up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Typer af sandaler til udendørs brug

Læder Sandaler

En af de vigtigste fordele ved lædersandaler er, at de er langvarige. Ægte lædersandaler kan overleve andre sandaler fremstillet af syntetiske materialer. Højkvalitets læder dvæler kraftigt i retning af at kræve arbejdsforhold, hvilket tyder på, at skoene holder meget længere. Sandaler til kvinder, der består af læder, har mange designs i dag. Du kan købe sandaler til kvinder fra Salomon , Columbia , Adidas , La Sportiva , Merrell .

Sandaler med polyamid

Polyamidsandaler er lette, fleksible, tilpasningsdygtige og har tilstrækkelig jordisolering og stødabsorberende træk. Polyamid sandaler har den bedste stabilitet. De har god vedhæftning på jorden og er lavet med et ikke mærkning, langvarigt materiale, der forbedrer udholdenhed og holdbarhed.

Sandaler i polyester

Polyester er et vidunderligt materiale til sandaler. Du finder polyester indvendigt og udvendigt på polyestersandaler og endda på baserne. Menneskeskabte polymerfiberpolyester er lette og holdbare. Polyestersandaler er strækbare og har et helt eget blik.

Sandaler i gummi

Gummisandaler er normalt justerbare og vandtætte. Du føler dig normalt blødere, når du bruger gummisandaler. Gummisandaler er også ret faste og gør dem behagelige for nogle mennesker. Gummisandaler er enkle og behagelige fodtøj, der er perfekte til kyster og andre afslappede miljøer.

Tekstil sandaler

Tekstilsandalerne betyder, at varen er lavet af klud som bomuld eller ethvert andet vegansk materiale. Tekstilsandaler lavet med et mere gennemtrængeligt stof kaldes vandtæt. Disse sandaler er åndbare og er lette at bære. Tekstilsandaler er bedst til fritidstøj i sommersæsonen.

clouse menu Luk