up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Sådan vælger du og bruger pulsmålere

En pulssensor er en elektronisk enhed, der bruges til at måle pulsen. En pulssensor måler pulsstrømme, som er forskydninger i størrelsen på et blodkar, der sker, når hjertet pumper blod. Dette gør det muligt at modtage pulssignaler af høj kvalitet, selv uden for døren. Du kan købe disse pulssensorer fra Garmin , Suunto , Trespass , Silva , Polar

Skridttæller

En skridttæller er opfundet for at identificere opretstående bevægelse i hoften og så estimere antallet af trin og præsentere en evaluering af det gåede interval. En skridttæller kan ikke instruere det sekulære mønster af kropslig aktivitet eller den tid, der bruges i forskellige bevægelser i forskellige styrker.

Sådan vælger du pulsmålere

Der er et par vigtige funktioner, som du skal kontrollere, når du vælger en pulsmåler:

Gendannelsespulstilstand:
En god pulsmåler har altid en genopretningstilstand, der også kan undersøge din kardiovaskulære sundhed.

Kalorietæller:
Kaloritælleren i pulsmåleren hjælper dig med at holde beregningen af de forbrugte kalorier hvert øjeblik i træningsplanen.

Afstands og hastighedsovervågning:
Dette er den mest basale funktion, som enhver pulsmåler skal have, er en afstands og hastighedsmonitor. Det sporer det område eller den tilbagelagte afstand du har med en passende hastighed under lange spor.

Trin til brug af en pulsmåling

Her er de tre grundlæggende trin:

1. Vær sikker på at du ikke er træt, hydreret ordentligt og fuldt opvarmet.
2. Kør stærkt og hurtigt i 2 til 3 minutter. Kør tilbage til dit startpunkt. Gentag to gange til.
3. Kontroller din puls igennem og straks efter sidste gentagelse. Det største antal, du ser, er din højeste puls.

clouse menu Luk