`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Columbia

Columbia Sweet AS II Softshell Hoodie

Columbia Sweet AS II Softshell Hoodie

Columbia Sweet AS II Softshell Hoodie

  • Columbia Sweet AS II Softshell Hoodie
  • Columbia Sweet AS II Softshell Hoodie
  • Columbia Sweet AS II Softshell Hoodie
  • Columbia Sweet AS II Softshell Hoodie
  • Columbia Sweet AS II Softshell Hoodie

Columbia Sweet AS II Softshell Hoodie

Produktbeskrivelse Columbia Sweet AS II Softshell Hoodie

Sweet AS II Softshell Hoodie er et tøj, der tilpasser sig din bymæssige og behagelige livsstil. Løbetjakke holder din varme overkropp.

Når du bærer dette komplement, har du garanteret bevægelsesfrihed med dets fire-vejs stof, der favoriserer fleksibilitet. I det forreste område har den en fuld lynlås og har også en sikkerhedslomme på brystet. På siderne har den lommer, der bevarer varmen i dine hænder eller til at opbevare personlige genstande af lille størrelse ved at inkludere lynlåse. Dens design har forformede albuer, slidbestandig hage-skjold og hætte til at afvise kolde burst.

Vand og pletter er ude af din overkropp. Omni Shield-stoffet i sportsjakken fungerer til at forhindre fibre i at absorbere væsker og pletter. Derfor forbliver du altid ren og tør. Fås fra størrelse XS til XL.

Pisk chill med denne Softshell Hoodie. Konstrueret med Omni Shield avanceret frastødning, denne hættetrøje modstår pletten og regn ens.


Vindfold justerbare oplægninger, 2 vejs komfort stretch og en slidstærk hagebeskytter sørg youre beskyttet og komfortable. Gør hvad du vil, uanset vejret? Nu thats noget sødt.Features:


Omni Shield avanceret frastødning

2 vejs komfort stretch

Snøre justerbar hem

Lynlås hånd lommer

Formsyede albuer

Slidstærk hagebeskytter

Center Tilbage Længde: 27,5 iSpecifikationer:


Fabric:


100% polyester Punkteret dobbeltvæv

96% nylon / 4% elastan Summiteer LiteTeknologi:


Omni Shield:


Vand og smudsafvisende


Nu kan du bestille hjemmefra din egen stue, hos trekkinn, din online specialist i udendørs udstyr. Vi ønsker at du får mest ud af din fritid, så vi har det største udvalg i Jakker varer fra Columbia. Kig efter udendørs varer, der står under Columbia Sweet AS II Softshell Hoodie. De vil give dig nydelse og den bedste komfort under dine daglige aktiviteter.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Trekkinn

-

Pæn

Meget god columbia perfekt

-

Meget flot columbia perfekt

Meget godt

-

Hej; Først og fremmest ønsker jeg at komme forbi covid-19 til hele den menneskelige verden. Få, mens jeg oplever glæden ved at handle fra trekkinn igen, den samme kvalitet i den bedste form af deres arbejde fortsætter med at tilbyde min taknemmelighed til de ansatte i trekkinn jeg ønsker alle helbred Li dage. . . Du kan shoppe med ro i sindet. . . .

Meget let softshell

-

Gamle kan lide at have lynlåse i armhulerne.

Let god vandreture

-

Meget tynd og let softshell jakke. Snarere egnet til svedige aktiviteter ved milde temperaturer. Derfor er en stjerne-trigger, du kan ikke rigtig trosse kulden med denne tynde jakke (som beskrevet i beskrivelsen). Til vandreture er jakken imidlertid stor, beskytter mod vind, er åndbar og kan også stuves væk i en rygsæk for at spare plads. Selv når det begynder at regne, ruller regnen godt af.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk