up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Sådan vælges strømpebukser til udendørs brug

På langdistance vandrestier tilbyder strømpebukser en bedre mulighed end vandrebukser. Den intime pasform og artikulation forbedrer dit skridt, da stoffet ikke gnider meget mellem lårene. Den strammere pasform fungerer også som isolering, mens du holder dig tør og varm igennem stierne. Tights er utroligt lette, varme og åndbare, hvilket gør dem ideelle til normale vejrforhold. Åndbare strømpebukser er designet til at beskytte dine ben mod elementer, bugs, sved og fugt. Du kan også bruge strømpebukser som bundlag, hvis det er nødvendigt. Kvinders vandretights har dedikerede lommer til opbevaring af kort og andet, der gør deres aktivitet mere behagelig og praktisk.

Midtsæson er den perfekte tid på året til at bære vandretights og nyde naturen med den største komfort og fleksibilitet. Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia og Haglöfs er de mest kendte mærker, der tilbyder vandafvisende strømpebukser og vindtætte strømpebukser til udendørs brug i forskellige stilarter , design og farver.

Hvordan vælger man en vandrestræk?

Mens du vælger et tight til dit udendørs eventyr, skal du sørge for at tage følgende punkter i betragtning;

• Blødere fleecemateriale giver ekstra komfort og varme
• Bør tillade bevægelsesfrihed
• Lommer til opbevaring af en smartphone, kort og andet væsentligt
Let og tynd hvilket gør dem til et hyggeligt underlag

Tights til kvinder bør synges, så de opnås bedre


clouse menu Luk