up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvorfor fleece er en god mulighed for udendørs

Fleece stof er en af de bedste muligheder, hvis du leder efter noget blødt, varmt, holdbart og miljøvenligt til dine næste udendørs aktiviteter. Der er et stort udvalg af farver, og der findes utallige designs i fleecejakker og hættetrøjer til kvinder, som du kan vælge til vinterens udendørs eventyrere for at komme på sporet i stil.
Fleece er et af de mest anvendte materialer i udendørs tøj, der er egnet til svære barske vejrforhold. I modsætning til andre syntetiske eller uldmaterialer er fleecejakker konstrueret på en sådan måde, at det ikke danner kugler på stoffet. Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia og Haglöfs er de bedste mærker, der tilbyder en bred vifte af fleecejakker til kvinder, der fås i forskellige stilarter og designs.

Egenskaber ved fleecejakker

• Blødere end uld
• Letvægts
• Varmere og åndbar
• Isoler ikke, når det er vådt
• Komfortabel
Fleece har utrolige fugttransporterende egenskaber og holder sved væk fra din krop og holder dig derfor tør og varm, mens du lader luft cirkulere gennem stoffet. Ikke kun polyester fleece stof er varmt, men de er også ekstremt holdbare og ideelle til ethvert sportsbeklædning. En fleecejakke er også et godt valg til udendørs brug, da de holder dårlig lugt i skak, mens du nyder en aktiv udendørs aktivitet.


clouse menu Luk