up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvilket hovedbeklædning har jeg brug for

Balaclava
Balaclava er en type hovedbeklædning, der generelt er lavet af polyester eller uldmateriale. Balaclava dækker helt dit hele ansigt og giver plads til kun øjne, næsebor og mund. Hovedbeklædningen er ideel til koldt vejr og kan bæres under en hjelm.

Bandana
Bandana fungerer som et pandebånd og en ægte livredder på vandrestierne under varme fugtige forhold. De holder hår ude af øjnene og ansigtet, mens de også absorberer sved.

Hue
Huer er bredt tilgængelige i deres standard design ligesom en bønne. De mest anvendte materialer er uld, polyesterfleece og polypropylen. Huer fås også i bomuld, bambus, nylon, kashmir og silke. Hue er behagelig og varm og ideel til kolde dage.

Kasketter
Hætter er normalt designet til at blokere sollys fra øjnene. Hætter og bånd kommer i forskellige størrelser, former og designs fra førende mærker som Arcteryx , Salomon , en href = "/ friluftsliv-bjerg / salewa / 178 / m" title = " Salewa "> Salewa , Columbia og Haglöfs .

Hatte
Dit hoved har brug for fuldstændig beskyttelse mod solstråler under sommervandringer. Hatte med brede skygger skygger dit ansigt og hals mod de skadelige stråler samt holder sne, regn og sved i skak.

Pandebånd
Hovedbånd bæres generelt omkring panden under intens aktiv udendørs aktivitet for at absorbere sved.

Visirer
Visirerne ser køligere ud end hatte på grund af deres unikke design. De er åbne øverst og giver mere åndbarhed end andet hovedbeklædning. Visirerne giver fremragende solbeskyttelse til dit ansigt og forhindrer sved i at dryppe i ansigtet.clouse menu Luk