ventetiden værd. Tak skal du have.

Yorum

-

kalitesi tartışılmaz şiddetle tavsiye ederim. Zamanında teslimat için teşekkürler.

Mere end hvad jeg forventede

-

Sidste jul i London, koldt og regnfuldt. Men jeg havde ikke brug for mere. Og at jeg har andet tøj

Dunjakke

-

Jakke i tråd med mine forventninger ankom hurtigt. Størrelse stor

Fremragende

-

God artikel. Det passer perfekt til mine forventninger! Anbefales !!

Det er ok

-

God service og produktkvalitet.

Anmeldelse

-

Fantastisk produkt

Meget godt

-

Cery god

Fantastisk produkt til at øge rækkevidden af dine vinterudflugter.

-

Fantastisk produkt. Jeg har ikke brugt det endnu i meget lave temperaturer, men ved 7 grader i en fugtig kløft (en kløft) gjorde det en forskel, mens jeg opretholdte sved. Let og ikke voluminøs, den kan opbevares let, hvis den er varm.

Stor frakke med bedste pris

-

Stor varm letvægtsfrakke, mens det er meget behageligt at bære frakken. Leveringen var hurtig og til tiden trods pandemiske begrænsninger. Butikken tilbyder varen til den bedste tilgængelige pris. Bestemt anbefales.

Дуже сподобалась

-

Хороши варіант на осінь, проте ходив in зимою 2020 Львів, Україна. + Зберігає тепло та комфорт

Columbia jakke

-

Godt produkt, ideel størrelse, hurtigt køb, perfekt forsendelse

Alt perfekt !!

-

Først lavede jeg en ordre, hvor jeg betalte forsendelse, og om et stykke tid lavede jeg en anden, idet jeg vidste, at jeg skulle betale dem igen, de bad mig selv i øjeblikket om at slutte mig til ordrer og gemme nogle forsendelser, fordi det er en fordel for, at de ser på pprti, normalt giver de dig dette mulighed. Materialet ankom i perfekt stand og superhurtigt. Uden tvivl er det værd at tjekke deres hjemmeside, når du vil købe noget, priserne efter at have set på flere hjemmesider, de billigste. Tak skal du have!

Store

-

Punktligt og fremragende produkt

Columbia pulver lite

-

Отличная куртка! Значительно дешевле чем в моих магазинах, качество на высоте. Буду заказывать теперь только здесь. Посылка отлеживалась, высылается фото отправления. Спасибо!

Stor frakke

-

Hurtig forsendelse, meget godt produkt.

Meget fint

-

Meget behagelig især at gå rundt om bjerget

Jeg kan lide det

-

Jeg tog størrelse s, jeg måler 1,66 og vejer 67 kilo, det er ikke særlig retfærdigt, jeg skal prøve det, hvis det er så varmt som de siger, generelt for prisen er det godt.

Meget godt alt

-

Meget god, let og varm. Jeg må også sige, at jeg ledte efter dette, og jeg fandt det til den bedste pris på dette websted

Alt sammen godt

-

Perfekt, det er hvad jeg forventede, korrekt størrelse, hurtig forsendelse, jeg gentager ...

Bedste pris bedste produkt

-

det er varmt og behageligt. tak for de gode produkter

Trekkin almayan hrekkin alir

-

Harika ürünler, harika hizmet, teşekkürler ...

Almayan pişman olur

-

ürün 10 numara 5 år ürünü beklediğime değdi bedeni tam uydu endişelerim vardı trekkin tüm çalışanlarını seviyorum

Columbia pulver lite

-

Den bedste jakke til den laveste pris nogensinde!

Süperr

-

çok güzel çok beğendim mükemmel ama alacak olanlar dikkat etsin m beden giyiyorum s bedeni tam oldu

S størrelse

-

Hurtig levering og bedste pris .. Tak fyre ..

Store

-

Levering foregik på 8 dage. Produktet er meget smukt. Tak Trekkinn

Harika mont

-

Siteden ve disiplinli çalışmalarınızdan çok memnunum 6.cı alışverişim sorun olmadı

Mükemmel

-

Ürün 10 gün içinde elime geçti. Orjinal ürün kargo gümrük vergisi dahil fiyatı Türkiye den çok uygun fiyata geliyor. Teşekkürler. Herkese tavsiye ederim

Columbia pulver lite

-

Türkiye´den sipariş verdim. Ürün yaklaşık 10 gün içinde elime geldi. Fiyatı Türkiye ile kıyaslayınca kargo gümrük vergisi dahil daha hesaplı. Teşekkürler TRADE INN.

Kaliteli ve hafif

-

1,90 boyundayım çok az büyük oldu. kaliteli ve hafif yarı fiyatına aldım.daha birçok ürün alacağımdan eminim.

Anmeldelse

-

stor, advare og lys

God kvalitet

-

Let jakke af meget god kvalitet ideel til gåture eller endda til kombination med jeans. Hurtig levering. Jeg vil købe igen.

Lys og varm

-

Et andet godt produkt fra Columbia, Let og varm frakke.

Fantastisk jakke

-

Meget let og varmt, hurtig levering

Super

-

Fiyat performans ürünü, gerçekten kaliteli. 11 günde elime ulaştı ancak paketleme daha iyi olabilirdi. 188 cm 96 KG için L beden gayet rahat oldu.

Perfekt

-

hurtig levering let og varmt

Fantastisk - columbia pulver lite jakke

-

Fantastisk jakke! Præcis størrelse, behagelig og varm jakke. For en anbefaling!

Pæn

-

jakke, min bf kunne lide det. L er en smule bg for ham, men han bærer normalt L. generelt alt godt.

Godt

-

God pris, meget flot og varm jakke. Tak skal du have.

Bedste pris

-

Absolut bedste pris. Thx u trekkinn. Min vægt er 88 kg og min højde er 1,77. L-størrelse er stor for mig. Og jeg giver det til min ven som en gave. Jeg skal købe M-størrelse til mig.

Tak

-

Meget gode gys

Anmeldelse

-

Bare jeg vil sige tak

Det er værd at det er værdi

-

Dejlig skjorte og den passer, men jeg har besluttet at bestille XL-størrelse, som er ganske behagelig for mig selv (1,83 m og 113 kg) Stol ikke på portalens “hvad er min størrelse” værktøj til de skjorter

Anmeldelse

-

Meget varm og lys

Columbia pulver lite

-

Super hot og meget let, et af de bedste køb, jeg har foretaget, jeg anbefaler det.

Fantastisk - columbia pulver lite jakke

-

Fantastisk jakke. Fantastisk pris. Fantastisk størrelse! Super forsendelse. Jeg er mere end tilfreds.

Rimelig pris sammenlignet med kalkun / türkiye'ye göre fiyat uygun

-

Jeg bestilte produktet den 02-12-2019. Den dag, jeg bestilte "/ TRY" -kurs var 5,75 Varekostnad 60, forsendelse 9,1, cybermånedags-rabatkupon 15%. Det samlede produkt kostede mig 60,11. Det samme produkt den 02/01/2020 dato Columbia Turkey shop pris 1360 TRY. Den 02/01/2020 / TRY var kursen 5,96. 1360 / 5,96 = 228 (Columbia Tyrkiet, samme jakkepris i dolar). 228 - 60.11 = 167,89 nettoresultat med en simpel beregning =) ------------------------------------- --------------------------------------- Ürünü 02-12-2019´da sipariş ettim. "/ TRY" döviz kurunu verdiğim gün 5,75 Öğe 60, nakliye 9.1, siber pazartesi indirim kuponu% 15 maliyet. Toplam ürün bana 60,11 dolara mal oldu. Aynı ürün 02/01/2020 tarihinde Columbia Türkiye mağaza fiyatı 1360 TL. 02/01/2020 tarihinde / TRY oranı 5.96 idi. 1360 / 5,96 = 228 (Columbia Türkiye, dolar cinsinden aynı ceket fiyatı). 228 - 60.11 = bas bir birapapama ile 167,89 netto kar =)

Kaliteli

-

Kaliteli ve kullanışlı bit ürün. Bedenleri Türkiye standartlarına uygun. Hafif ve az yer kaplayan güzel bir mont.

Columbia jakke

-

Meget god jakke

Meget god jakke

-

Отличная куртка, теплая og прекрасно сидит.

Mükemmel

-

16 dage siden elime ulaştı çok güzel 77 tl gümrük vergisi ödedim çekinmeden alabilirsiniz tavsiye ederim.

Perfekt

-

Min mand er meget tilfreds med denne jakke. Varm og behagelig at have på. Perfekt størrelse, hurtig forsendelse og sporing. Meget tilfreds med dette køb.

Çok iyi

-

Hem fiyat hem kalite on numara

Mükemmel ürün

-

Ürünü 16.12.2019 tarihimde sipariş verdim.18.12.2019 da kargoya verildi 28.12.2019 da bana ulaştı.ürün orjinal ve mükemmel gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.85 tl gümrük vergisini kargoyu getded görevliye Teşekkürler TREKKINN GÜZEL HIZMET IÇIN

Top jakke

-

Fantastisk jakke. Fantastisk pris. Super forsendelse. Alt i alt en rigtig allrounder

Columbia jakke

-

Let jakke, ikke voluminøs men meget varm. Indersiden af lommerne er let overdådige. Jakken kan sidde behageligt under en skal. En størrelse mindre anbefales. Jeg tog en S for en mand højde 175 vægt 64 kg. Meget tilfreds.

Harika bir ürün

-

Türkçe yazalım, muhteşem ürün ve gerçekten hızlı kargo ... Teşekkürler bu süper hizmetiniz için ....

Fp

-

Bu fiyata alınabilecek en iyi mont beden olarak 180 75 kiloyum M beden aldım rahat oldu çok fit Severler S de alabilir

Perfekt

-

tak for alt. % 100 original.

Meget godt køb!

-

Let og varm med perfekt design. Jeg forventede lidt mere rummelig i L (1,84 m, 83 kg)

Meget god jakke

-

Очень хорошо сидит, теплая.

Amaizing

-

meget god pasform

Kargo pahali

-

Urun orjinal. 174 cm dreng 73 kg S beden tam oldu

Çok iyi

-

Sort fredag haftasında aldım gelmesi yaklaşık 1 ay sürdü. 70,50 tl ödeme çıkıyor gümrük vs. Bedeni büyük olduğu için 1 beden küçük sipariş ederseniz iyi olur. Normalde M beden giyiyorum S aldım.

Godt produkt til en god pris.

-

Jeg kan virkelig anbefale det. Fantastisk kvalitet med god pris.

Harika bir site

-

Ben ürünü Ankara Türkiye´den siparis verdim.Site gayet güvenilir. Türkiye´den siparis verecek arkadaslar için söylüyorum site kesinlikle çok güvenilir. Tesekkürler Trekkinn.

God jakke

-

God jakke som forventet. Anbefale.

Harika bir site

-

Ben Hasan Çetin ürünü Ankara Türkiye´den siparis verdim. Türkiye´den siparis verecek arkadaslar için söylüyorum site kesinlikle çok güvenilir ve gayet iyi bir site. Bir tane columbia S beden mont bir tanede Regatta ayakkabi siparis verdim ürünler yaklasik 15 günde elime ulasti ve ürünler siparis verdigim gibi sorunsuz. Gönül rahatligiyla siparis verebilirsiniz. Hatta yanlislikla yanlis bir siparis verdim 2500 lirami direkte geri iade ettiler. Biz Ankaragüçlüyüz :) Tesekkürler trekkinn.

Teşekkürler

-

ürün harika

Fremragende produkt

-

Fremragende produkt til en fremragende pris.

Tak

-

Tak for orlginalprodukter.

% 100 perfekt original

-

Ürün hızlı bir şekilde elime ulaştı. Yaklaşık 1 haftada teslim edildi. Gümrük vergisi 75 tl ödedim. Ürün orijinal ürün. Fiyatı piyasaya göre çok uygundu. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz ....

Все добре !!!!

-

Alle værktøjer til brugere i Ukraine !!!! Priser i 8 dage !!! Oprettelse af 100%

Fremragende produkt og værdi.

-

Fremragende produkt til en fremragende pris. Omni-varmeprodukter er uovertruffen til isolering og uden bulk. Jeg er enig med andre korrekturlæsere, Columbia-produkter fungerer normalt lidt store. Tøv ikke med at købe dette produkt.

Produkt af høj kvalitet / service af høj kvalitet

-

Jeg havde bestilt den vare den 25. november, og leveringen blev afsluttet den 6. december. Processen var meget hurtig og nem at spore. Derudover er varens meget behagelige og pålidelige. Jeg har behag med denne shopping og transaktioner. / 25 Kasım´da verdiğim sipariş 6 Aralık´ta elime ulaştı. Süreç oldukça hızlı ve takibi kolaydı. Ek olarak, mont son derece rahat ve güvenilir. Ben bu alış-verişten ve işlemlerden søn derece memnun kaldım.

God transport

-

Det er meget pålideligt sted, men nu venter jeg på, at min vare frigøres fra told

Columbia pulver lite

-

produkt af høj kvalitet, meget hurtig forsendelse.

Mükemmel

-

Trekkinn Fiyat performansı ve alış veriş için güvenilir, teslimatı hızlı, kaliteli bir site sürekli buradan satın alacağım tavsiye ederim başarılı.Bu ürünü indirime girince satın aldım ve 10 gün içtı elime uerg

Uundværlig jakke

-

Jeg tror, det er en af de bedste jakker med hensyn til omkostningsfordel. Meget let jakke, holder temperaturen altid behagelig.

Jakke er fantastisk

-

Jakken er fremragende, let og varm i vejret 0-3 er mest.

Fremragende

-

Jeg købte den til en gave, meget godt valg

Meget god

-

Meget godt produkt, især Columbian mislykkes ikke

Harika

-

Urun harika Türkiye zamanında teslim edildi

Hızlı ve orijinal Ürün

-

Ürün hızlı bir şekilde elime ulaştı. Yaklaşık 1 haftada teslim edildi. Gümrük vergisi 75 tl ödedim. Ürün orijinal ürün. Fiyatı piyasaya göre çok uygundu. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.

Let, varmt og behageligt!

-

Produktet giver høj kvalitet og føles meget behageligt. Det er let og holder sig varmt selv med en t-shirt i køligt, mellemkoldt vejr. Det er som beskrivelsen skrevet i produktdetaljer. Jeg har valgt størrelsen ved hjælp af "Hvad er min størrelse?" som antydede fin pasform for mig (1,82, 83 kg).

Orjinal ürün

-

Ürün birebir orjinal Columbia. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Perfekt

-

På trods af dens vægt holder du dig virkelig varm, kun med T-shirt. Bare overvej, størrelsen er lidt stor, så i kolde (minus) gange kan du bære fleece eller jumper under det behageligt. Du kan dog også få den til at passe ved hjælp af elastiske strimler. 174 cm og 79 kg, medium er det bedste.

Jakke columbia pulver lite

-

Jakken er fantastisk. Ikke særlig varm, men ikke helt tynd. For sent efterår. For højde 175 og vægt 87 tog størrelsen på M. Landsbyen er god. Leveringen er hurtig.

Harika

-

Urun harika, farkindalik yapip yorumu türkçe yazdım

Meget godt materiale

-

Det er perfekt, vejer intet og krisecentre meget. Hvis det regner lidt, bliver du ikke våd. Kort sagt perfekt.

Columbia pulver lite jakke

-

Købt denne jakke i haj / grå farve Og må sige, jeg er glad for kvaliteten og glæder mig over ydeevnen i kulden og den våde.

Kalite

-

gercekten herkeste olması gereken bir mont

Tilfreds

-

Jeg er meget tilfreds med denne jakke. Det har den autentiske kvalitet. Jeg har normalt M-størrelse, men jeg bestilte S-størrelse, og det passer mig perfekt. Ordren blev leveret fra Spanien til Rumænien på 8 arbejdsdage. Jeg gætter det er værd, hvad angår den praktiske pris.

Jeg har ingen spørgsmål i øjeblikket.

-

Jeg rådgiver om køb af dette produkt, fordi det faktisk har en masse kvalitet, levering var til tiden, som der er sket med andre produkter, som jeg har købt.

Skinnende

-

Fremragende! M til 84 kg og 184 cm.

Kvalitet

-

så kvalitet og varm :)

Min nye columbia frakke

-

god frakke til god pris anbefalet

Produktanmeldelse

-

Fantastisk produkt. Dyr forsendelse.

Godt produkt

-

gods

Rewiev

-

Det er for varmt tak meget

Min nye columbia frakke

-

meget flot jakke god pris ankom til tiden passer nøjagtigt !!! håber at bruge det meget i løbet af den kommende vinter.

Produkt

-

Som beskrivelsen er fremragende produkt

Let og varmt

-

For dem, der vil have noget let, men med varmeretention, er samarraen ideel. Det har ingen silhuet

Stor hat

-

Varm hat

Fantastisk jakke

-

Anbefaler at købe Fantastisk produkt

Store

-

Ser godt ud, passer til min størrelse

Super kvalitet

-

kvaliteten er super, jakken er original ... levering til Ukraine tog 21 dage, størrelsen blev afhentet ifølge bordet, hele landsbyen er perfekt, jeg er tilfreds med ordren! Jeg bestiller andre varer!

Qality

-

Så kvalitet og pasform :)

Dejlig frakke

-

Jeg er 179 cm høj og 110 kg. Vælg XL-størrelse. Passer perfekt. Meget tilfreds.

Columbia jakke

-

God jakke

Fremragende produkt

-

Som forventet. Jeg har 1,78 m og 110 kg. XL er perfekt.

Fantastisk jakke

-

Perfekte materialer og konstruktion. Størrelse højre. Intet problem med forsendelse af produktet.

Columbia hat

-

Stor hat

Fremragende

-

Fremragende let opvarmning med et fremragende tal.

Meget flot pels

-

Kvalitetsmateriale som forventet. Jeg er 1,79 m høj og 110 kg vægt. Størrelse XL var perfekt.

Columbia jakke

-

Jakken er perfekt, men jeg var skuffet over levering, jakken skulle leveres den 23. september, men jeg fik den først den 1. oktober.

Teşekkürler trekkinn

-

04/09/2019 tarihinde sipariş verdim 20/09/2019 - 23/09/2019 tarihleri arasında teslim edilmesi beklenirken, 02/10/2019 tarihinde Ankara´ya ürün teslim edildi. Ürünün temin edilme süreci beklediğimden uzun sürdü. 70.42 TL vergi ücreti ödedim. Türkiye´den alacak olan arkadaşlar bunu bilerek almaları rica olunur. Vergi olsa bile Türkiye deki fiyatının altına almış bulunuyorum. Evet% 100 Orjinal Columbia Teşekkürler

Øverst på toppen

-

Meget god produktkvalitet / prisforhold. denne jakke svarer nøjagtigt til beskrivelsen. varm, lys, kompakt, behagelig at røre ved

Kvalitetsprodukt

-

Kvalitetsprodukt, var dog nødt til at returnere det, jeg bærer M i alt tøj, jeg bestilte M, men det er stort som L ...

Columbia pulver lite

-

Perfekt. Molt-kommode

Uygun fiyat kalite ürün

-

Çok güzel bir ürün.Güvenli bir alışveriş sitesi uzun zamandır alışveriş yapıyorum.Üründen ve Trekkınn sitesinden memnunum

Fremragende

-

Fremragende let opvarmning med et fremragende tal.

Smuk gift

-

Jakken er smuk og ekstremt varm med al Columbia-teknologien. Produktet er fremragende, der er ikke noget at tale om. Men når jeg ankom her i Brasilien, blev jeg beskattet, og produktet endte dobbelt så meget som prisen.

Meget godt

-

M størrelse god, fantastisk produkt, hurtig levering

Godt produkt

-

god produkt.merci

Meget flot

-

Produktet er originalt og godt pakket, ankom meget snart (i 2 dage fra NL til TR), men lokale brugerdefinerede personale testede min tålmodighed lidt ... Uanset hvad jeg bestilte L og passer godt. Im 183 cm og 100 kg. Jeg foreslår, uanset hvor mange kg, 180 cm og derover skal bestilke mindst L størrelse. Jeg har sved, bare mens jeg tager et billede af det på mig. Hest er fantastisk. Ürün orijinal ve pakketleme çok iyi.Kargo gayet hızlı idi.Hollanda'dan 2 günde geldi ama sevgili gümrük personelimiz poposunu kallırıp alana kadar 12 gün geçti.Large sipariş verdim 183 cm 100 kiloyum.Tavsiyem 180 ve üzeri L allına inmemeli. Daha foto çekinirken terledim.Sıcak tutma olayı mükemmel. 88 TL de gümrük vergisi var tabi.

עסקה שווה בהחלט

-

המעיל באיכות מעולה ..איכותי ואותנטי. שרות יחסיצ מהר. מחיר עם ההובלה יצאה כדאי מאוד

God kvalitet

-

Fantastisk produkt, holder kroppen meget varm og leveringen var hurtigere end annonceret.

Mont

-

11 günde şipariş elime ulaştı mont 10 numara ben (L) benden giyerim ama columbia (m) oluyor alırken türkiyede deneyip almak en dogrusu satıcı on numara

Bedste frakke

-

den bedste frakke i verden til den laveste pris jeg har set

Fantastisk frakke

-

den bedste frakke i verden til den laveste pris jeg har set

Beden

-

mükemmel ürün süper kalite beden tam uygun kesinlikle tavsiye ederim tekrar sipariş veririm tek promlem gümrük vergisi ödeim teslimat süresi uzun

Rart og varmt

-

Frakken er lys og meget nice.fit meget behagelig og min søn kan lide det.

Beden

-

merhabalar öncelikle satıcıya ürünlerimi tahmini sürede gönderdiği için teşekkür edıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ııııııııııı ıııııııııııı ıııııııııııı ıüüüüüüüüüüüüü üüüüüüüüüüüüüüüü üüü üüüüüüüüüüü

Godt produkt

-

Min søn elsker absolut denne meget versitive jakke. Han siger, at det er helt rigtigt.

Fantastisk jakke

-

Fremragende produkt, opretholder usædvanlig kropstemperatur

Store!

-

Jakken er ekstremt varm. Men det tog over tre uger at komme frem, fordi de var korte. Da det kom her fandt jeg ud af, at det sidder STOR på mig. Bestilt en M, jeg er 176 cm høj og vejer omkring 72 kg. Straks bestilt en lille. Håber det bliver her hurtigt, fordi denne jakke er god kvalitet!

Store

-

Fremragende kvalitet og emballage. Takket være hele familien Trekkinn.

Fedt nok

-

se cool og hold mig varm

Godt produkt

-

Godt produkt Helt anbefalet, men pas på at bestille en størrelse mindre end normalt.

Tak skal du have

-

God kvalitet. Pris meget billigt

Kvalitet efter aftale og til tiden!

-

Fremragende kvalitet, Columbia hvad! Meget lys og varm. Størrelse "BIG" opmærksomhed !!! Jeg har det godt at følge kommentarerne og tage et M i stedet for en L. Jeg anbefaler dette produkt og dette websted.

Fremragende produkt

-

Stor jakke af høj kvalitet og meget varm, super anbefales.

Meget godt

-

Anbefales. Jeg brugte det i Salkantay trek i Peru, og det hjalp mig meget. Forsendelsen tog 1 måned ca. via e-mails fra Mexico.

Fantastisk jakke

-

Stor jakke af høj kvalitet. Vandtæt og meget varmt. 10/10 ville købe igen.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk