`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Eider

Eider Orgeval

Eider Orgeval

Eider Orgeval

  • Eider Orgeval
  • Eider Orgeval
  • Eider Orgeval
  • Eider Orgeval

Eider Orgeval

Produktbeskrivelse Eider Orgeval

Eider miniskirt lavet af andedun for et feminint og energisk look!Features:


Side åbning med lynlås


Talje med justerbar spændeSpecifikationer:


Duntæt navigator: Åndbar, meget lys stofTeknologi:


En teknisk beklædningsgenstand er kun effektivt, hvis det er egnet til en praksis. En freerider har andre behov end en bjergbestiger og isklatring kræver ikke den samme bevægelsesfrihed end en hiker. Vores sortiment har forskellig «Passer», skræddersyet til at praktisere. Pasformen af ​​dette produkt er: Almindelig: alsidig cut


Vandafvisende


Den Durable Water Repellent (DWR) behandling er det første skridt til at få høj beskyttelse mod regn, om dit tøj er lavet med en membran eller ej.


Takket være denne behandling, er den eksterne stoffet ikke bliver mættet med vand. Derfor er dit tøj er meget behagelig.


Hermal Control System


Lab forsker og feltstudier viste op de termiske behovene hos de forskellige kropsdele, EIDER møder dem med smart mix af foring og polstring for at optimere den termiske regulering uanset intensiteten af ​​aktiviteten. Dette er kroppen kortlægning.


Med Eider Orgeval, kan du nyde dine fritidsinteresser uden problemer. Hvis du er vild med Eider og deres udendørs produkter, besøg da Dametøj kategorien. Hvad du end er på udkig efter, kan det bestilles her og du vil modtage dem hurtigst muligt. trekkinn´s mål er at give dig adgang til de bedste kvalitets produkter, med levering i hele verden.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk