up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Dynafit
360

Dynafit Feline SL Trail Running Shoes

plus
  • 360Dynafit Feline SL Trail Running Shoes
  • Play videoDynafit Feline SL Trail Running Shoes
  • Dynafit Feline SL Trail Running Shoes

Dynafit Feline SL Trail Running Shoes

Produktbeskrivelse Dynafit Feline SL Trail Running Shoes

Feline SL er en løbesko, der giver dig mulighed for at rejse på de ønskede stier. Blandt opdateringerne inkluderet i versionen er en ny ydersål og en forbedret pasform.

Konstruktionen af dette Dynafit-fodtøj har en hårdere sålforbindelse end konventionelle, og dets lindring ligner konstruktionen af et cykelhjul for at give maksimal kontinuitet i løbet. På de forskellige overflader har løbeskoen et passende greb, der forhindrer dig i at glide.

I det øverste område inkluderer denne model usynlige snørebånd, der hjælper med at holde Dynafit-sneakeren på dine fødder. Indvendigt inkluderer løbesko en Ortholite-indersål, der reducerer dårlig lugt og styrer ventilation. Dråbet er 8 millimeter. Modellen fås i forskellige størrelser og farver. En opdatering af den langsigtede bestseller Feline Sl med ny ydersål og forbedret pasform til mellemløbsløjper.
Funktioner:
Pomoca ydersål
Hurtigt snøringssystem
Ortholite fodseng
Fordele:
Pomoca svævebane
Ballistisk kofanger
Usynlig snøring
Heel Preloader
Specifikationer:
Ydersål: Feline Sl Ydersål
Mellemsål: Feline Sl mellemsål
Fit: Sensitiv Fit
Drop: Drop 8mm


Med Dynafit Feline SL Trail Running Shoes, kan du nyde dine fritidsinteresser uden problemer. Hvis du er vild med Dynafit og deres udendørs produkter, besøg da Herresko kategorien. Hvad du end er på udkig efter, kan det bestilles her og du vil modtage dem hurtigst muligt. trekkinn´s mål er at give dig adgang til de bedste kvalitets produkter, med levering i hele verden.

Funktioner Dynafit Feline SL Trail Running Shoes

Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Bredde på sko

Kundeanmeldelser og spørgsmål (20)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Dynafit seline sl

-

Fantastiske sko, gode shoppingmuligheder

Store

-

Boty jsou krasne a vse dorazlo velmi rychle

Dynafit feline sl

-

fremragende sko til sportsaktiviteter. smuk og behagelig

Awesome trail løbesko

-

Jeg har lige fået dem og løb dem ud. En 30 km sti løb med 1400 m + højde, en stenet, mudret, grøn løv. Og de er fantastiske, meget komfortable, de passer perfekt og meget godt greb. Det eneste, jeg ikke kan lide, er at blonder går meget let ud af lommen. Og på grund af lommen kan jeg ikke fastgøre mit sandtætte skoovertræk. Alligevel et mindre problem for mig, generelt anbefaler jeg stærkt disse sko.

Fantastiske sko

-

Det er det andet par Dynafit, jeg tager, før jeg havde Alpine Pro. Testet lige i dag, gode sko, gode materialer og godt håndværk. Meget behagelig, efter mere end 20 km uden fod ubehag. De klarer sig meget godt på mudret jord og holder godt selv på våde overflader. Lad os se varigheden, fordi Alpine (store sko) er slidte nok efter et par hundrede km, både øvre og sål.

Dynafit feline sl

-

Fantastiske sko. Min bror har dem allerede. Og han kan kun sige gode ting for dem. Prøv dem en gang, og indtil videre kan du lide dem meget. Meget let dog.

Dynafit feline sl

-

Det ankom hurtigt, og alt var perfekt, dynafit feline sl ser meget godt ud

Store

-

Meget presterende sko

Anmeldelse

-

Meget gode sko, jeg vil bruge prøve og mtb. De ser godt ud til fods, de er meget lette.

Recession

-

Jeg har prøvet skoen i 3 uger og off-road. Meget godt greb, sålen holder meget godt, passer også meget godt. Jeg kan kun anbefale skoen!

Dynafit sko

-

Fantastisk design, dejligt til vandreture. De føler sig meget lette.

Fantastisk trail løbesko

-

Jeg elsker disse sko, sæt på komfort. Intet press super stop. Sålen har god dæmpning og stort greb. Jeg er så tilfreds med skoene, at jeg købte to flere par i forskellige farver.

Peefects

-

Fantastisk sko til teknisk terrænlys og beskyttet mod at flyve

Dynafit feline sl

-

Smukke sko, der sidder meget komfortabelt og med et sikkert greb. 100% anbefales.

Dynafit sko

-

Jeg bestilte DYNAFIT sko til Warszawa, de ankom efter en uge i overensstemmelse med ordren. I øjeblikket er alt i orden.

Dynafit feline sl

-

I dag modtager jeg min ordre skoene er perfekte. Tak for alle.

Dynafit feline sl

-

I øjeblikket har jeg brugt dem i 2 uger, og jeg er meget glad. Jeg bruger skabeloner til podiatri, jeg har dem på, og de har tilpasset sig godt (jeg købte et halvt antal mere end normalt). De har en sål med nogle spektakulære stendere, meget godt greb på stenet underlag og hurtige nedstigninger og meget trækkraft takket være de stutterier, de har. I forhold til dæmpningen, hvis det er sandt, at det ikke har meget dæmpning, i mit tilfælde foretrækker jeg dem på den måde, skal du være forsigtig med det; Brug ikke mere end 20-30K. Meget konkurrencedygtig pris og hurtig forsendelse. Generelt i øjeblikket meget tilfreds med produktet.

Bedre end den forrige model

-

endelig - en kontinuerlig sål - Jeg er sikker på, at skoen holder meget længere, og sålen fjernes

Store

-

meget godt køb, meget let, solidt, behageligt, fremragende eneste pomoca

Dynafit

-

Meget pæne sko, ganske lette, endnu ikke testet på grund af indeslutningen. De er smukke og virker robuste. Gummiet virker derimod lidt ømt for at se livets niveau

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up