`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Dynafit

Dynafit Transalper Dynastretch

  • Dynafit Transalper Dynastretch
  • Dynafit Transalper Dynastretch
  • Dynafit Transalper Dynastretch

Dynafit Transalper Dynastretch

Produktbeskrivelse Dynafit Transalper Dynastretch

Udviklet til hurtige opstigninger. Denne lette, vind- og vandafvisende jakke lavet af stretch Dynastretch ™ stof er et imponerende stretchvævet materiale optimeret med laserperforeringer til ventilation plus en atletisk pasform. Derudover er stoffet slidbestandigt og på samme tid meget åndbart, selv under intensiv fysisk indsats. Mesh-stof er integreret bagpå for ideel ventilation, især for øget komfort, når du bærer en pakke. Jakken har to rummelige lynlåslommer, en separat smartphone-lomme, og den kan også pakkes hurtigt og ret lille til at opbevare i en pakke.
Funktioner:
Aktiv luftstrømventilation
Vandafvisende
Vindbestandig
Slidbestandig
4-vejs strækning
Lynlås lomme
Smartphone-lomme
åndbar
Fordele:
Vandbeskyttelse
Vindsikkerhed
Varme
åndbarhed
Specifikationer:
Hovedmateriale:
Dynastretch Touch Free Eco 128 (89% Pa 11% Ea)
Durastretch Active 4 Way Eco Dwr 123 Bs (84% Pa 16% Ea)
mesh:
Air Mesh 140 Bs (77% Pl 23% Ea)
Teknologi:
Durastretch:
DURASTRETCH er vores proprietære slidbestandige stof. Vi bruger det til at fremstille vores slidstærke jakker og giletter, bukser og shorts, forstærker knæ- og sideindsatser og handsker til alpin klatring, vandring og vandreture. Det er også let og overraskende behageligt.
DURASTRETCH stoffer er konstrueret af nylon (polyamid) med et højt stretchindhold. De er lette, behagelige, men alligevel slidstærke og meget slidbestandige.
DURASTRETCH fås i en bred vifte af 2-vejs stretch- og 4-vejs stretch-versioner. Det er åndbart og kan behandles med en DWR-finish for at gøre det vandafvisende. De fleste af DURASTRETCH-tekstilerne, vi bruger i denne kollektion, er velegnede til brug i fire sæsoner, da deres indre struktur hurtigt sveder væk.
Omsorg:
Tørrens Må ikke tørrens
Klor Bleg ikke klor
Strygning Må ikke stryges
Tørretumbler tør ikke tørretumbler
Vaskemaskine vask cool syntetisk


Kender du alt til Dynafit Transalper Dynastretch? Hos trekkinn, vælger vi udendørs udstyr, som er skræddersyet til forskellige behov og forskellige sportsgrene. Er du på udkig efter Dametøj varer i stedet for, kig på vores komplette liste af Jakker udstyr. Alle de mærker vi sælger er tilknyttet en sport eller anden aktivitet, som Dynafit. Alle vores mærker er testet af vores hold af udendørs eksperter!

Funktioner Dynafit Transalper Dynastretch

Bæredygtighed Dynafit Transalper Dynastretch

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk