up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem flecha Elektronik flecha flecha

Lamper

()
load

Hvilke fakler vil jeg have?

En fakkel er et kompakt håndholdt elektrisk lys. Tidligere var lysreservoiret typisk en lille strålende pære, men disse er blevet erstattet af lysdioder. Fakkel bruges som lyskilde udenfor, steder uden varigt fast belysning, mens strømafbrydelser eller når der kræves en bevægelig lyskilde. De bedste fakler er tilgængelige på disse mærker Petzl , Black Diamond , Regatta , Trespass , Beal

Hoved lommelygte

Hovedbrænderen drives af foldning af et håndtag, der gemmer en lille mængde energi inde i et begrænset kortafladningsbatteri. Hovedbrænderen har lidt driftstid og lavere effekt end batteriækvivalenter, men deres reduktion af batterier præsenterer dem som en perfekt alternativ lommelygte.

Tips til at vælge en bedste lommelygte

batteri type:
De to hovedtyper af fakkelbatterier: genopladelige og ikke genopladelige. Et ikke genopladeligt batteri er ideelt, men bortskaffelsesbatterier er mere overkommelige og kan fås næsten overalt.

Lumens og lysudgang:
Et lumen er en enhed, vi bruger til at regulere lysudbyttet. Som kunde skal du vælge det Lumen output, der passer bedst til dine behov.

Udholdenhed:
Det er en faktor, der ikke skal overses, når du køber en ny fakkel. Nogle fakler er vandtætte, stødsikre, de kan kastes ud af en klippe og fungerer stadig godt i henhold til udholdenhed.

Budget:
Køb en fakkel fra et mærke, hvorfra du kan tage en bemærkelsesværdig holdbar og langvarig fakkel til et passende budget.

clouse menu Luk