`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Dakine

Dakine Frontier Goretex Gloves

  • Dakine Frontier Goretex Gloves
  • Dakine Frontier Goretex Gloves
  • Dakine Frontier Goretex Gloves

Dakine Frontier Goretex Gloves

Produktbeskrivelse Dakine Frontier Goretex Gloves

Indsæt:

Gore Tex vandtæt / åndbar.

Isolering:

Høj hems syntetiske [Handske 110 / 170g] [Mitt 110 / 170g].

Palm:

Rubbertec.

Shell:

Nylon / Poly med DWR-behandling.

For:

150g Tricot.

Cuff Lukning:

Den ene hånd cinch spidsrod.Velkommen til vores Dakine Frontier Goretex Gloves, speciale tilbud! Har du brug for trekkinn, eller have nye udendørs udstyr. trekkinn er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som Dakine og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye Herretøj.

Funktioner Dakine Frontier Goretex Gloves

Handsker
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (8)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fremragende!

-

Jeg bragte den for at klatre op på Mount Kinabalu i Sabah, Borneo. Jeg kan godt lide at følelsen af at bære handskerne, ikke for tyk og let at bevæge i hånden. prisen er god, og kvaliteten anbefales virkelig!

De er fine, men de er ikke særlig følsomme

-

Jeg har ikke brugt dem endnu, men jeg har ikke elsket dem af to grunde: - De virker lidt uslebne, jeg tror, du mister meget takt med dem. - Det ser ud til, at de er meget varme Jeg har aldrig kolde hænder, så for mig er det en ulempe. Alligevel virker alt det, som DaKines kvalitet er værd. Måske for en kold snowboarder eller for en tur til Alperne er det et godt produkt.

Okay

-

God kvalitet. Meget varm.

Handsker

-

Fantastisk produkt! Hurtig levering Nummeret var rigtigt! Endnu en gang skuffer Trekinn ikke Gode produkter til gode priser

Fremragende alle runde

-

Hej. Jeg finder normalt det svært at købe på linje på grund af en række faktorer, men for det meste fordi jeg er en stor enhed. Det meste af tiden, hvis jeg bestiller XL, bliver det for lille, og til tider bliver XXL til tider for lille. Ingen bekymringer her. Jeg har store hænder og XL er en perfekt pasform. Udover dette at købe et par Gore-Tex handsker til prisen på dette websted er fantastisk. Produkt anbefales

Gode handsker

-

Handskerne er fremragende i cost-benefit-forhold og af meget god kvalitet. De er ret lyse, og de bånd, der indeholder, giver en god pasform. Materialet i håndfladen letter et meget godt greb.

Ok

-

Fantastisk produkt, goretex til meget lave priser, intet andet produkt tilbyder denne kvalitet til en pris så bekvem. Vandtæt på den absolutte måde, jeg må teste deres åndbarhed. Anbefales. Upåklagelig kundeservice og forsendelse.

Handsker

-

Handsker af god kvalitet. De er de billigste handsker jeg har set med goretex. Meget lys Det dårlige, at gummibåndene ikke behøver at binde dem til dukkerne, da de har nogle snehandsker.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk