up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvilke sweatshirts har jeg brug for?

Sweatshirts er lavet med sweatshirt fleece, som er et tykt stof, der er beslaglagt på den ene side og har en delikat, fleecy lur på den anden. Sweatshirts er beregnet til at blive båret med den færdige side ude og siden tæt på huden, så luften fanget indeni hjælper med at opretholde kropsvarmen.
Sweatshirts til kvinder er også kendt som modeartikler. Du kan købe sweatshirts til kvinder fra Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia , Haglöfs .

Hættetrøjer

Hættetrøjer inkluderer ofte en muffe syet på den nederste front og en snor til at regulere hætteåbningen. Hættetrøjer til kvinder kommer i forskellige farver og stilarter. Du kan købe hættetrøjer til kvinder fra Arcteryx, Salomon, Salewa, Columbia, Haglöfs .

Tips til valg af sweatshirts og hættetrøjer

1. Du vil have noget behageligt at passe på, og det ser godt ud i nærheden af huden. Træk ethvert materiale ud, der ser hårdt eller ridset ud. Målet er at sikre, at du har det godt fra det tidspunkt, du glider på tøjet, indtil det går i vasken.
2. Der er nogle tip, du skal huske på, når du tjekker pasformen til hættetrøjer og sweatshirts. Størrelsen sikrer, at din bevægelsesmåde ikke forhindres på nogen måde. Hvis du finder ud af, at det ser ud til at pakke dig ind på nogen måde, kan du overveje at søge den næste større størrelse eller i det mindste en, der har et fyldigere snit.
3. Overvej bestanddele som farven på dine øjne, hårfarve og også hudfarve, når du leder efter en hættetrøje eller sweatshirt. Det giver dig nogle ideer om, hvilke farver der fungerer bedst.


clouse menu Luk