`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Dynafit

Dynafit Transalper Hybrid Polartec Alpha

  • Dynafit Transalper Hybrid Polartec Alpha
  • Dynafit Transalper Hybrid Polartec Alpha
  • Dynafit Transalper Hybrid Polartec Alpha

Dynafit Transalper Hybrid Polartec Alpha

Produktbeskrivelse Dynafit Transalper Hybrid Polartec Alpha

Transalper Hybrid Polartec Alpha er en kvinders vandtæt jakke konstrueret med Elevation Polartec Alpha stof, der favoriserer isolering og også holder dig beskyttet selv i en højde af 2.000 meter.

Blandt de kvaliteter, du finder i dette sportsbeklædning, er, at dets konstruktion favoriserer åndbarhed, så du holder din hud tør, især på ekstremiteterne og armhulerne i længere tid. Strukturen af denne model inkluderer tommelfingerhuller. Modellen har en hætte, der beskytter dig mod kolde vindkast.

På fronten har kvindens jakke en fuld lynlås, der glider for at åbne og lukke. På siderne har versionen en indvendig lynlåslomme til beskyttelse af personlige genstande. Versionen fås i forskellige størrelser og farver.

Meget åndbar, vindbestandig Polartec® Alpha® isoleret jakke til aktiviteter med høj ydelse. Den lette Elevation Polartec® Alpha®-jakke tilbyder isolering til maksimale resultater op til 2.000 meter. Dens hybridkonstruktion placerer Polartec® Alpha®-isolering på kappekroppen og giver høj åndbarhed på lemmer og underarmene. Derudover lyser denne vand- og vindbestandige Elevation-isolerende jakke, når det kommer til strækning for at sikre en høj grad af bevægelsesfrihed. Yderligere funktioner inkluderer thumbholes, store sidelommer med lynlås samt en lynlås indvendig lomme til smartphones forvandler denne 269 gram lette hybrid til et ægte højdepunkt.
Funktioner:
åndbar
Elastisk manchet
Elastisk fald
Hybridkonstruktion
Smartphone-lomme
Strække
Vindbestandig
Tommelfingerhul
Aktiv isolering
Vandafvisende
Lynlås lomme
Teknisk information:
Lag:
Isolering
Vægt:
255 g
Tøj Fit:
Athletic
mesh:
Mesh Warpknit 90 sølv (100% pl)
Hovedmateriale:
Dynashell Ultra Light Miniripstop 30 (100% Pa)
Fyldning:
Polartec® Alpha® genanvendt 50 Bs
Indsæt:
Durastretch Active 4 Way Eco Dwr 123 Bs (84% Pa 16% Ea)
Omsorg:
Bleg ikke klor
Kold strygning
Maskinvask kølig
Tør ikke tørretumbler


Velkommen til vores Dynafit Transalper Hybrid Polartec Alpha specielle tilbud. Hos trekkinn, finder du ikke blot udendørs udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på udendørs produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Jakker.

Funktioner Dynafit Transalper Hybrid Polartec Alpha

Bæredygtighed Dynafit Transalper Hybrid Polartec Alpha

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk