up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Typer af jakker til udendørs brug

For at vælge den rigtige jakke til dit næste udendørs eventyr er det vigtigt at forstå de forskellige stilarter på jakker, og hvilket klima eller hvilke aktiviteter de bedst passer til. Få et blik;

Jakker Hardshell
Hardshell jakker er helt vandtætte, hvilket gør dem ideelle til vinter og campingture. Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia og Haglöfs tilbyder den bedste samling af jakker, hårdskal til udendørs aktiviteter.

Fleecejakke
En fleecejakke er det mest basale udendørs tøjudstyr, der er let, holdbart og varmt, til enhver mild dag er en fleecejakke det bedste valg for at give dig komfort og varme.

Isoleret jakke
Isolerede jakker er ideelle til kolde forhold i efteråret og vinteren. Den isolerede jakke kan bæres som et ydre lag og giver stor varme på kolde dage.

Åndbar jakke
En åndbar jakke er ideel til campingture og vinterture. En ulempe ved åndbare jakker er, at deres materiale kræver lidt mere vedligeholdelse for at være holdbart.

Vandtæt jakke
Til vandreture og trekking i det bageste land er en vandtæt jakke et must have for udendørsentusiaster, der er velegnede til regnvejr.

Vindtæt jakke
Disse jakker er en blanding af komfort og varme af fleece med vandtæt og vindtæt kapacitet af hardshell jakker. Selvom disse jakker ikke er helt vandafvisende, er en vindtæt jakke en god ledsager til at holde sig varm og tør på lette regnvejrsdage.clouse menu Luk