up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Typer af elektroniske reservedele

Nedenfor er en kort oversigt over de elektroniske reservedele og deres funktioner. Du kan købe disse reservedele fra disse berømte mærker Petzl , Garmin , Suunto , Led Lenser , Joby

Urremme
Et urrem er et armbånd, der spænder et armbåndsur på håndleddet. Urremme kan være fremstillet af læder, plast, gummi, klud eller metal, sjældent i blanding. Det kan betragtes som en elektronisk reservedel, der fungerer både en funktionel og ornamental funktion.

Mikrocontrollere
Mikrocontrollere er små computere, der bruges til at styre en lang række elektroniske enheder, såsom elværktøj, fjernbetjeninger, medicinske apparater og fabriksmaskiner.

Transformere
Transformere, der er lavet med to ledninger, bruges normalt til at træde op eller ned på strømmen.

Batterier
Batterier omdanner kemisk energi til elektrisk energi. De to forskellige celler i et batteri er anode + og katode .

Sikringer
Sikringer beskytter dele mod belastning med ekstrem strøm. En sikring inkluderer et fastgørelseslegeme, støtte, foreninger og metal sikringselementer såsom zink eller kobber.
Relæer
Disse er også reservedele til elektronik. Disse bruges til at tænde eller slukke for strømmen. Et relæ omfatter en elektromagnet, et anker, et sæt elektriske forbindelser og en fjeder.

Afbrydere
Afbrydere blokerer for strøm. De fire slags kontakter er enkeltakslet enkeltkast, enkeltakslet dobbeltkast, dobbeltakslet enkeltkast og dobbeltpolet dobbeltkast.

Motorer
Motorer omdanner elektrisk energi til mekanisk energi. Hoveddele består af en rotor, stator, applikationer, kabelboks og øjenmøtrik.

Afbrydere
Som en beskyttelsesanordning kan en afbryder reguleres med en fjernkontakt. Det er beregnet til at beskytte kredsløbet mod overbelastning eller kortslutning.clouse menu Luk