up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Ting at vide om kjoler til udendørs

Udendørstøj handler ikke kun om varme, dækning og beskyttelse. I dag dækker udendørs tøj et bredt spektrum, der inkluderer performance tøj, der giver dig mulighed for at forfølge dine mål på den mest effektive måde. De jakker, bukser, handsker og skjorter, du vælger til udendørs aktiviteter, har direkte indflydelse på dine mål og personlige præferencer. Udendørs kjoler fås i forskellige stilarter og designs, så du behøver ikke gå på kompromis med mode og æstetik for at opnå maksimal ydelse og funktionalitet.

Hvad er en eventyrkjole?

En eventyrkjole er et teknisk behageligt tøj i ét stykke, som du bruger til enhver udendørs aktivitet uden en anden tanke. Arcteryx , Columbia , Adidas , CMP og The North Face er de førende mærker, der tilbyder et stort udvalg af kausale frynser, trykte skjorter, og t shirts til kvinder, der er ideelle til vandreture og trekking. Til aktiviteter med lav intensitet kan en trykt skjorte med nederdele være et godt valg. Mens det er under kolde forhold, giver nederdele med leggings dig den ønskede varme og komfort.
Alle udendørs aktiviteter kræver, at du klæder dig ordentligt på både komfort og sikkerhed. Følgende er nogle andre kjoleideer, du skal følge for et aktivt udendørs eventyr;

• Joggingbukser
• Gåbukser
• Toppe med lange ærmer
• Grundlag
• Jakker / hættetrøjer


clouse menu Luk