`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Columbia

Columbia Woodburn II Waterproof

Columbia Woodburn II Waterproof

Columbia Woodburn II Waterproof

  • Columbia Woodburn II Waterproof
  • Columbia Woodburn II Waterproof
  • Columbia Woodburn II Waterproof
  • Columbia Woodburn II Waterproof
  • Columbia Woodburn II Waterproof

Columbia Woodburn II Waterproof

Produktbeskrivelse Columbia Woodburn II Waterproof

Hvis det rigtige greb er et af dine mål, med Woodburn II Waterproof vil du nå det. Med denne vandresko , skabt af mærket sportstilbehør Columbia, får du en fantastisk trækkraft til sin gummisål. Dens gummiproduktion tilbyder Omnigrip-trækkraft, som du ikke efterlader nogen mærker på overfladerne.

Det ydre materiale, der dækker stykket, kombinerer læder og mesh for at give større komfort og forhindre vand i at trænge indad. Derudover eliminerer dette åndbare stof sved og holder fødderne tørre.

Dæmpningen af denne trailsko består af en modtagelig mellemsål. Techlite-laget er ideelt til at reducere stød og generere et højt energiudbytte. Lukningen af sportssko er den traditionelle med snørebånd.

Bygget til at give let, komfortabel beskyttelse, mens trekking i bakke og dal, disse holdbare kombination mesh og lædersko har vores bedste vandtæt åndbar konstruktion, en støttende alligevel dæmpet mellemsål og høj trækkraft ydersål at levere høj energi afkast på vejen mindre rejste.Funktioner:


Omni Tech vandtæt åndbar membran TØFFEL membranSpecifikationer:


Vægt: 9, ½ par = 13 oz / 370 g


Materiale:


UPPER: Vandtæt mesh / læder kombination

Mellemsål: Techlite letvægts mellemsål for langtidsholdbare overlegen dæmpning og høj energi afkast

Slidsål: Omni Grip non mærkning trækkraft gummiTeknologi:


Techlite: Cushioning mellemsål

OMNI GRIP: Avanceret Traction


Hos trekkinn har vi kun høj kvalitets udendørs vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en Columbia Woodburn II Waterproof? Er heldet med dig! Vi har trekkinn i vores online Herresko katalog og Sko, vi tilbyder udendørs, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (75)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Meget godt

-

Hurtig levering. Produkt som beskrevet. Det ser robust ud med flotte såler for let greb. Alt dette kommer til den rigtige pris. Tak skal du have. (For levering til Marokko, bedes du foreslå andre virksomheder at reducere transportomkostningerne). God fortsættelse.

Fantastiske sko

-

Meget godt produkt!

Columbia woodburn ii vandtæt

-

Dette er det fjerde par, jeg har købt, da de er meget komfortable med godt greb på alle terræn. Dette er det andet par, jeg har købt fra dette websted til en god pris, en meget hurtig og effektiv leveringstjeneste,

Meget godt! alle...

-

De er meget komfortable og ser ud til at være modstandsdygtige og holdbare. Jeg har ikke brugt nok endnu til at angive denne sidste del. Men de er smukke, og levering var meget hurtig. Jeg vil helt sikkert købe igen, vil jeg anbefale

Tilfreds

-

Behagelig, vandtæt, passer meget godt på brede fødder Tilfreds med købet

Columbia woodburn sko

-

Jeg har brugt denne sko før, comdisimos og meget godt greb på ethvert terræn. Meget hurtig leveringsservice, god pris. Jeg vil købe fra dette sted igen.

Godt produkt

-

Flot og god samlet kvalitet! Jeg anbefaler.

Kvalitet

-

Disse er kvalitetssko og virkelig behagelige og vandtætte. De blev leveret til tiden og var billigere end på Amazon!

Meget glad!

-

Min første Columbia-sko, og jeg tror, jeg havde helt ret. De er virkelig behagelige. Jeg havde premiere på dem på en 10 km rute, og de generede mig slet ikke. Højt anbefalet.

Meget positiv oplevelse

-

Produkt lever op til forventningerne perfekt. Meget god kvalitet og komfort. Shoppingoplevelsen gik også meget godt. Jeg vil sige det, selv over forventningerne. Jeg anbefaler!

Gode sko til en god pris.

-

Komfortable, lette og vandtætte sko. Og da jeg er sikker på, at Columbia er holdbar, har jeg parkeret nogle ud af kedsomhed. Meget god pris.

Fremragende værdi for pengene.

-

De er behagelige og smukke. Jeg anbefaler.

Perfekt

-

Købt til min mand er han meget glad for. Leveringen var hurtig og emballagen pæn. Behagelig og let. Han havde prøvet andre mærker, men kom tilbage til Columbia, som aldrig skuffer og holder længere (hverdagsbrug) ... Det får mig til at ønske at købe noget til mig selv også.

Perfekt hverdagssko

-

Hej! Mit tredje par Columbia Woodburn II - nu også i den vandtætte version. Super komfortabel sko og absolut velegnet til daglig brug. Faktisk skal du skifte sko regelmæssigt! - men hvorfor? Jeg kan ikke lide at bære andre sko længere, og jeg har allerede et ekstra par derhjemme, hvis Woodburn ikke længere er tilgængelig. Købsprocessen gik meget godt. Med glæde igen. Godt forhold mellem pris og ydelse.

Ideel fodtøj til bjergvandringer

-

behagelig og alsidig af meget god kvalitet

Behagelig pasform

-

Disse sko er behagelige med hensyn til pasform.

Perfekt produkt

-

Fremragende produkt og god pris.

-

Med Columbia har jeg altid ret, jeg har brugt dette mærke i årevis både i støvler, sko såvel som deres tøj, og jeg får meget god kvalitet, sandheden er, at de holder mig i årevis. Disse sko er meget gode for pengene, de er meget komfortable, lette og har godt greb. Trekkinn virker godt for mig, især fordi den har en variation i min størrelse, da jeg bruger 48 eller 50 afhængigt af modellen. Leveringstider er dem, der skal forbedres. Men generelt en god shoppingoplevelse-

Meget tilfreds

-

Det er et af de mærker, som jeg kan lide at bære mest, så jeg ved, at jeg altid har noget godt og modstandsdygtigt. jeg anbefaler

God kvalitet. lidt tidskrævende ...

-

Tilsyneladende god kvalitetsprodukt med god pris. Undskyld forsinkelsen i levering.

Trekkinn god sko

-

Fremragende sko til god pris, 2. par, jeg har haft og vil varmt anbefale.

Ville købe igen ....

-

Fremragende produkt & god pris - andet par, jeg har haft.

Godt arbejde

-

Meget gode sko, solide og ideelle til vinter passage. Tak Trekkinn

Et vidunder

-

Hej! Fremhæv først og fremmest hastigheden på levering to dage tidligere end forventet !! Svære ting i disse dage fra Covid. Hvad angår skoen ... en vidunder, meget god kvalitet, smuk og vigtigst af alt: SUPER COMFORTABLE. Jeg har altid haft problemer med andre mærker og modeller, på grund af den måde, jeg går på, har jeg lidt smerter og ubehag, når jeg gik. Endelig har jeg fundet et brand, der er fantastisk for mig. Endelig er udtalelserne om den størrelse, jeg har set, rigtige. Jeg bruger 42 i andre modeller, jeg har bestilt en 42,5 og jeg har haft ret. Jeg håber, at min mening hjælper. Mange tak.

Godt produkt

-

Har allerede været på mine første lange ture i naturen med disse dejlige sko.. Perfekt form vandtæt og stadig åndebar...ingen ømme fødder...et godt produkt / køb

Eneste

-

Produktet er generelt fint. Behagelig bred form. Hvad der ikke overbeviser mig er, at den eneste glider i det våde. Uigennemtrængeligheden kan ses på en regnvejrsdag eller krydse torrenter eller vandpytter, da membranen ikke er fra Gorotex,

Du komfortabel

-

For indeslutningen har jeg kun taget ture gennem byen. Meget behagelig som sædvanligt i mærket. Jeg håber, at de fungerer det samme i bushen.

Bærbar efter 2 års service

-

pr. hvad jeg sagde, det er godt som det er.

