up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Sådan vælges en Poncho

Der er flere vigtige aspekter, som du skal overveje, når du vælger en poncho til udendørs aktivitet. Men inden vi undersøger, hvordan vi vælger en poncho, er det vigtigt at kende forskellen mellem regnfrakker og ponchoer. I modsætning til regnfrakker er ponchoer mere som en kappe eller et sjal med en baggy stil med løs pasform og en åbning til dit hoved. Regnfrakker fås i forskellige størrelser, men ponchoer findes ofte i en størrelse, der passer til alle.
Nedenfor er der nævnt nogle få vigtige punkter, se nærmere på;

Design

Ponchoer er designet til at være en tømmermænd, som du allerede har båret ligesom en kappe. Nogle ponchoer leveres med en indbygget hætte, der holder hovedet tørt og beskyttet mod regn og sne. Ponchoer er længere i længden og for en person med en gennemsnitlig højde; de kan dække dig til dine ankler.

Materialer

De fleste regnponchoer er lavet af plastmateriale. Producenterne bruger let og tyndt plastmateriale i designet af ponchoer for at gøre dem mindre kvælende.

Anvendelse

Regnponchos er designet til kun at være til engangsbrug. Der er dog mange holdbare materiale ponchoer til rådighed, som du kan genbruge. Ponchoer er ikke ideelle til kraftige regnvejr, da de ikke er så effektive som regnfrakker. Men du kan bruge dem til at forblive tørre i en knivspids. Trespass , Joluvi , Mac in a Sac og Stealth Gear tilbyder det bedste udvalg af ponchoer.


clouse menu Luk