up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Columbus
360

Columbus Ozark 25L Backpack

Columbus Ozark 25L Backpack

Columbus Ozark 25L Backpack

Columbus Ozark 25L Backpack

Columbus Ozark 25L Backpack

plus
  • 360Columbus Ozark 25L Backpack
  • Play videoColumbus Ozark 25L Backpack
  • Columbus Ozark 25L Backpack
  • Columbus Ozark 25L Backpack
  • Columbus Ozark 25L Backpack
  • Columbus Ozark 25L Backpack
  • Columbus Ozark 25L Backpack

Columbus Ozark 25L Backpack

Produktbeskrivelse Columbus Ozark 25L Backpack

25 liter rygsæk til vandring eller til daglig brug. Udstyret med luftkanal bagpå og polstret linning og skulderrem, der gør det mere behageligt. De justerbare skulderstropper, linning og bryststrop gør det muligt at passe rygsækken godt til brugeren. Kompressionsstropperne er med til at stabilisere belastningen. Som ekstra komponenter har rygsækken trekkestangsophæng, regnovertræk og indvendige og udvendige lynlåslommer.


Funktioner:

Hovedrum med indvendige lynlåslommer.
Vandblærerum.
Lommer i sidemeshet.
Lommer med lynlås foran.
Top lynlåslomme til solbriller, mobil.
Poler fastgørelse.
Sidekompressionsremme.
Tilbage med luftkanal.
Justerbare polstret skulderstropper.
Justerbar brystrem med fløjte.
Justerbar polstret hoftebælte.
Bungee.
Nederste stropper til at bære madras o sovepose.
Regndækning inkluderet.


Specifikationer:

Hovedstof:
Polyester 600Dx600D PU 84T
Vægt: 0,870 kg.
Volumen: 25 l.
Mål: 46x30x20 cm.


Hvis du skal bruge nye Columbus Ozark 25L Backpack, har vi dem her til den bedste pris. trekkinn har det og andre top kvalitets varer som udendørs. Lad ikke denne chance gå forbi, få det bedste udstyr til din favorit sport. Med alle de udendørs, finder du alt hvad du har brug for her.

Funktioner Columbus Ozark 25L Backpack

Farve
Kapacitet
Køn
Anbefalet brug
Alder
Struktur

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fremragende rygsæk

-

Jeg modtog hurtigt rygsækken, og den lever op til alle mine forventninger. God produktkvalitet med god finish, den har alt hvad du behøver i en rygsæk til korte vandreture. Jeg troede, at fordi der kun var 25 liter, var der lidt plads, men jeg blev positivt overrasket.

Fremragende

-

Jeg har lige modtaget det, jeg foretog et omhyggeligt valg blandt alle de tilgængelige trekkinn-modeller, og denne fik mig til at blive forelsket i holderne til sukkerrør og afføring, de 2 store sidelastiske lommer (1,5 liter nalgene passer, og jeg kan sikre det tak til strammers kompressionsside) den store lomme, der giver mig mulighed for at placere flere lette med alt hvad jeg har brug for, i de andre 2 små lommer lægger jeg det mest presserende, og i bundlommen er der regnbeskyttelsen. taske + mat, og i brystbånd og bælte en pose-molle

Fantastisk valg

-

Jeg havde brug for en rygsæk med denne kapacitet til at transportere det nødvendige udstyr i bueskydningsskud. Fantastiske materialer (tekstil, lynlåse, lukninger) Meget god ergonomi, det tilpasser sig og passer godt til kroppen, så du kan bevæge dig rundt i marken uden at bevæge ryggen. Meget godt designet rum og stroppernes placering. Regnovertrækningen er en velkommen detalje. Allerede i den første udflugt med hende måtte jeg bede om en anden til en partner. Godt produkt og god værdi for pengene uden tvivl.

Smuk

-

Forelsket i min trekking rygsæk. Lidt mørkere på billedet, men smukt. Funktionel, alt hvad man har brug for. Selvom det ikke er vandtæt, har det en regnafdækning.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up