Super behagelig

-

Meget behagelige sko til gåture, modstandsdygtige og til en god pris.

Columbia woodburn ii vandtæt

-

De er ganske komfortable, frigør dem direkte for at gøre en sti og perfekt, jeg anbefaler dem

Stor fod er glad

-

Tak for den større størrelse.

Trekinn

-

Tam bir kişlik auakkabidir bot giyemeyrnler için güzel alternatif

Columbia ayakkabı

-

siparişten itibaren 10 dage içinde elime ulaştı..ayakkabıyı zaten biliyordum sorunsuz alışveriş teşekkürler

Fremragende

-

Meget komfortable sko og vandafvisende.

Topsko

-

Disse vandresko på en 8 km-test på bitumen og snavsvej opfylder deres funktioner godt. De er virkelig behagelige, åndbare (ingen fornemmelse af varme på fødderne) og vandtætte (fødderne er tørre trods mudder og det våde græs). Ingen smerter for første gang (ingen friktion i skoene), godt greb på fedtet og glat underlag. Kort sagt, jeg kan varmt anbefale dem til en rimelig pris. Efter, se den gode præstation af skoene over tid (fremstillet i Vietnam)

Columbia woodburn ii vandtæt

-

Fremragende forhold mellem pris og kvalitet, hurtig service.

Beklediğimden daha iyi çok rahat

-

Sort fredag kampanyasından aldım. Orjinal ürün ve ülkemizdeki fiyatının yarısına geliyor. Ayakkabı çok rahat, su geçirmez .Trekinn´e teşekkürler ...

Virkelig godt

-

Virkelig behagelige sko, jeg er fra Tyrkiet, så det kommer lidt sent, men god transport, ingen skader, god pris, og det gør mig glad, meget tak Trekkinn.com familie

Süper ürün

-

Ürünü çok beğendim. Herkese tavsiye ederim. Websted güvenilirdir ve birçok kez alışveriş yaptım. Rahatlıkla alabilirsiniz.

Lykkelig

-

Jeg er glad for hurtig udstationering. Tak trekinn

Tak

-

Tak skal du have. Det er meget hurtigt. jeg er glad

Smukt produkt

-

Smukke godt færdige sko. Størrelsen 43 er standard. Pakken blev leveret meget hurtigt. Perfekt!

En utrolig ideel sko til motorotaf til mand / vinter.

-

Jeg ledte efter en vandtæt model til min pendling på cykel i regnvejr. Det viser sig, at sålen har stivhed under fodbuen, især velegnet til pedaler i bycykler. Fremragende overraskelse for beløbet !!! God vintersko (snarere "lukket". Giv en halv størrelse over din sædvanlige størrelse. Ja, god.

Columbia woodburn ii vandtæt

-

Komfortable sko og fremragende vandbestandighed. Leveringen var meget hurtig. Meget glad

100% anbefales

-

Meget tilfreds med både produktet (behageligt, ideelt til denne tid og alsidig) og med servicen (hurtig og med alle faciliteter)

Dejlig overraskelse

-

Jeg bestilte dem den 07.11.2019, modtaget den 15.11.2019, meget tilfredse med service og produkt.

Meget robust og behagelig

-

Størrelsen matcher guiden korrekt. Godt materiale, behageligt fra starten.

Perfekt produkt og service

-

sikker og hurtig levering til Tyrkiet inden den forventede tid. Produktet er virkelig godt. tak skal du have.

Meget behagelig

-

Knap brugt føler vi os meget behagelige fødder. De holder også fødderne meget godt.

Tilbagekaldelse

-

pris kvalitet på toppen

Spektakulært forhold mellem pris og kvalitet

-

Komfortabel og modstandsdygtig, perfekt sidste kilometer. Meget god dæmpning og beskyttelse. Jeg er nødt til at kontrollere vandresistensen, men jeg tror, de ikke skuffer mig. Fantastisk køb 100% anbefales

Personlig evaluering

-

Dette er allerede mit 2. identiske par. Komfortabelt, super vandtæt, meget godt greb under våde forhold og endda på våd klippe (jeg vandrer omkring 15 km pr. Dag!) I midtbjerget. Også sammenlignet med 1. gang, meget levering hurtig og kontinuerlig information om fremdrift og ankomst af ordren Sidste bemærkning fremragende værdi for pengene (inden avanceret slid af det første par såler gik jeg omkring 3000 til 3500 km)

Fantastisk

-

Fantastisk par sko. Meget holdbar. Købt til at erstatte mit gamle par af samme type, som jeg havde brugt i mere end 3 år.

Komfort

-

Copfort Copfort Copfort. Praktisk !!!

Af de bedste

-

Meget behagelig og behagelig. De giver en masse størrelse og er brede, ideelle til alle fødder. Jeg gentager uden tøven.

De er meget komfortable.

-

De er meget komfortable, min mand har gjort hele Camino de Santiago med dem og uden problemer. I år gør min søn det og uden tøven har han købt den samme sko. Helt tilrådeligt.

Columbia woodburn ii

-

Et meget behageligt par sko. Feet træt ikke let. Perfekt til vandreture eller trekking lange afstande. Værdi for pengene.

Store

-

Store sko og meget komfortable

Perfekt

-

De er ideelle til næsten alt, jeans, tracksuit, mountain, daglig, osv. .. meget godt køb,

Columbia peakfreek woodburn ii

-

Store sko til god pris

Interessant

-

Jeg fandt skoens sål en smule stiv, også plastisk, men jeg synes det har at gøre med den slags materiale den er lavet af. Jeg håber, at grebet og trøsten for dem, der producerer mange km, ikke er kompromitteret. Jeg har ikke testet det med regn endnu, okay?

God sko

-

Meget behagelig sko og god pris.

Så sød

-

store sko, meget komfortable,

Store

-

Det ser godt ud Det er meget behageligt og varmt.

Meget godt køb

-

lyse og komfortable sko. størrelse ifølge tabellen

Opfølgning efter 5 måneder

-

Skoene var endnu bedre end jeg havde håbet på! Stiv nok til ethvert terræn, men alligevel så behagelig selv til daglig brug! Jeg kører på en motorcykel, og de har bestået den vandtætte test! Jeg vil helt klart anbefale dem! Priserne på trekkinn.com tilføjer kun til det positive køb! Jeg satte en 6. stjerne på ratingen, hvis det var muligt.

Columbia peakfreak woodburn ii vandtæt

-

Sko er fantastisk! Stor pasform og meget nøjagtig sizing.Can't vente med at teste, hvor vandtæt de faktisk er!

Måle

-

Hej: Min skostørrelse er 43 log (Callahan). Min fod rigtige foranstaltninger, de længste 27,2 cm. Hvad skal jeg bruge? Er · 1/2 er mig stramt? Er de lukker horma? hilsener

vore eksperters svar

Hej, for længden af ​​dine fødder, vi anbefaler du køber EU43 størrelse. På dit andet spørgsmål, det er standard bredde "D". Hilsner.

Så komfortabel

-

Vise sig at være en mere komfortabel sportssko, at en fleksibilitet, så som dæmpning. Det sidste er lidt tættere end normalt, men ikke meget. Den sædvanlige antal er perfekt mig. En øverste produkt.

Store sko til pengene!

-

Super comfy, ser godt ud, ser frem til at sætte dem på, meget mere komfortabel end min sidste par Salomons!

Columbia

-

God sneaker. Komfortabel.

At arbejde

-

Jeg købte dem til at arbejde mange timer stående, den perfekte resultat, meget komfortabel, smal form, som bruger 42 bedste dekanteres med 1/2 nummer mere eller endda endnu med hensyn til skibsfarten, jeg tror expres indlæg er ikke den mest hensigtsmæssige, tager for lang tid, andre butikker i samme område, du har dem den følgende dag (med gratis forsendelse), jeg er fra Mallorca, som jeg siger at problemet er firmaet tranportes.Trekkinn når op helt justere priserne, så anden meget godt.

Meget glad !!!

-

Meget glad !!!

Alle tiders

-

store sko, meget komfortabel, jeg fik den rigtige størrelse, elsker denne hjemmeside

Spørgsmål

-

har det omni tech Tecnology? i funktionen ovenfor det er nævnt.

vore eksperters svar

Hej! ja, det har det! tak!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk