`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Columbia

Columbia Powder Lite

Columbia Powder Lite

Columbia Powder Lite

  • Columbia Powder Lite
  • Columbia Powder Lite
  • Columbia Powder Lite
  • Columbia Powder Lite
  • Columbia Powder Lite

Columbia Powder Lite

Produktbeskrivelse Columbia Powder Lite

Powder Lite Hooded er en jakke, som du vil overvinde alle forhindringer med . Denne model giver beskyttelse mod lave temperaturer ved at inkludere en termisk foring. Omni Heat fungerer som en effektiv løsning, når du er i længerevarende eksponering i kolde omgivelser.

Det ydre lag og de forseglede sømme forhindrer vand eller væsker i at komme ind i torsoen . Dette vandreværktøj er lavet af 100% polyester. På siderne har den to lommer til at holde din kropstemperatur i dine hænder samt en sikkerhedslomme med lynlås for at beskytte dine personlige genstande.

Hvad angår beskyttelse af hovedet, har en hætte, der kan tilpasses din fysiognomi . Et andet element, der favoriserer justerbarhed, er inkluderingen af en kant, der kan justeres med ledningen. I manchetterne har sportsudstyret elastikker, der passer til dine dimensioner. I det forreste område har den en fuld lynlås. Fås fra størrelse XS til XL.Ultra lys faux ned opfylder en blanding af tykke og tynde fortryllende linjer og et slankt, slidstærkt skalstof til suveræn toasty varme med stil. Pulver Lite Puffer Jacket behandles også med vandafvisende Omni Shield® teknologi for at holde dig tør og beskyttet under vådt vejr.

Funktioner:

Omni Shield avanceret modstandsdygtighed skyller vand og afværger pletter for at holde dig tør og beskyttet

Faux down isolering til letvægtsvarme

Vedhæftet, justerbar stormhætte

Specifikationer:

STOF:

Shell: Omni Shield 100% polyester Luster DP taffeta

Foring: 100% nylon 210T taft

Isolering: 100% polyester Faux ned 150g

Teknologi:

Omni Shield ?: Vand og farveafvisende


Columbia Powder Lite er det perfekte udstyr, for at nå dine udendørs mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Jakker og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Herretøj varer er på tilbud. Find dem i trekkinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra Columbia, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (70)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Columbia pulver lite jakke

-

Jeg har allerede en af disse i hajgrå, så jeg sagde, at jeg ville få den røde jaspis denne gang. En god jakke, der holder dig varm på alle undtagen de mest frysende dage, omni-varmeteknologien er strålende !!! Højt anbefalet .

Columbia pulver lite jakke

-

Købte dette en ekstra jakke, da jeg allerede har en i grå. Disse er strålende jakker til en fremragende pris.

Godt produkt

-

Smuk jakke. Præcis hvad jeg havde brug for. Slank og varm med meget god byggekvalitet. Dens størrelse er meget god. Om tre dage havde jeg det i mine hænder.

Fremragende produkt

-

Jeg kunne godt lide produktet, lige hvad jeg havde forventet

Columbia pulver lite

-

Fremragende køb! Det lever op til forventningerne. Trekkinns tjeneste var spektakulær. To dage efter købet havde jeg jakken i mine hænder. Tillykke!

Fantastisk produkt

-

Det faktum, at dette er den tredje jakke, som jeg købte (forskellige farver) siger mere end noget andet. Fantastisk jakke!

Fremragende

-

Fremragende produkt, det var, hvad jeg forventede, lidt forsinket levering, men det var ventetiden værd. Tak skal du have.

Yorum

-

kalitesi tartışılmaz şiddetle tavsiye ederim. Zamanında teslimat için teşekkürler.

Dunjakke

-

Jakke i tråd med mine forventninger ankom hurtigt. Størrelse stor

Fremragende

-

God artikel. Det passer perfekt til mine forventninger! Anbefales !!

Det er ok

-

God service og produktkvalitet.

Meget godt

-

Cery god

Fantastisk produkt til at øge rækkevidden af dine vinterudflugter.

-

Fantastisk produkt. Jeg har ikke brugt det endnu i meget lave temperaturer, men ved 7 grader i en fugtig kløft (en kløft) gjorde det en forskel, mens jeg opretholdte sved. Let og ikke voluminøs, den kan opbevares let, hvis den er varm.

Columbia jakke

-

Godt produkt, ideel størrelse, hurtigt køb, perfekt forsendelse

Store

-

Punktligt og fremragende produkt

Columbia pulver lite

-

Отличная куртка! Значительно дешевле чем в моих магазинах, качество на высоте. Буду заказывать теперь только здесь. Посылка отлеживалась, высылается фото отправления. Спасибо!

Stor frakke

-

Hurtig forsendelse, meget godt produkt.

Jeg kan lide det

-

Jeg tog størrelse s, jeg måler 1,66 og vejer 67 kilo, det er ikke særlig retfærdigt, jeg skal prøve det, hvis det er så varmt som de siger, generelt for prisen er det godt.

Bedste pris bedste produkt

-

det er varmt og behageligt. tak for de gode produkter

☆☆☆☆☆

-

Hej; Først og fremmest ønsker jeg at komme forbi covid-19 til hele den menneskelige verden. Få, mens jeg oplever glæden ved at handle fra trekkinn igen, den samme kvalitet i den bedste form af deres arbejde fortsætter med at tilbyde min taknemmelighed til de ansatte i trekkinn jeg ønsker alle helbred Li dage. . . Du kan shoppe med ro i sindet. . . . .

Almayan pişman olur

-

ürün 10 numara 5 år ürünü beklediğime değdi bedeni tam uydu endişelerim vardı trekkin tüm çalışanlarını seviyorum

Lys og varm

-

Et andet godt produkt fra Columbia, Let og varm frakke.

Godt

-

God pris, meget flot og varm jakke. Tak skal du have.

Bedste pris

-

Absolut bedste pris. Thx u trekkinn. Min vægt er 88 kg og min højde er 1,77. L-størrelse er stor for mig. Og jeg giver det til min ven som en gave. Jeg skal købe M-størrelse til mig.

Tak

-

Meget gode gys

Anmeldelse

-

Bare jeg vil sige tak

Kaliteli

-

Kaliteli ve kullanışlı bit ürün. Bedenleri Türkiye standartlarına uygun. Hafif ve az yer kaplayan güzel bir mont.

Mükemmel ürün

-

Ürünü 16.12.2019 tarihimde sipariş verdim.18.12.2019 da kargoya verildi 28.12.2019 da bana ulaştı.ürün orjinal ve mükemmel gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.85 tl gümrük vergisini kargoyu getded görevliye Teşekkürler TREKKINN GÜZEL HIZMET IÇIN

Meget godt køb!

-

Let og varm med perfekt design. Jeg forventede lidt mere rummelig i L (1,84 m, 83 kg)

Kargo pahali

-

Urun orjinal. 174 cm dreng 73 kg S beden tam oldu

Teşekkürler

-

ürün harika

% 100 perfekt original

-

Ürün hızlı bir şekilde elime ulaştı. Yaklaşık 1 haftada teslim edildi. Gümrük vergisi 75 tl ödedim. Ürün orijinal ürün. Fiyatı piyasaya göre çok uygundu. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz ....

Все добре !!!!

-

Alle værktøjer til brugere i Ukraine !!!! Priser i 8 dage !!! Oprettelse af 100%

Fremragende produkt og værdi.

-

Fremragende produkt til en fremragende pris. Omni-varmeprodukter er uovertruffen til isolering og uden bulk. Jeg er enig med andre korrekturlæsere, Columbia-produkter fungerer normalt lidt store. Tøv ikke med at købe dette produkt.

Columbia pulver lite

-

produkt af høj kvalitet, meget hurtig forsendelse.

Jakke er fantastisk

-

Jakken er fremragende, let og varm i vejret 0-3 er mest.

Perfekt

-

På trods af dens vægt holder du dig virkelig varm, kun med T-shirt. Bare overvej, størrelsen er lidt stor, så i kolde (minus) gange kan du bære fleece eller jumper under det behageligt. Du kan dog også få den til at passe ved hjælp af elastiske strimler. 174 cm og 79 kg, medium er det bedste.

Tilfreds

-

Jeg er meget tilfreds med denne jakke. Det har den autentiske kvalitet. Jeg har normalt M-størrelse, men jeg bestilte S-størrelse, og det passer mig perfekt. Ordren blev leveret fra Spanien til Rumænien på 8 arbejdsdage. Jeg gætter det er værd, hvad angår den praktiske pris.

Jeg har ingen spørgsmål i øjeblikket.

-

Jeg rådgiver om køb af dette produkt, fordi det faktisk har en masse kvalitet, levering var til tiden, som der er sket med andre produkter, som jeg har købt.

Fantastisk jakke

-

Anbefaler at købe Fantastisk produkt

Super kvalitet

-

kvaliteten er super, jakken er original ... levering til Ukraine tog 21 dage, størrelsen blev afhentet ifølge bordet, hele landsbyen er perfekt, jeg er tilfreds med ordren! Jeg bestiller andre varer!

Columbia jakke

-

Jakken er perfekt, men jeg var skuffet over levering, jakken skulle leveres den 23. september, men jeg fik den først den 1. oktober.

Øverst på toppen

-

Meget god produktkvalitet / prisforhold. denne jakke svarer nøjagtigt til beskrivelsen. varm, lys, kompakt, behagelig at røre ved

Kvalitetsprodukt

-

Kvalitetsprodukt, var dog nødt til at returnere det, jeg bærer M i alt tøj, jeg bestilte M, men det er stort som L ...

Columbia pulver lite

-

Perfekt. Molt-kommode

Uygun fiyat kalite ürün

-

Çok güzel bir ürün.Güvenli bir alışveriş sitesi uzun zamandır alışveriş yapıyorum.Üründen ve Trekkınn sitesinden memnunum

Fremragende

-

Fremragende let opvarmning med et fremragende tal.

Smuk gift

-

Jakken er smuk og ekstremt varm med al Columbia-teknologien. Produktet er fremragende, der er ikke noget at tale om. Men når jeg ankom her i Brasilien, blev jeg beskattet, og produktet endte dobbelt så meget som prisen.

Meget godt

-

M størrelse god, fantastisk produkt, hurtig levering

Godt produkt

-

god produkt.merci

Meget flot

-

Produktet er originalt og godt pakket, ankom meget snart (i 2 dage fra NL til TR), men lokale brugerdefinerede personale testede min tålmodighed lidt ... Uanset hvad jeg bestilte L og passer godt. Im 183 cm og 100 kg. Jeg foreslår, uanset hvor mange kg, 180 cm og derover skal bestilke mindst L størrelse. Jeg har sved, bare mens jeg tager et billede af det på mig. Hest er fantastisk. Ürün orijinal ve pakketleme çok iyi.Kargo gayet hızlı idi.Hollanda'dan 2 günde geldi ama sevgili gümrük personelimiz poposunu kallırıp alana kadar 12 gün geçti.Large sipariş verdim 183 cm 100 kiloyum.Tavsiyem 180 ve üzeri L allına inmemeli. Daha foto çekinirken terledim.Sıcak tutma olayı mükemmel. 88 TL de gümrük vergisi var tabi.

עסקה שווה בהחלט

-

המעיל באיכות מעולה ..איכותי ואותנטי. שרות יחסיצ מהר. מחיר עם ההובלה יצאה כדאי מאוד

God kvalitet

-

Fantastisk produkt, holder kroppen meget varm og leveringen var hurtigere end annonceret.

Mont

-

11 günde şipariş elime ulaştı mont 10 numara ben (L) benden giyerim ama columbia (m) oluyor alırken türkiyede deneyip almak en dogrusu satıcı on numara

Bedste frakke

-

den bedste frakke i verden til den laveste pris jeg har set

Fantastisk frakke

-

den bedste frakke i verden til den laveste pris jeg har set

Beden

-

mükemmel ürün süper kalite beden tam uygun kesinlikle tavsiye ederim tekrar sipariş veririm tek promlem gümrük vergisi ödeim teslimat süresi uzun

Rart og varmt

-

Frakken er lys og meget nice.fit meget behagelig og min søn kan lide det.

Beden

-

merhabalar öncelikle satıcıya ürünlerimi tahmini sürede gönderdiği için teşekkür edıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ııııııııııı ıııııııııııı ıııııııııııı ıüüüüüüüüüüüüü üüüüüüüüüüüüüüüü üüü üüüüüüüüüüü

Godt produkt

-

Min søn elsker absolut denne meget versitive jakke. Han siger, at det er helt rigtigt.

Fantastisk jakke

-

Fremragende produkt, opretholder usædvanlig kropstemperatur

Store!

-

Jakken er ekstremt varm. Men det tog over tre uger at komme frem, fordi de var korte. Da det kom her fandt jeg ud af, at det sidder STOR på mig. Bestilt en M, jeg er 176 cm høj og vejer omkring 72 kg. Straks bestilt en lille. Håber det bliver her hurtigt, fordi denne jakke er god kvalitet!

Store

-

Fremragende kvalitet og emballage. Takket være hele familien Trekkinn.

Fedt nok

-

se cool og hold mig varm

Godt produkt

-

Godt produkt Helt anbefalet, men pas på at bestille en størrelse mindre end normalt.

Tak skal du have

-

God kvalitet. Pris meget billigt

Kvalitet efter aftale og til tiden!

-

Fremragende kvalitet, Columbia hvad! Meget lys og varm. Størrelse "BIG" opmærksomhed !!! Jeg har det godt at følge kommentarerne og tage et M i stedet for en L. Jeg anbefaler dette produkt og dette websted.

Fremragende produkt

-

Stor jakke af høj kvalitet og meget varm, super anbefales.

Meget godt

-

Anbefales. Jeg brugte det i Salkantay trek i Peru, og det hjalp mig meget. Forsendelsen tog 1 måned ca. via e-mails fra Mexico.

Fantastisk jakke

-

Stor jakke af høj kvalitet. Vandtæt og meget varmt. 10/10 ville købe igen.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk